![]() |
Alıntı:
|
şu hocayıda savundularya helal olsun yaa. ilk günden son güne kadar hep aynı hataları yaptı. vizyon yok. liderlik yok. ağırlık yok. taktik yok. offfff |
Büyük takımlarda oynayan oyuncular her zaman formalarının haklarını vermeleri lazım. sen peki büyük takımı oynatacak büyük bi hoca kapasitesindemisin sağlam düşündün mü bunu oyunculara suç bulduğpun kadar kendinde de ara |
Alıntı:
cok güzel söylemissin sana yüzde yüz katiliyorum. ayni hatalari seneye yapmiyacak. onun icin de bir tecrübe oldu. bunu da söyledi zaten dün. bence ertugrul hoca ile devam. ama yönetim istifa. |
acaba paralarını alırken hiç düşünecekler mi biz bu parayı hakettik mi diye ve son parasınıda verip maça gelen taraftarları düşünecekler mi acaba ???? Çok Merak Ediyorum Çoooooooook ??? |
Gitmeyin Avrupaya haketmiyorsunuz gidipte bizi strese sokmayın yazık be her hafta aynı söz kalan maçların hepsini alacaz doğru alıyoruz tövbe tövbe |
3.lük imkansız |
öyle öyle başka hoca lazım bize. bize dünyadakiler uymuyo. Uzayda yokmu aceba böyle bir hoca., |
bundan sonra olacak bişey yok |
biri sustursun şu adamı.!!! |
uLaN RıZa ÇaLıMBaY gibi ol biras be adam apamıosam bıraqırım benden daha ıyı yoneten bırı gelsın dedı gıttı... bıraz gururlu ol yha ! |
bidahaki maça elimize şeker tutuşturun hocam o daha iyi bi kandırmaca yöntemi.matematikmiş.hıh... pisagor gelsin başımıza.yönetim descartes i istiyoruz orta sahaya:D tövbe tövbe yaa |
Ama bu aciklamada bisey eksik"Bu hafta yaptigimiz hatalardan ders alacagiz ve önümüzdeki maclarda ayni hatalari tekrarlamayacagiz "dememis ki.Ben bunu saymam olmaz bidaha yap aciklamayi Ertugrul!!eksik kalmasin.Senin yapabilecegin bisey yok Ertugrul seni Besiktas gibi bir takimin basina getiren arkadaslar utansin.!! |
Alıntı:
kesinlikle... |
kaybettimi her kes yönetim,hoca bahanelere sığınıyolar ileriyi göremeyelerin silahıdır bahane yeter delikanlı olun istifa edin? |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |