![]() |
bence dogru karar.. ertuğrulun yapması gereken büyük düşünmeli büyük hedeflere büyük topcularla gidilicegini bilmeli... o yüzden sıradan degil kaliteli topcu istemeli.... |
Alıntı:
|
desenıze yine SIÇTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKK |
ohohh...ben ama istemiyorum hepsi gitsin bastan yukari kadar ...Sinan Engin.Baskan.Ertugrul Saglam....kim varsa gitsin....yeni bir döneme girmek lazim akili adamlarla...vizyonu olmazi lazim ..ama nerde...hep kücük düsüniyorlar.... |
yıldırım demirören+ertuğrul sağlam=başarısızlık ertuğrul sağlam bilgisayardaki managerlik oyunlarında bile beşiktaşı şampiyon yapamaz kapasite meselesi...herşey beyefendilikle olmuyor oynadığımız futbol ortada ertuğrul sağlam kendi egosunun beşiktaş sevgisinden üstün olduğunu gösterdi insan sevdiğine zarar veriyorsa bırakıp gitmeyi de bilmeli şu adamı sokakta görsem iki çift lafım var |
şimdi yandık işte bu ertuğrulla biyere varılmaz sıra takımı olcaz yine |
OLAMAZ YAA 1 SENE DAHA AMATÖR ERTUĞRUL ÇE KİL MEZ . |
Ya yorum yapan kişilerin hangi zihniyetle yorum yaptığını bilmiyorum.Ama bu takımda t.direkötürlük yapan kim olursa olsun istikrarlı futbol beklemek yanlış olur.Herşeyi basından duyduğunuz gibi biliyorsunuz ama takım içi dengeleri bileemzsnz.Adam iyi isimleri neden istemesinki.Htasının oda farkında zaten.Önümüzdeki sezon yeni bir hocayla başladık zaman gerekiyor cümlelerini bu yönetimden duymak istemiyorsanız istikrar diyorum başka birşey demiyorum.Gordon çok iyi bir teknik adammıydıda o kadar başarı geldi.Önemli olan 18 kişilk kadrodur her zaman.Bu sene bu aadamdan mucizeyi bekledik yapamadı.Ama seneye iyi bir kadroyla olması gerekeni beklersek olur inşallah.Ben ertuğrulun destekçisiyim.En kötü sonuçtada yazmıştım bunu... |
ertugrulla dervam hüsrana da devam |
burdakilerin yarisini onumuzdeki sezon belkide bu sezon sonunda bunlari yazdiklarina psman et yarabbi aminnnn |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |