![]() |
yazıklar olsun ki ne yazıklar bilerek yapılar be waLLa bilere :( |
Yazıklar olsun bunlar gibi hakemlerin Allah belasını versin hiçbir hakeme güvenüm kaladı benim |
yönetim hakem hataları sonrası tepki koymayı bilmiyor ilk yarıdaki fenerbahçe maçından sonra pafla çıkıcaz deyip tükürdüğünü yalayan yönetimin tepki vermesini de beklemiyorum zaten |
hepsı bırbırınden beter bunların.kıme guvencez blmıyorum |
HMMM BAKIII BAKIYE 6 KIRMIZI KART VERMELIYDI ;;BUNU YAZMAYI UNUTMUS ;;;ARKADASLAR FENER CIOK IYI TAKIM KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN :::fener o kadar rahat oynuyorki istedigi zaman gol atiyo inekler ,anlamadim gitti ya ,sampiyon olsunlarda kurtulalim bari |
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetmek için İstanbul’a gelen, karşılaşma sonrasında da uçakla İzmir’e geçen hakem Yunus Yıldırım, siyah-beyazlıların tacizine uğradı. Derbi için İzmir’den gelen, çoğunluğunu işadamlarının oluşturduğu bir grup Beşiktaşlı, uçak beklerken Yıldırım’ı alkışlamaya başladı. Kartal’ın yenilgisinde hakemin de payının bulunduğunu düşünen siyah-beyazlıların tepkisi bununla da bitmedi. Uçakta da Yıldırım’a yönelik sözlü tacize devam eden Beşiktaşlılar, uçağın inişi sonrasında da Yunus Yıldırım’ı rahat bırakmadı. Kartal taraftarları, hakemi alkışlarla havaalanından uğurladı kaynak milliyet helal olsun yapanlara |
her yol demirörene çıkıyo.. :( |
eğer yenseydik bunları konuşmazdık. |
Bu adama varya ölümüne küfür etmek.Ağzını burnunu kırmak istiyorum.Biliyorum gene ban yicem bu laflarım yüzünden.Yersem yiyim.Böylelerinin topunun Allah belasını versin |
bu hakemler boş yawhhhh |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |