![]() |
:D...ne salak bu adam gercekten Samet Aybaba dogru demis futboldan bisey anlamiyor...sadece Show yapiyor...ah ah |
giydirtenler utansın ama iddiaya girmeseymiş. bu takım yüzünden köpeklere maskara olduk! |
adnanda utansIn giydirenlerde utansIn |
Bende iddiaya girdim,bu ruhsuzlar yüzünden kaç haftalık harçlığım gitti:)Ama bu şekilde girmem iddiaya,Adnan Aybaba bikini giyse daha iyi olurmuş açıkçası o formayı giymektense!.. |
adnana iyi olmuş,onun kadar boş konuşan bi adam daha görmedim hayatımda,hatta giymişken hiç çıkarmasın o formayı,yakışır |
çok gereksiz bi adam, boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyo... |
Aybaba'ya az bile olmuş Reyting ve isim yapma çabası uğruna bu şekil iddaasına girersen böyle milyonların önünde maymun olursun. Utanıyorum böyle bir renkdaşım olduğu için.! |
zaten sevmiyorum adnan aybabayı onun olucağı beşiktaşlılıkda bu kadar |
benı bu duruma getırenler utansın !!! Dun gece fox tvde yayınlanan verkaç adlı programda bjk lı spor yazarı adnan aybaba gırdıgı ıdda sonucu fb formasını utana sıkıla yuzu kızara kızara gırdı cunku ortada bı soz vardı benım dıkkatımı ceken ve en cok dokunanda suydu programın sunucusu fb forması uzerındeyken soylemek ıstedıklerını sordu adnan aybabada dedıkı ne dıyım BENI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN !!! gercekten cok gusel bı kelıme kunlandı bızı bu duruma getırenler utansın arkdslar dıyıcek baska bısıy gelmıo ıcımden |
evet doğru bu duruma getirenler utansın |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |