![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu laflara doyduk hoca! |
bu nasil bir takimdir ben anlamadim.her hafta birileri sakat her hafta kart cezalisi.her hafta eksik takim.lutfen biraz dusunun ligdeki hangi takimda boyle bir rezillik var.bu nasil bir yonetim anlayisidir.nasil bir teknik direktorluk.nasil bir saglik ekibidir.ligden dusmeye oynayan kasimpasa bile bizden daha iyi yonetiliyor.ve o kasimpasa gecen hafta oftasi yendi.adamlar dusmusler ligden yine de bir umuttur diye oynayip yenmisler bizim yenildigimiz takimi.bizimkiler de serefsizlik yapip oynamiyorlar adam gibi.daha ne aciklamasi var bu halde olmamizin. |
ya siz hala neyin derdindeydiniz ki biz şampiyonluğu da 2liği de zaten fener maçında bıraktık gerisi hikaye bırakın bu işleri gelecek sezonu düşünün dicem ama umut yok bence |
yeter ya yeter 4 haftada 9 puan kaybetmişsiniz hala ne diyorsunuz. umarım kalan 4 maçın hepsini kaybedersiniz sonrada topluca defolup gidersiniz!!! |
artık ertugrul saglama acımaya basladım resmen ya kucuk kızına bunları anlatsın masal nıyetıne dıcek baska bısıy bulamıoyorum |
ulan gelde delirme adam sezon basından beri aynı seyleri söylüyo..ya bu adam neyi basarmıski beşiktaşın başına getirildi ben onu anlamıyorum kariyeri ne ertuğrulun...et istifa sende kurtul bizde kurtulalım... |
besiktasimiz lucescudan sonra gun gormedi o sene rekor puan toplamistik 85 yada 88 olmasi lazim tek yenilgimiz vardi oda 27 haftada diyarbakiraydi simdi dustugumuz hallere bakin |
medyanın ve tff nun bize niye anadolu kulübü muamelesi yaptığı çok açık biz daha oftaşı yenemiyoruz sonra kalkıp ona buna bahane buluyoruz olmaz kardeşim bu takımdan hiçbişey olmaz resmen utandım bugün maç izlerken |
Türkiye`de Saat: 05:29 . |