![]() |
bu rezaleti kim açıklayabilir? bu rezaleti kim açıklayabilir Arkadaşlar, 1-0 mağlup duruma düşmüşsün ve sen forvetten bi adam çıkarıp forvet alıyorsun , kimin karşısında G:B: Ofataş karşısında. Varmı böyle rezalet, yazıklar olsun |
10 kişi kapanan rakip karşısında holosko kaybolup gitti,o değişikliği anlarım tamam ama 90 dakika boyunca böyle rezil bir futbolun hesabını kimse veremez |
o kadar da uzun boylu değil yenildik yenildik bitti kimse birşey açıklamak mecburiyetinde değil |
merak edyorum kimler alıncak şimdi hangi döküntü sahsiyetler kardeşim biz böle vasat bi lig de oynayan genc tecrübesiz ortalama bi adam istemiyoruz biz bizim şuanda hissettiklerimizi sahada hisseden adam istiyoruz biz sizin gbi yönetimde istemiyoruz biz bizim hissettiklerimizi hisseden yönetim istiyoruz...ama cok sey istyoruz sanırım... |
yenıldık ve bu durum boyle gıder gıbıme gelıyo:( |
Şoyle açıklim maçı telafi ederiz :D:D !! |
Yönetim stajer hocanı da al öyle git,bir de yanında bonus olarak i.üzülmez ile gordon öküzünü de bonus olarak verelim. |
bence daha konu acmaya gerek yookk yenildikk die son bi konu acalım sezonu kapattık die yeter herseyi acıklar ztnnn bundan sonaki maclarda yenselerrr nolccaakkkk... yenilselerr nolckkk.......!!! |
bızı bu kadar uzmeye hakları yok oynamıyorlar kosmuyorlar |
offf offf nedir bu ya? bikdik artik bu ciliz futboldan bu rezil futboldan bu ibrahim uzulmezden |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |