![]() |
Aydın' ı zamanında oynatmayanlar utansın lig bitmek üzere ve sonunda beşiktaşın yedek yada paf ta görmeye aliştiğimiz yıldızı sonunda ilk 11 de şampiyonluk gitmek üzereyken takıma alacağiniza yada üzülmeze katlanacağiniza telloyu 3 sezon oynadıği yere sol bek e alıpta önüne aydını oynatmayanlar utanın bu maça sırf aydını izlemek için gittim pişman olmadım mehmet sedefe maç içinde bağiranlar olmuştur sizin futbol bilginizin hiç olmadıği ortaya çıkar sol ayaktan hiç sağ bek lik yapması beklenir mi? aydın şowun devam etmesini istiyoruz hoca bize rahat bir maç izlettir |
aynen katılyorum tello sol beck aydın ileri uçta oynamalı ( form düşerse değişebilir) ayrıca sedef sol ayak neden sağda oynatılır ben çözemedim Yozgatlıyı pancar turşusu diye aldık heralde biz. |
şuan için mantıklısı tello sol bek aydın solda süper olur |
ben bu maçı seyredemedim ama böyle bir maçta beğendiğinize göre aydın ilk 11 devam etmeli |
aydın süperrrrdi |
İ.Üzülmezi bir türlü kesip şu aydını oynatamadı,Ertuğrul Hocanın en büyük hatası bu oldu,önümüzdeki içinde kesinlikle artık İbrahim Üzülmezin olmadığı bir Beşiktaş gerekiyor. |
aydın müthişti valla :D |
bence delgodunun yerınde tello basarılıydı ayrıca aydında sol acıkta cok ıyı bu sekıldede oynarıs delgado keyfı ısterse oynucak ıstemesse oynamıcak |
tello bek aydın açık |
aydın gerçekten harikaydı |
Gerçekten helal olsun çoıcuğa süper çalışıyo.Daha iyisini bekliyoruz en azından ligi 2. bitirelim be abi... |
Aydin Super ya!!! aydin bende gore super bir topcu ya sizi gore? |
bencede artık kadroda değişilmez olmalı üzülmezin yerine tello tellonun yerine aydın |
aydın iyi futbolcu güçlü teknik ama bugün çok gol kaçırdı gerektecrübesizlikten gerek heyecandan biraz daha sakin ve profesyonelce oynamasılazım tecrübe kazanması lazım |
evet acayip cok kosiyor ve top teknik süper...oynamali artik ..ve Üzülemez artik benchde otursun ...!!! |
superr gercekten sahanin en iilerinden bitanesiydii cok basarili buldumm. Biraz tecrubesiz ama oda olucakk artik hep oynamaliii!!! |
40 yıllk futblcu gıbı bence bilkleri çok saglam ve araya ii kaçıyor |
maşallah deyin nazar değicek tek kelimeyle süper aslanlar gibi oynadı |
aydın karabulut bugunku sıvas macını ızlerken bısey dıkkatımı cektı aydın karabulut canla basla mucadele edıo ne bılıyım hırslı gol pozısyonlarını degerlendıremeyınce cıldırıyo delgoda keyfı gelcek oynucak bobo duzelmesını beklıcez bence boyle aydın gıbı yetenekler varken degerlendırmelıyıs gercekten ılerısı cok acık ve parlak bı futbolcumuz |
solbek Tello önünde Aydin. daha ne olsun!! |
bende acayip beyendim bugün aydini.... hep böyle top oynasa ....sivasi kendi basinda darma dagan etti ^^ |
aydın guzel oynadı |
valla super oynadii aydinn cok ii bi futbolcuu insallah dahada ii olucakk nazar degmesinn!! |
aydın superdı bugun bırde gol atsaydı daha guzel olurdu |
mükemmeldi bugün harika oynadı sahaya yüreğini koydu helal sana be aydın yürü artık hadi kim tutar seni! |
bence sezondan önce oynanan maclarda göstermis oldu perfomansi daha fazla mac oynatmasina sebep olmasi lazimdi. Fakat bunuda göremedi ertugrul:( |
telo gecerim aydını iyi ama kendini geliştirmesi lazım |
Daha başarılı olması için daha fazla oynaması lazım.aydın\'ın iyi topçu olmasını sitiyorsak Üzülmez yerini artık Aydın\'a devretmelidir.Geleceği açık belki Avrupa kulübüne yüksek parayla satabilceğimiz bir oyuncu. Ben biliyorum ki haftaya Delgado,orta sahadaki görevini geri alınca,Tello sola,Aydın\'da yedek kulübüne gidecektir.... |
tek başına mükeemmel işler yaptı devamını merakla bekliyoruz.. |
aydında süper teknik var birde çok koşuyor daha ne istenirki bir futbolcudan oynatacaksın ki tecrübe kazansın |
Bu çocuk ilk geldiği zamanlarda kim bu nerden geldi ne gerek vardı diye homurdanmalar oldu burda..Aydın yeri geldi A takım oyuncusu olarak alınmasına ragmen Paf takıma gonderildi ama o sadece işini yaptı..Sadece futbol oynamak için çabaladı ve bunun da meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladı..Tamam tam anlamıyla yeterli değil şu an için ama boyle giderse yeni sezonda adından cok soz ettirecek bir oyuncu olucak..Sadece son vuruşlarını ve oyun takibini geliştirmeli bana gore..İnşallah daha iyi maçlar çıkarıcak ben inanıyorum.. |
beşiktaşa ve milli takıma faydalı olacagına inandıgım bi futbolcu zaten ülkemizde sol kanat sıkıntısı cekerken elimzide bulunan bole bi deger iii degerlendirmemiz gerek! |
Fazla abartmayalım bence,Batuhan`ıda antep maçı sonrası abartıp havaya soktuk daha sonra ne kadar havalandığını hepimiz gördük,oyuncuyu fazla havalandırmadan yavaş yavaş çıkartmak gerekiyor. |
bnde çoq begendm brz hecanlı oynattıkça kazanırız. |
Günaydın :D |
Aydın demekki şimdi hazırmış şimdi oynadı. Hemen birilerini alaşağı etmeyin. Daha önce oynasaydı eminimki Bunu diyen arkadaşlar \'\'Aydın da kim, Gitsin, bu takımda işi ne\'\'gibi sözler sarf ederlerdi. Sanki Aydın\'ın bu takıma ısınmasına sabır gösterecekmiş gibi yazmışsınız. Allahtan hoca şimdi oynattı değilse Aydın diye bir oyuncumuzda olmazdı... |
Helal olsun bu kadar istekli arzulu bir oyuncu ya daha çok oynarsa kadronun değişmezi olur hayran kaldım formasını hakediyor bravo |
Aydın gerçekten mükemmele yakın oynadı.Son vuruşlarda beceriksiz olmasıda doğaldır.Kanatta oynuyor. |
Aydın iyiydi bu tartışılmaz.Ancak unutmamak gerek Beşiktaş\'ımız ne zaman şampiyonluk potasından çıksa yada geriden gelse maçlarını çok rahat oynuyor.Ertuğrul Hoca\'nın bunda bir suçu yok.Zamanı gelen herkes oynar. |
sezon başında ibrahim üzülmez 3 maç ceza almıştı.tello bu 3 maçta solbek oynamıştı.kayıpsız 3 maç. sanırım herşeyi açıklıyor... |
Türkiye`de Saat: 07:55 . |