![]() |
Hedef Şampiyonlar Ligi! Üst üste aldıkları mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışında büyük avantaj yitiren Beşiktaşımız, en azından Şampiyonlar Ligi’ne girebilmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nden yaklaşık olarak 10 milyon euroya yakın bir parayı hak eden yöneticilerimiz, gelecek sezon için de bu paraya göz diktiler. Bu sezonki gelirin Del Bosque ve yardımcılarına tazminat olarak gitmesi sonucu maddi sıkıntılar yaşayan yönetimimizin, futbol takımının önümüzdeki sezonda da Şampiyonlar Ligi’nde yer alması için adeta seferberlik ilan etti. Fenerbahçe yenilgisiyle şampiyonluk yolunda ağır darbe alan siyah-beyazlılarımızın, en azından ikinci olabilmek için bu hafta Sivasspor’u yenme zorunluluğu bulunması, teknik heyetimizi harekete geçirdi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın bu konuda futbolcuları uyaracağı öğrenildi. Karakartal.com - En İyi Beşiktaş Portali dan alıntıdır.. Şimdi soruyorum daha fb maçından sonra şampiyonluk şansımız var diyen bir hoca şimdi ne oldu da birden 2 liği hedef aldın hoca .Madem ki şampiyonluk şansın var neden 2liği hedefliyorsun bir dediğin 2 tutmuyor hoca ... |
aman aman bu yönetim-teknik kadro ve futbolcularla lütfen şampiyonlar ligine gitmeyelim siyah beyaz kutsal formayı haketmeyenler yeni bir rekora imza atmalarından korkuyorum |
bundan sonra herşey şampiyonlar ligi içindir heralde camia ve futbolcular içinde. |
Sampiyonlar ligine gitsek ne para kazaniyoruz mallarin hatalarini anca kapatiyo bi ise yaradigi yok ki |
Bu kadroyla yeni bir hezimeti ne kalbimiz ne de yapımız kaldırır |
Alıntı:
|
bencede hıc hesap la felan ugrasmasınlar yenı hezımetlerı kaldırabılcegımızı sanmıyorus adam gıbı bı takım kursanlar yok yok en ıyısı demıroren artık uzerıne dusenı yapıp ayrılsın adam gıbı bı baskanmız olsun herseyı yenıden planlayıp gelecek yıllara basarılarla bakalım gecmıs yıllardakı umutsuzluklarımız bıtsın takımımız basarılı olsun ıyı trafser ıyı yonetım ıstıyorus bıde en onemlısı ıstıkrar tabıkı |
bnce şampiyonlar ligini boşwersnler de uefa ya gidelimm ordaki sansımız daha fazla hem 3. olmamıs daha olasıı hic sampiyonlarr liigi hesabı yapmasnlarrr bizdekide kalp yaniiii |
ya ben size hiç katılmıyorum olabilir ama destek çıkalım yine neden ikinci olmayalım ki çok negatif düşünüyosunuz |
Hayırlı hep beraber bekleyip, görecez.! |
negatıf dusunmek mı zaten hep pozıtıf dusune dusune boyle oldu olmuo ıste gercekler bunlar elımızdekı kadroyla bukadarını yapabılıyorusa bız ıstemezmıyız sampıyon olalım ama gercekler bunlar malesef |
Biraz gerçekçi bakmak gerekirse ikinci olmak bile zor görünüyor. Sivasspor deplasmanından galibiyetle dönmek lazım ama bence çok az bir şansımız var bu oynanan oyunla. |
ya ben ıkıncı olmamızı ıstemıyorum sampıyonluk ıstıyorum |
Alıntı:
Cnm kardeşim hepimiz olmasını istiyorduk ama bu şekilde değil bundan sonrada şampiyon olacaksa da rakiplerimiz kendi elelriyle verirlerse ancak olur ben doğrusu boyle bir şampiyonluk istemiyorum hakedilmiş bir şampiyonluk istiyorum ..Yurekli oynayıp ruhunu katarak mücadele ederek hak edilmiş bir şampiyonluk istiyorum.. |
Alıntı:
|
ben uefa dan bile şüpheliyim |
yani bazi arkadaslarimiz nasil bukadar salakca yorum yapabiliyorlar inanin anlamakta gucluk cekiyorum anlayamayacagim yeni hezimetler yasarmisiz hey allahim sen akil fikir ver insanlara yahu |
Alıntı:
valla bende şüpheleniyorum çünkü şuanda futbolcularımız ve Beşiktaş camiasında büyük bir panik var eziklerden aldığımız hezimetten sonra Beşiktaş'ımız düşüşede geçebilir ama büyük bir hırsla yükselebilirde..bekleyip görücez... |
bari en azndan oraya gidelim |
Türkiye`de Saat: 13:59 . |