![]() |
Eziklikte Son Nokta ! Febeden Dat Diri Dat ...! 1 hafta önce forumlarında dat diri dat dat bestemiz için ; esrarcılar , alkolcüler yine başladılar yine iş başındalar dediniz birşeyi unuttunuz HIRSIZ OLDUĞUNUZU UNUTTUNUZ ! ! Önceki akşam CHELSEA maçında dat diri dat dat ı söylediniz ! alayınız editlik alayınız ezik alayınız gerizekalı alayınız HIRSIZ sınız ! Dat diri Dat dat bizimdir bizim kalacak ! |
datdiri datdatı bizim maçın sonundada söylediler cevaplarını alınca sustular..stadda olanlar bilirler ! kimin ne olduğunu herkes biliyor.. |
Ben fb-chelsea maçında hiçbir şey duymadım.İlk yarı sanki seyircisiz oynanıyordu maç!..İkinci yarıda atılan gollerden sonrada aaa,uuu,ooo gibi tuaf sesler geldi,o kadar.Başka bir şey duymadım o maçta... |
Ezikler işte ne beklenirki :D |
skor seyircisi ! |
şimdi bu eziklere sorsan biz bulduk siz bizden çaldınız derler hırsız bunlar |
çok güsel yazmışın veysel harbiden ezik bunlar yha |
Ezikler utanin, utanin ezikler daha neler görecegiz, ne rezillikler Yetmedi mi caldiginiz bizim besteler .................... |
Kesinlikle katılıyorum onlar skor seyircisi.İlk yarıda futbolcuları bir ıslıklamadıkları kaldı.Valla 2.yarıda yaparlardı.Maç başladıktan sonra da 1 2 3 . . . . ,işte kopyacı millet. Emin olun ki,biz Beşiktaş taraftarları her zaman dünyanın en iyilerindeniz. |
şaşırmadım... ezikler çünkü. marşlarımızıda çalmaya devam edecekler |
hırsızlar ne yaptıysa yeridir yazık bırakın hırsızları avunsunlar kimin ne oldugu belli zaten :D |
yaw zamanında şu tezahüratların telif haklarını alsaydık şimdi para için yeni stad yapmamıza gerek kalmayacaktı |
fb-chelsea macinda takim sahaya cikmis hala ezikler kiracin kasedini koymus bagirttiriyorlar.dikkat ettim tv de mac basladi bir gaza geldiler bagiriyorlar.tam 20 sn surdu.sonra herkes sustu.:) sessizlik oldu.cekirdek citlatip mac izlemeye basladilar. bize yazik.bu muhtesem taraftara yazik.hak etmeyenler seviniyor.hak edenler bizim gibi kahir cekiyor.bizi bu uzuntulere mahkum edenler utansin.eger varsa utanmalari.... |
maç öncesi yayınlarda hep şunu söyledim yanımdakilere "bu maç bizim olacaktı stad böyle mi olurdu ??" çıt çıkmıyordu trübünlerde |
biz bunu söylerken bizimle dalga geciyorlardi simdi kendileri söylüyor..bu kadar salak ve EZIK bir hayvan toplulugu görmedim. |
hırsızlar işte çalıp çalıp çalmadık derler |
Dünya`nın bütün mallarının oluşturduğu bir taraftar kitlesi. |
oıasd:D:D ezik geldiler ezik ölücekler |
şimdi bunlara bi güzel küfür yakışırdı ama....offf offf neyse daha önce oooo oooo diye yapılan tezahüratımızı da çalmıştı bunlar kayseri maçından sonrada bi tane delikanlı çıkıp hakem maçı bize vermiş diyemedi hepsi bahane uyduruyor yazıklar olsun şerefimizle 2.olacagız 1.yi tff belirlemiş bile |
bence en iyisi yapılan bestelerin patentleri alınsın. |
ne yapsalar ezikler işte yapacak birşey yokki... |
utanmasalar hadi hisset falan 100.yıl albumundeileride çalacaklar ama bunlar utanmaz yakında onuda yapar:D |
tiyatro seyircisi ezikler beste hırsızları |
basket maçında ALLAH BELANIZI VERSİN bestemizide söylemiş bulunarak dünya hırsızlık tarihine geçtiler . |
lider buraya falan diede bağırır bu ezikler |
ezik işde her yerde böle bjk seyrcisi hiç bi şekilde skora bakmıyo ama fb seyrcsi skora göre destk veriyo bunların ruhnda eziklk vaR |
Bence tartışmaya değmez.HErkes febe taraftarının ne olduğunu bilio zaten.Ya bizim tezawhratlı çalıolar ya da 3-5 kelimesini deiştrip sölüolarr.Hatta onlar taraftar bile deil.Seyirci bence |
hakikaten ya fener taraftarı aaa uu oo gibi sesler cıkartıo aslında bu bir çelişki yoksa febe taraftarı hayvanmı ? :D:D |
işte geri zekalı beyinlerde fikir çıkmazmış onlar tam embesil tayfasi hazırcılar bunu herkes biliyor herkes kimin ne mal oldugunu çok iyi biliyor Arzu edene gideriz.... |
valla bn o maçı izledim dymadım.bıraq solesinler ztn duyulmuyo.bi kndilerine dyryyolar:D |
ezikler utanın utanın ezikler daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmedimi çaldığınız bizim besteler allah belanızı versin g.t fenerliler |
Alıntı:
Özeti zaten yapmışsın herşeyleriyle hırsız ve hazımsızlar bir tarftar ancak bu kadar gerizekalı olur:rofl: |
Çok takamamak lazım.Alıştık bunlara. |
duble ezik ya bunlar hırsızlar nolcak hem emek hırsızı hem beste hırsızı |
adamlar katıksız ezik ya |
ezikliklerini birkere daha kanıtlamıs oldular. sadece o deil başka tezahuratlarımızıda yaptılar o gece |
ADI ÜSTÜNDE EZİK |
sallayın ya dert edilecek bişey degil biz yapacaz onlar calacak doga kanunu bu kanında var bunların hırsızlık |
bunLarın aLayı maL ahh uh diye ses cıkarsınLar sadece :) arada o yes hihahaha :D:D:D |
Bu Beşiktaş Taraftarına Canım Feda BU İŞ BÖYLE YAPILIR. eziklere özel ders verilir :D |
Türkiye`de Saat: 00:39 . |