![]() |
Hiç şaşırmadım ! ertugrul acıklama "Bu akşamki maçı oynadıktan sonra halen matematiksel olarak şansımız sürse de işimiz zorlaştı. Ama hedefler bitmiyor. Şampiyonluk olmazsa Şampiyonlar Ligi var. Bundan sonra yapacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmak ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Onun mücadelesini yapacağız. Bugün elimizde çok fazla alternatif yoktu. Elimizdeki imkanlara göre en iyisini yapabileceğine inandığımız kadroyu çıkarttık. Bugünkü karşılaşma bizim için çok hoş olmadı. Bunu ben cezalı ve sakatlarımızın çok olmasına bağlamayacağım. Büyük takımlarda oynayan oyuncular her zaman formalarının haklarını vermeleri lazım. 5 gün önce verdiğimiz mücadeleyi maalesef veremedik. Bugün şampiyonluğa oynayan bir takım gibi mücadele etmedik." BRAVO ERTUGRUL NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM !! |
bu kaybedılen puanların telafısı ne olcak bundan sonrakı macları kazansak ne olcak.kazanmayalım |
elimizde cok fazla alternetif yoktu diyo :D bole bi hoca bu tarz bi hataya düşer mi ne diyelim matemakksel olarak devam ediyor işte şimdi de 2 lik hedefimiz :D 2 maç sonra hedefimiz 3 luk olcak sonrasında da kadro bu kadar yapabıldi dicek :D |
bu işin matematiğ yok ertuğrul bu işin |
daha hala saçmalıyor ya... |
Bencede ikincilik zor, üçüncülük için yarışmak lazım.. |
ne dicektiki ,e demekiydi sence |
Ah hoca ah!..En büyük hatan bu futbolculara çok yüz vermen,bunlara çok güvenmen oldu.Gördün işte,hepsi seni yarı yolda bıraktı şimdi,ne bir topa koştular ne bir adama daldılar.Öylece sahada ruh gibi dolaştılar!..Sen de kaldın ortada böyle,bu sanada bir ders olmuştur.Seneye kimlerle devam edip kimlerle etmeyeceğine karar verirsin artık;takımının yarısının bu formaya layık olmadığını görmüşündür umarım,yönetim ne derse desin gönder hepsini!..İtiraz ederlersede sen onlar gibi değilsin istifa edip çekip gitmelisin... |
Alıntı:
hiç acıklama yapmasın daha iyiydi be .. bence yapamıorm diyip bırakmalıydı |
Ah hocam ah.... |
Artık kime ne diyecegimi, neye kızıp neye sevınecegımı, hangı acıklama dogru hangısı sacma dıyecegımı bılmıyorum... Son sozu hep dırenenler soyler ama biz hiç direnmedik ki... Bu takım da yonetım de hıc dırenmedı kı... Ama saatlerdir burada bu uzuntuyu paylasan taraftarın direnişi için bari yeter artık hocaaaaaa... YETERRRR... |
neLer yaptın be liderken şimdi uefa bile hayaL ettin uykusuz geceler başLadı hoca |
beşiktaşa teknik direktör olamayacağının ispatı dır bu |
hocam bu sene kadro ii değil kabul edelim seneye size güveniyoruz seneye sizinle devam inşallah :) |
bu takım dan demirören gitmedigi sürece cacık olmaz demedi demeyin tekrar deneyin :) |
Alıntı:
bobo holosko delgado tello cisse aydın serdar özkan nobre ???? bu kadro adam gibi oynatılıp hakemler tarafından ezilmeseydi sampiyondu |
Acaba okuyorlar mı bu duygularımızı ? Acaba bizim içimizin yandıgının yarısı kadar yanıp içleri , okuyup ( cesaretleri varsa ) utanıyorlar mıdır ? Herkes yaptıgı işi hakkıyla vermeli arkadaslar... Vermeyen ceker gider... Biz eger " eger senden vazgecersek allah belamızı versın " dıyorsak ve hıccc vazgecmıyorsak , soyledıgımızın de mısyonumuzun da arkasındayız... Misyonuna da sahi cıkamayan çeksin gitsinnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
haklısın defansımız cok kötü ama bence bunda hocanında payı var .. bütün türkiye gördü spor prgramlarında bas bas bagırdılar .. telloyu solbeke cek aydını önüne koy diye yaptımı hiç hayır .. eger yapsaydı defansın biraz halledilecekti .. serdar 2 mactır düzeldi fakat oynatmıyor ben olsam az da olsa sans verildi .. gelicek olursak stopere g.zana dicek hiçbirseyim yok CAM adam ibrahim toraman bence stoper icin iyi fakat cisse nin yoklugunda libero oynadı .. ertugrul naptı toptan anlamayan bakiyi oynattı bence hocanın sucu yinede .. bu takım sampiyon olurdu kardesim her türlü hem hakemler ezmeseydi hemde hoca doru taktik ve kadroda oynatsaydı |
Beşiktaş'a 3 maç yenildikten sonra gönderilmek için gelmediğini ifade eden genç teknik adam "Beşiktaş'a Tigana da geldi. Del Bosque de geldi. Ama onların kısa sürede gönderilmeleri Beşiktaş'a zarar getirdi. Bu tavırlar nedeniyle kaybeden Beşiktaş oldu. O yüzden herkesten sabır istiyorum" açıklamasını yaptı. Hnagi 3 MAÇ YAAA Nasıl iştir bu arakadaşlar nereye kadar SABIR. hadi ertuğrula sabır edelim de bu kulup bu hallere nasıl gelri bir babayiğitde çıksın açıklasın ya 10 yılda 1 şampiyonluk Avrupa tarihinin en kötü skoru ile kulubün adı ve serefine LEKE 100 MİLYON BORÇ binbir transfer FİYASKOSU BEŞİKTAŞIN tv,reklam, ve fulya olmak üzere önümüzdeki 20 yıllık gelirlerinin İPOTEĞİ 100 yıllık kulubün mahkeme köşelerine DÜŞÜRÜLMESİ 100 yıllık klubün basketbol takımının 1 senede bin kere parasını alamaması ve protestosu bunun da çarşaf çarşaf haber olması Neye SABIR kime SABIR; yönetim iyi niyetlidir , ertuğrul ADAMDIR EFENDİDİR beni ilgilendirmez. Beni BEŞİKTAŞIMIN durumu ilgilendirir. benim derdim şamp kutlamak değil benim derdim BEŞİKTAŞ. OLAN BEŞİKTAŞA OLUYOR UYANINNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
veysel bırak bu ayaklarıda gözünün önüne bak oyuna. çıkartılan kadroya değişikleiklere bak.....hala ertuğrul hoca dıosan ya maçları ızlemeden yorum yapıorsun yada körükörüne bağlanmışsınız gıdıorsunuz ....... daha ne yapılacak ertugrul hocaya soylermısın hangı oyuncu alınmadı hatta ve hatta ertugrul hocanın ıstedıgı çoğu futbolcu alındı ama oynatılmadan gonderıldı bu na ne dıyeceksınız bılmıorum..... ama dedığım gıbı bırakın bu seneye ayaklarını allahaşkına ........... |
Ne matematiğinden bahsediyorsun hocam.Artık uyuttuğunuz daha yetmedimi tek matematik kaldı oda senin takımın başından ayrılman. |
dus yakamizdan artik tarikatin teknik direktoru.dus yakamizdan artik demiroren yonetimi.besiktasimizi bize birakin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnsan babalar gibi çıkar " şahsım , yönetim ve oyuncularımız bu işi yapamadık " der ve basar istifayı gider . Çocuk kandırıyorlar sanki . Matematiksel hesapmış !! Sizin matematik bilginiz sanıyorum ilkokul düzeyinde kalmış..!!! |
hocam daha toysunnnnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu laflara doyduk hoca! |
bu nasil bir takimdir ben anlamadim.her hafta birileri sakat her hafta kart cezalisi.her hafta eksik takim.lutfen biraz dusunun ligdeki hangi takimda boyle bir rezillik var.bu nasil bir yonetim anlayisidir.nasil bir teknik direktorluk.nasil bir saglik ekibidir.ligden dusmeye oynayan kasimpasa bile bizden daha iyi yonetiliyor.ve o kasimpasa gecen hafta oftasi yendi.adamlar dusmusler ligden yine de bir umuttur diye oynayip yenmisler bizim yenildigimiz takimi.bizimkiler de serefsizlik yapip oynamiyorlar adam gibi.daha ne aciklamasi var bu halde olmamizin. |
ya siz hala neyin derdindeydiniz ki biz şampiyonluğu da 2liği de zaten fener maçında bıraktık gerisi hikaye bırakın bu işleri gelecek sezonu düşünün dicem ama umut yok bence |
yeter ya yeter 4 haftada 9 puan kaybetmişsiniz hala ne diyorsunuz. umarım kalan 4 maçın hepsini kaybedersiniz sonrada topluca defolup gidersiniz!!! |
artık ertugrul saglama acımaya basladım resmen ya kucuk kızına bunları anlatsın masal nıyetıne dıcek baska bısıy bulamıoyorum |
ulan gelde delirme adam sezon basından beri aynı seyleri söylüyo..ya bu adam neyi basarmıski beşiktaşın başına getirildi ben onu anlamıyorum kariyeri ne ertuğrulun...et istifa sende kurtul bizde kurtulalım... |
besiktasimiz lucescudan sonra gun gormedi o sene rekor puan toplamistik 85 yada 88 olmasi lazim tek yenilgimiz vardi oda 27 haftada diyarbakiraydi simdi dustugumuz hallere bakin |
medyanın ve tff nun bize niye anadolu kulübü muamelesi yaptığı çok açık biz daha oftaşı yenemiyoruz sonra kalkıp ona buna bahane buluyoruz olmaz kardeşim bu takımdan hiçbişey olmaz resmen utandım bugün maç izlerken |
Türkiye`de Saat: 22:14 . |