![]() |
Eziklikte Son Nokta ! Febeden Dat Diri Dat ...! 1 hafta önce forumlarında dat diri dat dat bestemiz için ; esrarcılar , alkolcüler yine başladılar yine iş başındalar dediniz birşeyi unuttunuz HIRSIZ OLDUĞUNUZU UNUTTUNUZ ! ! Önceki akşam CHELSEA maçında dat diri dat dat ı söylediniz ! alayınız editlik alayınız ezik alayınız gerizekalı alayınız HIRSIZ sınız ! Dat diri Dat dat bizimdir bizim kalacak ! |
datdiri datdatı bizim maçın sonundada söylediler cevaplarını alınca sustular..stadda olanlar bilirler ! kimin ne olduğunu herkes biliyor.. |
Ben fb-chelsea maçında hiçbir şey duymadım.İlk yarı sanki seyircisiz oynanıyordu maç!..İkinci yarıda atılan gollerden sonrada aaa,uuu,ooo gibi tuaf sesler geldi,o kadar.Başka bir şey duymadım o maçta... |
Ezikler işte ne beklenirki :D |
skor seyircisi ! |
şimdi bu eziklere sorsan biz bulduk siz bizden çaldınız derler hırsız bunlar |
çok güsel yazmışın veysel harbiden ezik bunlar yha |
Ezikler utanin, utanin ezikler daha neler görecegiz, ne rezillikler Yetmedi mi caldiginiz bizim besteler .................... |
Kesinlikle katılıyorum onlar skor seyircisi.İlk yarıda futbolcuları bir ıslıklamadıkları kaldı.Valla 2.yarıda yaparlardı.Maç başladıktan sonra da 1 2 3 . . . . ,işte kopyacı millet. Emin olun ki,biz Beşiktaş taraftarları her zaman dünyanın en iyilerindeniz. |
şaşırmadım... ezikler çünkü. marşlarımızıda çalmaya devam edecekler |
Türkiye`de Saat: 06:14 . |