![]() |
Bu Çark Böyle Dönüyor Ey Beşiktaşlı!-Tüm Konular Kötü yönetiliyoruz,kötü oynuyoruz,topcular inanmamış olabilir ama bu saydıklarımdan hçbiri bir hakem camiasının SATILMIŞ olmasını gerektirmez.. sene basından beri çalınanları tek tek yazmayacağım..gerçek puan durumunda şu an lider olacağımızı da.. bu akşam fenere verilen penaltı ve (3 dk.uzatma bilemedein 4.dk) uzatma verilmesi gereken bir maçın 5 dk uzaması,golün 5 in de bitiminde gelmesi,aynı uzatma içinde fener lehine yaratılan frikikler,kayseriye verilmeyen fauller.. amaç tek,avrupada ülkemizin ismini duyurdular ama Türkiye içinde adamlara zeval gelmesin.. Biz bu filmi 96-00 arasında da görmüştük.. Yeter;sıkıldım,futboldan soğudum.. Benim Beşiktaş'ım bu düzenin çarkı olmasın..Bir işi de doğru yap ve bu KİRLİLİG ten takımı çek yönetim.. yazı forzadan alıntı . . . |
niye boşuna nefesimizi tüketiyoruz şampiyon belli 2. kim ? |
yeter atrk bıktım fb maçı alsın diye hakem elinden geleni yaptık bu saaten sonra istediğimz kadar savaşalım ne olur ki sıkıldım artk valla |
bu arada ertuğrul hocamızın kötü yönetildiğini söyleyenler takımın kötü olduğunu söyleyen arkadaşlar hakem hatalarını ii biliyoruz ve şu an kesinlikle liderdik bunu konuşalım biraz he . sıkıldık aynı muhabbetlerden bak kardeş şampiyon belli tepkini ver ! |
bu hakan sivriservi boboyu fener maçından önce oyundan atan maçı katleden puanlarımızı çalan onun bunun çocuğu aşikar fenerlidir biz görüyoruz da başka kimse görmüyor mu acaba ya??? |
Keşke çekse.... |
bu hakemlerle bu is gitmez.bu yazdigim beni ilgilendirir.kimse de sorumlu degildir.cunku en uygun soz budur.nedir bu ya.hakemin yaptiklari.yonetim uyuma sizde cikin medyaya fenerliler gibi bagirin cagirin.yapsaniza ne bekliyorsunuz.hakkimiz yendi diye. sampiyon belli 2.kim gercekten kura ile mi belirlenecek. GERCEKTEN YETER ALLAHSIZ HAKEMLER.... |
çekmezkiii adam olsa paf takımıyla çıkcam diyince çıkardı |
ya bu kadar da olmaz be kardesim.sahaya 2 top girmis hakem oynatiyor oyunu nedir fb atak yapiyor oyun durmasin diye.bu kadar mi korktunuz ya.hic mi kariniz kiziniz yok hic mi namus nedir bilmez bir haldesiniz.bu kadar mi satildiniz. |
ya böyle gelmiş böle gidiyor birisi dur desin artık allah belalarını versin çocukşlarından çıkarsınlar yaa yeter yaaa yarabbim duy sesimiii.!!!!!!!!!!! :@ :@ |
sadece biz degil 17 takim ligten cekilsin... |
Yaa maca bakarkennn delii oldumm Penaltii Penaltii DEGILLL!!! 96 olmuss halen oynuyolarrr Yaa gelde Deli olmazz buna dur diyelimm ama Bizi dinliyen yokk!!! |
Alıntı:
bencede boşuna nese biz kotu oynuyoruz ruhsuz oynuıyoruz ama bu hakemlerde kimin şampyon yapmak istedikleri belli |
Bende soğudum futboldan,Beşiktaş maçları hariç başka bir maçta izlemeyeceğim bundan sonra.Türkiye ligindeki maçları tabii,avrupayı izlerim.Avrupada şike varsada belli etmiyor adamlar,savaşıyorlar,mücadele diyorlar,anlamıyorsun bile şike olduğunu...Ama burda böyle mi,5 maç üst üste aynı takım aleyhine hatalar yapılıyor,tuaf tuaf hakem atamaları yapılıyor.Maç başlamadan bile anlayabilirsiniz maçın kimin kazanacağını aslında hakeme bakarak.Türkcel Süper Ligi değil Türkcell Serefsizler Ligi olmuş artık.Şampiyon olsan ne olmasan ne,adı çıkmış bi kere ligin!..Yazık ki ne yazık,ben utanıyorum yahu Tolunay hocayı böyle görünce,sizler ne yapıyorsunuz eve gidince.Hiç mi vicdanınız sızlamıyor,çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz,onlar okullarına nasıl gidiyorlar?Nasıl bir iştir bu anlamak mümkün değil...Haluk Ulusoy gitti Hasan Doğan geldi ama değişen bir şey yok.Hakemleri öyle bir yalama!!! yapmış ki Haluk Ulusoy onları düzeltmek imkansız gibi.Hepsini toptan sileceksin,başka yolu yok bunun.Türk futbolunun temizlenmesi için topunun gitmesi lazım,yoksa bu kirlilikte bizlerde boğulacağız!..Son olarak hepsinin Allah Belasını versin,haketmeden aldıkları paraları Allah boğazlarından geçirmesin... |
1. hakemler 2. kım sızce |
Haysiyetlerini ve seref seviyelerini acikca gosterdiler |
Ben böyle aşağılık bir adam görmedim" Ben böyle aşağılık bir adam görmedim" 46 dakika önce Tolunay Kafkas, F.Bahçe mağlubiyetinin ardından hakem Hakan Sivriservi'ye ateş püskürdü. FENERBAHÇE 'ye 90+5 dakikada gelen golle mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas hakeme öfke püskürdü. Maçın son düdüğünün ardından hakem Hakan Sivirservi'nin üzerinde yürüyen Kafkas, maçın ardından yaptığı açıklamada hakem Hakan Sivriservi'yi yerden yere vurdu. "Ben böyle aşağılık bir adam görmedim." diyen Kafkas, hakemin oldukça kötü bir maç yönettiğini ifade ederek " Hakem camiasında çok dürüst, çok namuslu, çok düzgün insanlar var. Ancak bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Yazık, sahada mücadele edenlerin hakkı bu kadar kolay yenmemeli. Bu hakem için başka sözüm de yok" dedi. |
Bravo tolunay hoca... Delikanlı gibi kimseden korkmadan söylemiş gerçekleri. |
dip not: tolunay kafkas 4 yıllık üniversite bitiren nadir futbolcu ve teknik direkdörlerden biridir. |
helall olsunn tolunayy hocayaaa bee |
yazıklar olsun beeeeeeeee |
ben besiktasin boyle bir hakemle mac kazanmasina sevinmezdim.cunku asagilik bir hakemle mac kazmak kimin hosuna gider.isterse macin sonucu bizi sampiyon yapsin.yazik ki tv den izledim tum fenerliler cilgin gibi seviniyordu.yaziklar olsun boyle hakeme.sadece besiktasin hakki yendi diye demiyorum.gs var sivas var.ve diger mucadele eden takimlar var.herkesin sampiyonlukta esit sansi varken nedir bu oyunlar. |
ezikbahçe yi şampiyon yapacaklar kesin. |
yeri geldiğinde aşağılık olanlara aşağılık demek kimsenin efendiliğine leke sürmez keşke bizim efendilerimizde yeri geldiğinde böyle hakkımızı korusa. Tolunay hocayı yürekten kutluyorum ve federasyondan gelecek herhangi bir ceza halinde kesinlikle tüm futbol severler tarafından kendisine destek gelmesini ümid ediyorum. |
mhk nin basinda olan kim arkadaslar oguz sarvan degil mi.baska soze gerek var mi.hakemlerin temizlenmesi isteniyorsa bu eski serefsizlerin gitmesi lazim yoksa.bir serefsiz gider digeri baskan secilir.ama oynanan oyunlar ayni.degisen birsey yok.sampiyonu hakemler belirler bu oyun boyle surer gider..... |
hakan sivriservi nin bnm gözümde vatan haininden hiçbir farkı yok ... birisi ülkesini satıyo , bu hakanda kişiliğini !!! |
Bizim yonetim gozlerini kapatip zevk almaya baksin nede olsa tecavuz kacinilmaz... |
helal olsun |
ŞU ŞEREFSİZ LİGDE 1. DEVRE GS UŞAKLIĞI 2. DEVRE FB UŞAKLIĞI YAPAN VE BİZİ DOĞRAYAN TÜM HAKEMLER UMARIM BİRYERE GİDERKEN TOPLU KAZA GEÇİRİP GEBERİRSİNİZ O AZİZ İTİNİN GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN ALLAH ONUN GİBİ ŞEREFSİZLİLERİ SEVİNDİRYORYA ARTIOKM ALLAHIN ADALETİNDEN ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLADIM LANET OLSUN HERŞEYE |
Bu Çark Böyle Dönüyor Ey Beşiktaşlı! Beşiktaşlı kardeşlerim Efsane Başkan Süleyman Seba , ' Şerefli İkincilik ' kavramını ortaya atmıştı. Bizim durumumuzdan bundan iyi tanımlanamazdı. Her Beşiktaşlı gibi bende 'Onursuzca alınan bir şampiyonluktansa , hakkımızla küme düşmeyi yeğlerim'... Sadede gelelim. Bu yıl , ne takımdan memnunuz , ne teknik direktörden , ne yönetimden , ne başkandan , ne menajerden... Tüm bunlara rağmen bu takım bu yıl yapılan hakem hataları olmasa liderdi , ama iyi ama kötü oynayarak. Hepsinden daha çok hakederek. Bu yıl kaybedilen şampiyonluğun biletini kulüp içerisinden birine kesmek ağırıma gidiyor. Haluk Ulusoy aleyhimize herşeyi yaparken , lehimize çalışıyor gibi gösterildi. Neden ? Emmi oğlu. Oysa görevdeyken aldığımız kupalar ve aldıkları kupalar herşeyi açıklamaya yetiyordu. Federasyonun başına kim geçti ? Hasan Doğan. Mösyö hangi takımlı ? Beşiktaşlı. Neden kimsenin sesi çıkmadı bu duruma? Bir düşünelim... Ne olacak şimdi ? Beşiktaş lehine hatalı karar çıksa başkan Beşiktaşlı yapıyor bir güzellik. Aleyhine hatalı karar verilse , başkan Beşiktaşlı kulübe zarar vermek ister mi... Bana göre kendisi bir kukladır , adeta Beşiktaş'a verilmiş bir sus payıdır. Neyse renktaşlar , dün haber aldım sevindim. İsmet Arzuman hakemliği bitirmiş , hayatının en doğru düdüğünü çalarak. Bugün Mösyö Hakan'ı görünce dedim ki , biri gider biri gelir , içindeki değişse de forma renkleri bakidir. |
"Şampiyonluk tatlı bir yalan" Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi. Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu: "'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, prestij maçına galibiyet için gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle bir aşağılık adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden insnalarız, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, söylediğim gibi hakemler arasında çok iyi insanlar var ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremem." |
tokat gider erman gelir vahap beyaz gider cem papila gelir çakar gider arzuman gelir arzuman gider sapsızselvi gelir bu düzen böyle 3 hafta önce semih iti biz lider olacağız ve şanpiyon olazcağız derken hakem sivri selvildi anlaşılan ödülünü aldı fb maçına verildi olda görevini yaptı fbnin en zor gecen maçında kayseriyi doğradı hakemide yeneceksin ama her maçmı kardeş fb ne aynadıki şu maçta iyi oynadılarmıki ama allah tan adalet istedim gecen hafta ama gitti o azizeyi sevindirdi berbet oynakladı chelsea maçı ne diyeyim allahtan bile umudumu kestim ben bu adam büyü felanda yaptırıyor dedim komik ama bu adandan herşey beklenir |
gelen gideni aratırmış arkadaşlar eger ki bizler gidecek olursak bizleri aratacak bir şeyler olmaz bulunamaz !!! eğer başkalarına karşı bir oyun oynanıp bize yararı dokunuyorsa en başta ona karşıyım !!! eğer oyunu olmayan bir ligimiz olacaksa eziklerin bile şampiyon olmasına razıyım yeterki temiz bir lig olsun !!! |
İnanın ben insanlığımdan utandım spordan soğudum biz neyin mücadelesini yapıyoruz her şey önceden yazılmış kitabına uydurmak desen en alasını beceriyorlar ama tek bir şey diyeceğim sistemin çarklarına allah'ınızdan bulun... |
dogru soze ne denirki fb iki haftadir hakemler ile guluyor |
ezikbahçeliği de aştı bunlar artık tamamıyla şikebahçe oldular. |
İnanın ben insanlığımdan utandım spordan soğudum biz neyin mücadelesini yapıyoruz her şey önceden yazılmış kitabına uydurmak desen en alasını beceriyorlar deivid bile kendini tutamayıp panaltıya gülüyor yazıklar olsun yazıklar ama tek bir şey diyeceğim sistemin çarklarına allah'ınızdan bulun... |
adam gibi adam tolunay kafkas diorum başka bişi demiyorum.! |
cidden bende soğudum evdeki digiturkü direk iptal ettirdim bile yeter ya ben böle bişi görmedm deplasmanlardaki maçları izlemem böle şeyler görmem sadece inönüme giderim mabedimizde takımımı desteklerim..ne olsa şampiyon olamıcaz o kesin ama olsun bizim kocaman bi aşkımız var.tek aşk BEŞİKTAŞK!!! |
BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ...YETER ARTIK kaderi belli olmuş bir ligde mücadele ettiğimiz için spor kamayondan ve camiamızdan özür dileriz.BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ.....:mad: BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ:mad: YETER YETER YETER YETER YETER............:mad: |
Türkiye`de Saat: 08:04 . |