![]() |
Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM" |
Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM" ve o günden bu güne gelinen nokta ortada... |
biz bu sene 2. olursak bunun adı şerefli ikincilik değil aciz pısırık ikincilik olmalı sen hiçbir hakkını savunama sonra da şereften bahset |
niye noldu sampiyonlar ligi paralarıyla ödenecek borçlarmı var yoksa siz 3.lüklede yetinirsiniz |
Alıntı:
|
o zaman sana da yazıklar olsun,beşiktaşı bu kadar kötü yönettiğiniz için |
sizin gibi yöneticilerden anca böyle aciklamalar gelir..bizi bu duruma getirenler senin gibi yönetim düsüncesi olanlar iste..demirören yönetimini al git basimizdan..! |
hoca şampiyon olacaz diyo yönetici hedef ikincilik diyo bunların birbirinden haberi yok heralde. |
| Türkiye`de Saat: 02:28 . |