![]() |
Delgado'suz Daha İyi Oynuyoruz ? Sizce ... Bugün Tello,Delgado'dan daha iyi yaptı bence.Delgado'suz daha iyi oynuyoruz.Böylece orta sahamız oyundan kopmuyor.Tello ortada oynamasına rağmen,sola da yardıma gitti sağada.. Siz ne düşünüryosunuz? |
Bir ara bende öyle düşündüm ama bugün takım gerçekten berbattı holosko ve Aydın haricinde herkes vasattı. Aydında çok ol kaçırdı delgado olsaydı ölüsü bile haşat ederdi bu sivası. Sivas hiç yoktu sahada. Delgado hat trick falan yapardı bana göre. ama yinede delgadosu daha iyi oynuyor olabiliriz ileride bunu bir kaç kere daha görüp öyle konuşmak lazım, aklımzın bir kenarın bulunsun. Yalnız kaşa yazık oldu kendi kendine yapılmaması gerekn kartlar gördü. |
bu maçta oynasaydı kazanamayabilrdik zemin kötüydü ama bazen işe yarıyo bazen yaramıyo. bence tam bir 10 numara değil |
saçma bugün delgadonun eksikliğini hissettik |
Pascal89 kardeşim,bu benim görüşüm.Katılırsın katılmazsın senin seçimin.Ben kendi düşüncemi sundum.Sözlerinde aşırıya kaçmamakta yarar var... |
delgadosuz iyi oynuyoruz diip delgadoyu dışlamak yerine delgadolu daha iyi nasıl oynarız bunu aramak lazım. Çünkü delgado çok yetenekli bir oyuncu bjkyı farklı yapan bir oyuncu onu takımdan soyutlamak son derece yanlış bir karar olur. Bobo ya da bu yapılıyor ama bobo da delgado da bu takımın en önemli oyuncularından ikisine de çok ihtiyacımız var kesinlikle küstürülmemeliler... |
Bir maça göre değerlendirmek yalnış olur diyorum,takımda her zaman beyin görevi görecek ve liderlik vasıflarını yüklenecek bir oyuncunun olması şart. |
aydın süper bence ilk 11 de kalmalı |
delgadonun arkasına 2 tane koşan adam koymadıkça herzaman delgadodan %40 civarı verim alırız.;) |
delgadosuz daha iyi oynuyoruz demeyelim ama bu maçta ve özellikle bu sahada bence delgado çok zorlanacaktı. zaten ankaradaki maçtan sonra kendi söledi röportajında ben bu sahada oynayamıyorum diye. ayrıca delgado fizik olarak çok güçlü olmayan bir oyuncu yanlış anlaşılmasın teknik süper ama dediğim rakip sert olduğunda zor oluyo o yüzden bu deplasmanda bence delgadoyu aramadık ama bu delgadosuz daha İYİ olduğumuz anlamına GELMEZ. |
hayır bakinin oynamaması gerekiyormuş . |
Oyuncuları mevkisinde oynatt hoca ve yendik.... DELGADO nun da eksikliğini hissetti takım... |
bence delgado tellonun bugün oynadığı yerde özellikle dişli ekiplere karsı oynayamıyor çünkü adamda savunma kavramı yok o olsaydı sivas inanılmaz bosluklar bulacaktı bence delgado daha ilerde oynamalı yani arkasında iki koşan oyuncu olacak ve ilerde tek forvetin arkasında oynayacak.Ama bu sahalar delgado için ölüm.Ben dün delgadonun yokluğuna sevindim şahsen sivas doğru düzgün pozisyon bulamadı takım halinde herkes cok iyi savunma yaptı kırmızı görene kadar tabi... |
Yüreğini koyarsan elbetteki hiç bir oyuncu diğerini aratmaz.Ama Delgado Ne kadar kötü olsada Beşiktaş'ımızın orta sahadaki değişmezidir.Onsuz oynanan maç tuzsuz çorbaya benziyor. |
Bu maçta Delgado oynasaydı kazanamazdık bu maçı bence...Delgadonun olmayışıyla tamamen sistem değişti.Kanatlardan daha çok gittik,15'e yakın orta yaptık nerdeyse.Bugün Delgado değil de Serdar Özkan olsaydı sağ kanatta mesela Sivası gole boğardık bence.Sağlı sollu çok geldik,Delgado varken gelebiliyormuyuz peki?Bence hayır,ortadan gidebildiğimiz kadar gidiyoruz.Çünkü Delgado önde oynayınca arkasında Tello-Cisse-Serdar Özkan 3 ön libero gibi oynuyor.Sol kanadımız İ.Üzülmeze,Sağ kanadımızda Ali Tandoğana kalıyor.Hemde tamamıyla,hem defansif hem de hücum anlamında.Onların da kapasitesi belli sonuçta...Kısacası bu sistemle çok daha iyi oynadığımızı düşünüyorum,Delgado çok yetenekli bir oyuncu olabilir ama deplasmanlarda oynadığı maçlarda ortada.Bize kanadırdığı bir maç 3'ü veya 4'ü geçmez.Deplasmanlarda bu taktikle oynarsak daha iyi olacağımızı düşünüyorum,İnönüde ise Delgadoya göre kurmalıyız sistemi... |
Alıntı:
|
bence delgado bize lazm olan 10 numara diil,bize top tutacak,oyunu gerektiğinde soğutacak,pas alıp verecek biri lazım. bence riquelme tam bize göre |
bende katılıyorum delgadosuz çok daha iyiyiz..sate delgado top kaybından başka işe yaramıyor |
BENCE DELGADO SÜPER OYNUYO YA POZİSYON BULAMIYO YADA O POZİSYONU DEĞERLENDİREMİYO AMA AYDIN DA SÜPER OYNUYO |
yapma arkadaşım gözünü seveyim...futbolu tek zevk veren adam delgado ndn iyi oynadık biliyormusun baki yoktu bakii..... |
bence delgadosuz kötu degl aydınla iyi oynuyoruz |
Delgadoyu Orta sahada oynattıgımız sürece yararlanamayız adam serbest oynaması lazım forvet arkasında , defansif yönü sıfır ama orta saha oynayınca daha cok koşma geregi duyuyor bu yüzden tam verim alamıyoruz , Cissenin yanına İbrahim Toraman veya Serdar Kurtuluş gibi adam olcak bunların önünede Delgadoyu cekiceksin gör bakalım o zaman Delgado neler yapıyor neler ... |
ben delgadoyu kesinlikle yetersiz buluyorum. önce ayakta durmayı öğrensin. iki omuz darbesi aldığı zaman maçı bırakıyor. böyle futbolcu olmaz. sadece bilek var. |
Bakınız dünyada 10 numara kavramı artık sadece biz de var..Böyle oyuncular takımı yavaşlatırlar,pres yapmazlar,mücadele etmezler.Artık modern futbolda bunlarsız olmuyor.bakın İngiltere ligine bi tane 10 numara yok,çünkü öyle bi sistem yok artık.Delgado yu çok severim ama eğer ki artık kalkınmak istiyorsak Delgado nun yerine ya mücadeleci bi isim bulmalıyız. |
Eger basarili olmak istiyorsak bu delgado gibi bir 10 nr olmaz,adamda hirs yok mücadele fazla etmiyor bize daha iyi birisi gerek |
delgadonun arkasında sağlam bi libero olacak veya iki ön libero tek forvet bak o zaman neler yapıyor . delgado defansa yardıma gelmediği için orta saha çöküyor. bu nedenle çift ön libero şart |
Görüşüme katılanlara,katılmayanlarada cevapları için çok teşekkür ediyorum. Delgado'nun süper oynadığı maçları biliyorum.Bunu inkar etmiyorum fakat bence o " küçük maçların büyük oyuncusu " ... Hiç bir zaman büyük kulüplere karşı iyi oynadığını göremedim.1 hafta var bilemedin 2 hafta,3 hafta geziniyor saha da...Takımı 1 kişi eksik oynatıyor. Delgado'yu bir kenara bırakırsak,bu haftaki OFTAŞ maçında Aydın ve Kurtuluş artık mutlaka ilk 11 'de oynamalıdırlar .... |
bence delgado olsa da kazanırdık.ama yeniliyor olsaydıkda delgado oldugunda da yenilirdik |
tek maça bakmamak lazım |
delgado giderse çok ararsınız onu ne kadar çabuk adam yolluyorsunuz anlamıyorum. Bizim ş.l. ye kalıp yaklaşık 8 milyon euro kazanmamızda en önemli oyunculardan biri delgado. Ligde tek başına aldığı maçlar oldu. Delgado arkasında iki tane ön liberoyla gerçekten çok büyük işler yapabilecek bir oyuncu nasıl oluyor da delgado gibi oyuncudan bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsunuz ben bunu anlamıyorum. 25 yaında bu kadar yetenekli bir oyuncumuz var nasıl olur daonu kullanırız demek yerine onu takımdan yolluyorsunzu gerçekten taraftarı anlamak bazen çok güç oluyor... |
YA ŞİMDİ BU TAKIM OYNARSA MAÇI ALIYO KİŞİLERİN OLUP OLMADIGI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BU FORMANIN BAŞARISI....ZEMİN GÜZEL OLUP DELGADODA OLSA İDİ GÜZEL Bİ FARK OLURDU.... |
bence delgado çok top kaybediyo halısahada maç yapıyo gibi herkesi çalımlıycağını sanıyo ama coştumuda iyi oynuyo |
BAZILARININ ADI TARAFTAR LAFA GELİNCE İŞTE.... BEN BU ADAM OYNASADA OYNAMASADA DELGADOYU COK SEWİYORUMMMM....ADAM TAM BİR FUTBOL ADAMI HA TAKIMDA ONUN OYUN YAPISINI ANLICAK ADAM YOK O AYRI KURARSIN TAKIMI DELGADONUN ÜZERİNE GÖRÜRSÜN SONUCU..... BU ADAM OLMAZ MAÇLARI ALDI O ZAMAN HERKEZ KRALSIN DİYODU...O BİİR GERCEK KRAL 10 NUMARA O....NEYMİŞ AYAKTA DURAMIYOMUŞ YOK ÖLE BİŞİ FUTBOLCU BU KARETECİ DEĞİL OMUZ ATIRLISA TABİ DÜŞER...MAÇLARI İZLEYEN SÖYLESİN YA BANA.....BU ADAM KAÇ KERE HEKEME İTİRAZ ETMİŞ KAÇ KERE KART GÖRMÜŞ KAÇ KERE FAUL YAPMIŞ SÖYLEYİN YAAA......BU TAKIMDAN BAŞARI İSTEYENLER BU TAKIM OYUNCULARININ ARKASINDA DURACAK SATILSIN GİTSİN KAHRETSİN DEMİCEKKK İNSANLARIN ÖZ GÜVENİ GELECEK BU BASIN SUSACAK...SONRA FUTBOL DOSTLUK OLACAK |
yaa delgadonunda cook iyi oynadıgı maclar var ama bu macta delgado yoktu ve güüzel oynadık gercekten onların adamlarını kilitlediler resmenn ama delgadonunda zaman zaman cook ii mac cıkarttıgı oluyoo !! |
delgadosuz daha iyi oynuyoruz çünkü savaşıyoz delgado defansa yardım etmiyo bide aydın var bence süper bir yetenek üstüne düşmek lazım |
o tarlada delgado top oynayamazdı. çalılıklar arasında top oynayamaz canı biraz tatlı bencede tam bir 10 numara deil biraz agresif olmalı. yere saglam basmalı fizik gucu iyi deil ama bunda bizdeki kondisyoner eksikliginide göz onunde bulundmak lazım basel de tüm maçlarda forma giydi üstelik hiç sakatlanmadı kaç sezon.. bizde çıt kırıldım oynuyor her oyuncumuz sakat.. sebebi kondisyoner sıkıntısı? beden egtimi öretmeninden kondisyoner olmaz:D |
bi maç delgadosuz bu sonucla bitti diye böyle bakmamak lazım. önümüzdeki 1 2 mactada oynamaz takım iyi işler yaparsa o zaman belki denilebilir ama zaten surda kac mac kaldıki bunu ögrenmek icin. kaldıki delgado canı isteyince güzel şeyler yapıyo ama sivasdaki tarlada ne yapardı ayrı merak konusu tabiki |
nerden cikti, sivas top oynamamiza izin verdi desen daha mantikli olur. yillardir uc dort pas yapamiyorduk. acik futbolla oldu hersey, delgado ile alakasi yok |
delgado serbest oynadıgı zaman etkili oluyor yani tek forvet oynadıgımızda.. |
ya neyi tartısıyoruz delgado bu sene superrrr gecen sene bunun yarısını oynasa kesin sampiyon olurudk biz beee |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |