![]() |
Sorun sadece bu maçı kaybetmemiz deilki geçen son 5 sezonun yanlışlarının tek sorumlusu var yönetim bu teknik kadroyuda futbolcularıda getiren onlar artık yol alsınlar gerçekten beşiktaşlılarsa zaten bu sezon bırakçaklardır.. |
biz bu filmi hersene seyrediyoruz malesef.ruhsuz futbolcularla hic bisey olmaz.... |
aa lütfen her maç bir tecrübe ertuğrul hoca ne diyecek bu maçtaki hatalarımızdan ders çıkarttık önümüzdeki maçlarda bunlara dikkat edicez of ya bıtım bunu duymaktan şampiyonlar ligi de hayal oldu artık seneye |
yenildik ama hakemde gene onunde cereyan eden iki pozisyonda penaltimizi vermedi bu ne isdir yahu??? |
Adam gibi adam Hayır Sağlam sen değilsin,Filip HOLOSKO... |
devre arasında yapılan yanlışlıklar bizim sonumuzu bu hale getirdi... bir adama para versen desenki sen git beşiktaşa başkan ol ve takımı hem başarısız hemde borç batagına sok desen anca demirören gibi yapardı heralde |
ya bugun ertuğrulun ıstıfa etmesı gerekıyor ben bunu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 hafta oncesınde soyluyordum olmaz arkadaş.............. |
ugursuz demiroren ve tayfasi gidin artik. |
Alıntı:
Birde bu maçı telafi edicezzz dicek bu kadar :D:D |
ne diyelim 100 10 olan şansımız 0 oldu başka baharlara olurmu zor bu takıma doğru dürüs 5 senedir defans almayana ortasahada cisse yedeğini bulamayana sağ sol kanatlarda yetersiz oyuncu alanlara veya bu bölgere almayanlara hakemlerin bizi doğramasına ses çıkarmayanlara gs ile birlikte olanlara ama kendi haklarını savunamayanlara konuşatukça batan 5 yılda fb den oyuncu almaktan birşey yapmayan yazıklar olsun git artık demir ören tası tarağı topla ve def ol lütfen |
Türkiye`de Saat: 17:33 . |