![]() |
Kolpa Basın Bunuda Yaptın ya! Şerefsizler|Hürriyet okuma,okutturma.!! FB-BJK internet geyikleri- Hürriyet INTERNET GEYIKLERI adinda yayinlaniyor....!!! terbiyesizler.. !!! Alayiniz EZIKSINIZ yahu.. Hurriyetin Son dakika haberlerini KALDIRILSIN.!! HURRIYET okuma , okutturma !! İNTERNET GEYİKLERİ | BU HABER DERHAL KALDIRILSIN ! "İşte Fener işte Alex. Biz Sekiztaşlılar gibi maçtan önce atıp tutmayız. Maçtan sonra konuşuruz." Ne demektir bu yahu ? Bumudur tarafsız basın ahlakı ? Sekiztaş deme cürretini kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Ne haddinize ? Karalamaya çalıştığınız takımın haberlerini yapmazsanız ekmek parası kazanabilecekmisiniz ? İnsan yediği tasa sıçarmı be ? Hepiniz Beşiktaş'a mahkumsunuz ! Yukarıda ki alıntıyı aynen mail olarak gönderelim Böyle bir terbiyesizliği "tarafsız" basın yapamaz. Bende yollayacağım diyorsanız aşağıda ki linki kullanınız Hürriyet |
Hepiniz Beşiktaş'a mahkumsunuz ! KOLPA HABERLERLE YANCI FİKİRLERLE YİNE TAVAN YAPTIN G...T OĞLANI BASIN BEŞİKTAŞI YAZIN HATTA KARALAYIN AZİZ AMCANIZDAN GİDİN PARA ALIN |
gönderdim maili! |
arkadaşlar yalvarayımmı ya insan gierr bnakar burdaönemli birşey var belki.. güncel tutulsun bu konu bence.. sabitte olailbir.. yönetim duy sesimizi.! Son Dakika haberlerini kaldır.! |
Allah belalarını versin daha ne diyimki. |
okucak bi gazete hürriyet vardı artık oda yok...yanlı basın,alayı ezik bunların... |
aynı mesajı belki 20 keere yolladım....bundan sonrada ewimden iceri asla hürriyet giremez.. |
hepinize duyarlılığı için minnettarım.. inanın bütün beşiktaş sitelerinde manşetten girdim haberi. MAİL YAĞMURU BAŞLADI.!HERKES DESTEK OLSUN YETTİ ARTIK. DEMEKKİ BJK İLE DALGA GEÇMEK İÇİN BU FIRSATI BEKLİYORLARMIŞ. |
Gereken yapıldı.! |
linki yazıp klübede yolladım ama okuyacaklarını sanmıyorum! |
Son gülen iyi güler, hadi bakalım bizim kuyumuzu kazanalara gün olur devran döner kuyu kazan çıkar elbet. Eleştirecek ya da dalga geçecek konu kalmadı sekiztaş olayına girdiler. Elimizde imkan olsada iğneyi bizde onlara batırabilsek. Ama herkesin bizden nefret edeceği bir sonuçta olsa o sonucu iple çekicem... |
yazıklar olsun adi herifler febe şampiyonlar liginde 0 puan çekince kimse tek kelime etmedi ayıp ya ayıp ********lerrrrrrr |
****** çocukları. Tepkisiz kalmayalım renktaşlar! |
diğe tüm sitelerde mail yağmuru çoktan başladı sizde destek verin.! Ayrıca bu Hürriyet-BumeraNG Son Dakika habeleri bölümöünü kaldırın lütyfen yönetim.!!!Uyumayın HAKARETLER ALDIBAŞINI GİDİYOR |
kardeş düzen kurulmuş ne yapalım azize yalakaları bu ayrıca penaltıyı dememek için 4 dönen yorumlara ne demeli şaka yapmış kolin allahım şu azizenin gözünü toprak doyursun |
herkes yollasın...! |
Serefsizler.... insallah Chelsea fark atar be, rezil eder bunlari .... |
sinirden yazacak bişey bulamıyorum. ama başımızda kimse yokki sustursun bunları. ahh ulan ahhhhhhh |
bizi bu hallere düşürenler utansın |
Alıntı:
Bi' galde olduğumuz yok bizim. Herkes kim lider hemen onu yağmalıyor. Bu şekilde bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Başarılı oluyorlar mı? -Kısmen evet ama biz yerden yükseldik bu tepelere, kimse yokken biz vardık, öyle kolay kolay pes etmeyiz! |
bundan öncede çok dediö şimdide diyorum zaten hürriyetten milliyetten bi cacık olmaxdı yanlı basının allahı onlar ********ler allah hepsinin belasını versin |
Alıntı:
valla içimde bir his var.. chelsea çok kötü yapıcak bunları.. çok kötü... |
Bundan sonra en büyük temennimiz o olur herhalde. Öyle kalsınlar ortada nerden geldiklerini şaşırsınlar, dönsün felekleri. |
bizi bu hallere düşürenler hürriyete bu haberi yaptıranlar utansın ayrıca hürriyet.coma kızmak yersiz iyi takip etmiyorsunuz herhalde 8taş diye yazanlar hürriyet muhabirleri değil hürriyet.comda haberlere yorum yapan febelilerdir gs kupa maçı öncesi de fenerlilerin gs hakkında yaptığı saçma yorumlar verildi kupa maçından sonra da galatasarlıların fener hakkındaki yorumları internet geyikleri başlığı altında yayınlandı,,sadece beşiktaş hakkında yapılmıyor bu haberler paranoyak olmayalım tepkimizi lütfen yönetim üzerinde yoğunlaştıralım |
Alıntı:
|
böle bir şeyi yapmaları bize karşı saygısızlıklarındandı ama biz sabırlıyız zamanı gelince bizde konuşcaz ne fotomaç ne fanatk nede hürriyet hepiniz ********siniz |
ah be kardeşim 500 bin kere yazdım okuma okutturma , dinleme dinletme bu kolpacılar liverpool maçı sonrası o geyiklere neler yazmıştı kendilerine gelince çarşamba şu manşetleri görecekesiniz bugün yürekler febe için çarpacak,haydi avrupa prensi,tüm türkiye febeli . gün gelecek bizler size bunların hesabını soracağız her inişin bir çıkışı, her çıkışın inişi vardır unutmayın kolpa basın SADECE BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
doğanın gazeteleri yalan haberden geçilmez zaten..böyle küstahlıklarda cabası...ayrıca bilmem farkındamısınız sitemzide hangi gazetenin haberleri alt yazı olarak geçiyo.. |
hürriyet okumuyorum zaten |
bizim yapmamız devede kulak besiktas yonetimi hala bu tip olaylara sessiz kalsın !!!! |
Alıntı:
Emin ol komik gözükmemizin sebebi bunlar işte. biz bakmasak diğeleri bakıyor ciro için para için bu adilerin yapmayacağı şey yok.. destke vermiosanda canın sağolsun..Destek çıkanlara teşekkürü bir borç bilirim. Eğer herşey tepki gerektiriyorsa herşeye tepki verilmeli.!! |
bende yolladım arkdslar gercekten onemlı bı konu tskkrler paylasım ıcın |
bu ilk değil: |
hadi len ordan beşiktaşı azınına almazsın hürriyet gazetesiymiŞ...! |
bazı durumlarda malesef geç kalıyoruz tepki vermekte eğer bu tepkiyi 8-0 geyiklerinden sonra verseydik belki şuan bunu yapamazlardı. :( ama yinede çok geç değil. |
Görew Tamam |
Gereken yapıldı saol bilgilendirme için |
daha çok desteğe ihtiyacımız var atık hadlerini bildirmemiz şarkı.. siteye saldırı olayını pek sevmediğiniz içn ve sayısızlık olduğunu düşündüğüm için yapmıyorum Hurriyet.Com.Tr AkıllI Ol.!! |
maili yolladım arkadaşım saol haberdar ettiğin için valla haberim yoktu şerfsizler nolcak!!! |
Türkiye`de Saat: 23:34 . |