![]() |
Adnan Aybaba Fenerbahçe Forması Giydii... arkadaslar adnan aybaba dün gece yayınlanan spor programında besiktas-febe macında girdigi iddaayı kaybettigi icin febe forması giydi üzerinee...Ve bu formayı ben deil bütün besiktas giymistir dedi..yani güvendigim icin beni yarı yolda bırakanlar utansın demek istedi......ben olsaydım orda ölürdümde o formayı giymezdim.... |
Adam güveniyordu ama o neyapsın aslında eziklerle hiç bir iddaya girmemesi lazımdı |
ben de 4 tane ezıkle yemegıne ıddaya gırdım kaybettım boynumun borcu ama dalga gecmelerı zoruma gıdıyor sunların da alay konusu olodukya bızı bu duruma dusuren ler utansınnn |
rezil takim. |
hadi yemek yedirirsinn...ama o formayı giysem kahrımdan ölürümm... |
Bende iddiaya girdim kaybettim ama forma giymesine iddiaya girmem kesinlikle.Adnan Aybaba'ya iyi olmuş, sevmezdim zaten kendisini yakışmıştır o forma ona hiç çıkarmasın. |
Alıntı:
|
ben kafami keserim kene kiymem oh pisligi |
Adnan Aybaba hala çocuk ne zaman adam gibi konustugu görülmüş bırakın ALLAH ın seversen ne giyerse giysin Beşiktaşlı duruşu bile yok onda.. hadii ordan hadii ordan !!!!! |
Alıntı:
dostum hepsini harcadın sende ya yapma böyle içlerinde var birkaçtane gerçek beşiktaşlı mesela kaptanlarımız i.toraman ve üzülmez ve g. zan ve s. özkan bence gerçekten beşiktaşlı |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |