|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-03-2008, 12:35 | #1 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 |
Beşiktaş'ın F.Bahçe ile yaptığı maçta bir gerçek yine tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı. Siyah beyazlı takımı önemli maçlarda taşıyacağı bir yıldızı yoktu. Bu acı gerçek F.Bahçe derbisinin 2. yarısında kulübenin de sohbet konusuydu. Mücadelenin en kritik dakikalarında kulübedeki genel görüş şöyleydi: "Bir Sergenimiz olsa çok farklı olurdu" Kartal'ın kurmayları, F.Bahçe'nin öne geçtikten sonra bile üstün oynaması, orta sahanın çökmesi, forvetin buhar olması üzerine takımı taşıyacak bir lider futbolcunun özlemini açık açık dile getirdiler. İşte bu dakikalarda akla gelen ilk isim de Sergen Yalçın oldu. Tigana'nın takımdan uzaklaştırdığı Beşiktaş'ın efsane futbolcusu, "Şimdi Sergen sahada olsaydı" şeklinde dudaklarda mıraldandı. UZATMADA UYUDULAR Hakemin oyunu uzattığı 8 dakikalık bölümde bile maçı kurtarma adına bir eylemde bulunmayan ve yıldız sıfatıyla transfer edilen Delgado, Tello, Holosko ve Nobre gibi isimler teslimiyetçi ruh yapılarıyla kulübünün yıldız özleminin ne kadar doğru olduğunu da onayladılar. | ||
|
31-03-2008, 12:39 | #2 | ||
Eskişehirli_Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 27 | Orta saha evlere şenlilk adamların alexi var bizim kim var. bari rico paşa oynasydı bu adama karşı şansı tutmuyormormuş alexin. Brezilya liginde rico paşa alexe karşı hiç maç kaybetmemiş
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (31-03-2008 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
31-03-2008, 13:07 | #4 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | forumdaki alakalı tüm konularda takımı sırtlayacak maçı çevirecek takımdakilerin ve tribünlerin güveneceği bir yıldızın liderin olmadığını söyledim herkes bana karşı çıktı neymiş takım gençleşiyormuş holosko,delgado,tello yıldızmış alın görün yıldızlarınızı futbol fakirleri | ||
31-03-2008, 13:14 | #6 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | orta saha herhalde çökücek fenerbahçe:alex,kazım,maldonado,aurelio beşiktaşta kim var cisse,delgado,tello,serdar özkan fenerbahçe orta sahasında alez hariç herkes savunma yapıyor biz de bir tek cisse fenerbahçeye karşlı koymaya çalışıyor bu işler böyle olmaz ayrıca cisse iyi topçu ama tek ön libero için çok yumuşak | ||
31-03-2008, 14:23 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 | büyük kaptan sergenin gölgesi bile yeterdi eziklere ama malesef yönetim tiganaya uyup harcadı onu. şimdi arasınlarda bulsunlar artık. o olsaydı tabiki bambaşka olurdu bu maç
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
31-03-2008, 14:58 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | artık bu saatten sonrada kimse yıldız beklemesin sen elindeki yıldızı ricardinho yu bole aptalca sebeplerle kadro dısı bırakıosun sonra yıldızımız olsaydı artık besiktasa yıldız mıldız gelmez gecmis olsun trabzonspor olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
31-03-2008, 15:11 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Sezon başında Sergeni alıp Rico'yu göndersek en iyi transferi yapmış olurduk derken millet gülüyordu bize.Şimdide ah sergen olsaydı bu hallere düşmezdik gibi laflar çok komiğime gidiyor açıkçası...Sergen türkiyenin en büyük yıldızıdır,büyük maçları böyle bir yıldız topçuylan alabilirsin anca.Ama bizimkiler düşünmedi işte,neymiş efendim koşmuyormuş,90 dakikayı kaldıramazmış.Kaldıranlarıda görüyoruz şu anda,sahada yürüyecek halleri yok!!!Şimdi düşünüyorum da Sergenle Sinan Engin ikilisi bu Beşiktaşı nerelere getirirdi diye,eminim çok daha iyi yerlerde olurduk,bundan kötüsü olamaz zaten!.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |