![]() |
Kolpa Basın Bunuda Yaptın ya! Şerefsizler|Hürriyet okuma,okutturma.!! FB-BJK internet geyikleri- Hürriyet INTERNET GEYIKLERI adinda yayinlaniyor....!!! terbiyesizler.. !!! Alayiniz EZIKSINIZ yahu.. Hurriyetin Son dakika haberlerini KALDIRILSIN.!! HURRIYET okuma , okutturma !! İNTERNET GEYİKLERİ | BU HABER DERHAL KALDIRILSIN ! "İşte Fener işte Alex. Biz Sekiztaşlılar gibi maçtan önce atıp tutmayız. Maçtan sonra konuşuruz." Ne demektir bu yahu ? Bumudur tarafsız basın ahlakı ? Sekiztaş deme cürretini kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Ne haddinize ? Karalamaya çalıştığınız takımın haberlerini yapmazsanız ekmek parası kazanabilecekmisiniz ? İnsan yediği tasa sıçarmı be ? Hepiniz Beşiktaş'a mahkumsunuz ! Yukarıda ki alıntıyı aynen mail olarak gönderelim Böyle bir terbiyesizliği "tarafsız" basın yapamaz. Bende yollayacağım diyorsanız aşağıda ki linki kullanınız Hürriyet |
Hepiniz Beşiktaş'a mahkumsunuz ! KOLPA HABERLERLE YANCI FİKİRLERLE YİNE TAVAN YAPTIN G...T OĞLANI BASIN BEŞİKTAŞI YAZIN HATTA KARALAYIN AZİZ AMCANIZDAN GİDİN PARA ALIN |
gönderdim maili! |
arkadaşlar yalvarayımmı ya insan gierr bnakar burdaönemli birşey var belki.. güncel tutulsun bu konu bence.. sabitte olailbir.. yönetim duy sesimizi.! Son Dakika haberlerini kaldır.! |
Allah belalarını versin daha ne diyimki. |
okucak bi gazete hürriyet vardı artık oda yok...yanlı basın,alayı ezik bunların... |
aynı mesajı belki 20 keere yolladım....bundan sonrada ewimden iceri asla hürriyet giremez.. |
hepinize duyarlılığı için minnettarım.. inanın bütün beşiktaş sitelerinde manşetten girdim haberi. MAİL YAĞMURU BAŞLADI.!HERKES DESTEK OLSUN YETTİ ARTIK. DEMEKKİ BJK İLE DALGA GEÇMEK İÇİN BU FIRSATI BEKLİYORLARMIŞ. |
Gereken yapıldı.! |
linki yazıp klübede yolladım ama okuyacaklarını sanmıyorum! |
Türkiye`de Saat: 20:33 . |