![]() |
Artık kime ne diyecegimi, neye kızıp neye sevınecegımı, hangı acıklama dogru hangısı sacma dıyecegımı bılmıyorum... Son sozu hep dırenenler soyler ama biz hiç direnmedik ki... Bu takım da yonetım de hıc dırenmedı kı... Ama saatlerdir burada bu uzuntuyu paylasan taraftarın direnişi için bari yeter artık hocaaaaaa... YETERRRR... |
neLer yaptın be liderken şimdi uefa bile hayaL ettin uykusuz geceler başLadı hoca |
beşiktaşa teknik direktör olamayacağının ispatı dır bu |
hocam bu sene kadro ii değil kabul edelim seneye size güveniyoruz seneye sizinle devam inşallah :) |
bu takım dan demirören gitmedigi sürece cacık olmaz demedi demeyin tekrar deneyin :) |
Alıntı:
bobo holosko delgado tello cisse aydın serdar özkan nobre ???? bu kadro adam gibi oynatılıp hakemler tarafından ezilmeseydi sampiyondu |
Acaba okuyorlar mı bu duygularımızı ? Acaba bizim içimizin yandıgının yarısı kadar yanıp içleri , okuyup ( cesaretleri varsa ) utanıyorlar mıdır ? Herkes yaptıgı işi hakkıyla vermeli arkadaslar... Vermeyen ceker gider... Biz eger " eger senden vazgecersek allah belamızı versın " dıyorsak ve hıccc vazgecmıyorsak , soyledıgımızın de mısyonumuzun da arkasındayız... Misyonuna da sahi cıkamayan çeksin gitsinnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
haklısın defansımız cok kötü ama bence bunda hocanında payı var .. bütün türkiye gördü spor prgramlarında bas bas bagırdılar .. telloyu solbeke cek aydını önüne koy diye yaptımı hiç hayır .. eger yapsaydı defansın biraz halledilecekti .. serdar 2 mactır düzeldi fakat oynatmıyor ben olsam az da olsa sans verildi .. gelicek olursak stopere g.zana dicek hiçbirseyim yok CAM adam ibrahim toraman bence stoper icin iyi fakat cisse nin yoklugunda libero oynadı .. ertugrul naptı toptan anlamayan bakiyi oynattı bence hocanın sucu yinede .. bu takım sampiyon olurdu kardesim her türlü hem hakemler ezmeseydi hemde hoca doru taktik ve kadroda oynatsaydı |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |