çıksanız ne olur ki, aziz yıldırımın hükümdarlığı her alana sirayet etmiş durumda, sadece federasyonlar veya mhk üzerinde olsa kısa yoldan bi operasyonla halledilebilir bunlar ama bu etki alanı, basının en az %90'ına sirayet etmişse yapılan bu hakem hatalarına karşı bir fenerbahçe yaltakçı grubu da çalışmalarına şimdiden başlayıp bu 1-2 gün içerisinde fb üzerindeki büyük baskıları dağıtma taktiğini yine uygulayacaklardır, bobo'nun kırmızı kartla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonuna spor kamuoyunun tamamına yakını doğru deyip maçın en iyi adamı hakemdi demediler mi, herşeye rağmen yenilmememizi sağlayacak fb maçındaki son dakika penaltımız atlanmadı mı, bunun yanında takdir hakları yine o malum kulüp tarafından kullanılmadı mı, aleyhimize yapılan diğer saçmalıkları zaten söylemiyorum, bunlar lider olduğumuz günden bugüne yapılanlardı sadec, yani bu şamata sadece 3haftada koptu, kusura bakmasınlar ama her ligi izliyoruz, bir takımın aleyhine ve rakibi olan diğer bir takımın lehine 3 hafta üst üste bu kadar tesadüfi kararlar verildiğine şahit olmadım, bu kararlar genelde her takıma eşit dağılıyor ama ne hikmetse bizde tesadüf olsa gerek aynı takımlara aynı kararlar, sadece tüm sezonda 1 maçta lehine karar verilen takım haksız 1-2 kararla yönetiliyor o da sus payı, biz kötü oynarız oynamayız kardeşim siz işinize baksanıza ya, işte ama konuşamıyoruz, neden, çünkü yönetimimiz rezalet, yerlerde, zaten şampiyonluğumuzun gittiğine değil de rezalet yönetimin topu atacağı bir kapı bulmasına üzülüyorum, bu kendince onlara bir çıkış kapısı bir kredi aracı haline geliyor, neyse, gözlemciler kurulunun başındaki adamı söylememize gerek yok, adamı boşverin verdiği notlar ortada, şu kadarını söyleyebilirim; bugüne kadar da bu tür şeyler yaşandı, çok değil çarşamba günü bunlar konuşulmaz, haftaya unutulur, sezon sonu şampiyon kim:fb tarih de bunu yazar, siz istediğiniz kadar beyaz sayfa açın, beyaz eldiven, beyaz don giyin doğru veya yanlış güç ve etki sahası geniş olan adam kazanıyor, son zamanlarda kabul etmeye yakındım, adalet olgusunun da kaybolduğu, yasama yürütmeden sonra yargının da tek kulübün eline geçtiği bu ortamda artık kabul ettim; fenerbahçe cumhuriyeti'ni ben de tanıdım... |