![]() |
hırsızlar ne yaptıysa yeridir yazık bırakın hırsızları avunsunlar kimin ne oldugu belli zaten :D |
yaw zamanında şu tezahüratların telif haklarını alsaydık şimdi para için yeni stad yapmamıza gerek kalmayacaktı |
fb-chelsea macinda takim sahaya cikmis hala ezikler kiracin kasedini koymus bagirttiriyorlar.dikkat ettim tv de mac basladi bir gaza geldiler bagiriyorlar.tam 20 sn surdu.sonra herkes sustu.:) sessizlik oldu.cekirdek citlatip mac izlemeye basladilar. bize yazik.bu muhtesem taraftara yazik.hak etmeyenler seviniyor.hak edenler bizim gibi kahir cekiyor.bizi bu uzuntulere mahkum edenler utansin.eger varsa utanmalari.... |
maç öncesi yayınlarda hep şunu söyledim yanımdakilere "bu maç bizim olacaktı stad böyle mi olurdu ??" çıt çıkmıyordu trübünlerde |
biz bunu söylerken bizimle dalga geciyorlardi simdi kendileri söylüyor..bu kadar salak ve EZIK bir hayvan toplulugu görmedim. |
hırsızlar işte çalıp çalıp çalmadık derler |
Dünya`nın bütün mallarının oluşturduğu bir taraftar kitlesi. |
oıasd:D:D ezik geldiler ezik ölücekler |
şimdi bunlara bi güzel küfür yakışırdı ama....offf offf neyse daha önce oooo oooo diye yapılan tezahüratımızı da çalmıştı bunlar kayseri maçından sonrada bi tane delikanlı çıkıp hakem maçı bize vermiş diyemedi hepsi bahane uyduruyor yazıklar olsun şerefimizle 2.olacagız 1.yi tff belirlemiş bile |
bence en iyisi yapılan bestelerin patentleri alınsın. |
Türkiye`de Saat: 05:22 . |