![]() |
Adam gibi oyuncu alin !!!!!!!!! Biktik senelerce yapilan kalitesiz transferlerden... Yillardir Kaliteli defans adami gelmedi, Üzülmezle olmaz bu isler. Del bosqueye 8mio vereceginize gitseydiniz o paraya adam gibi futbolcu transfer ederdiniz. Gökhan Cam, Üzülmez, Baki, Hakan, defans yapmayi bilmeyen toraman, 1 metreden gol atamayan nobre, schildenfeld, yozgatli artik defolun gidin.... iki tane yabanci defans almazsak 10 sene daha sampiyon olamayiz. boboyu satmiyacaksin(tek kaliteli forvetini satmak gibi bir cahillik olmaz) Seneye mutlaka sistem degismeli yoksa avrupada (eger gidersek) hüsran yasariz. kimse bana Ibrahim toraman iyi stoper diye hikaye anlatmasin senelerce burada ama öyle hatalar yapiyor ki Ingiltere ücüncü ligde kimse öyle hatalar yapmaz.... benim kadro söyle: -------------------------rüstü----------------------- Serdar-----------yabanci-----yabanci-----------tello -----------------cisse-------Selcuk inan--------------- --------topuz----------------------------------Aydin(baska yerli) -------------------------Holosko(Delgado)---------------------- ---------------------Bobo-------------------------------- |
Alıntı:
bunlardanda daha kalitelileri olmali en az 2 tanesi fazla degil ama 28 yas ve ustu olmali tecrube ve liderlik bakimindan iyi topcular olmali senin kadrodaki defansin yabanci yazdigin yerde birisi kesin edmilson yada coloccini olmali digerini bilmem cissenin yanina oyunun 2 yonunude oynayacak yabanci olmali poulsen veya keita gibi sevilladaki illada o demiyorum o turden 1 oyuncu ve kesinlikle bir sol back ve sag back bu takimi fazla hirpalamadan tamamen degistirmeden transferler yapilmali basarisiz oldular diye takim 10 futbolcu birden degistirmemeli |
ilk önce kaliteli bi hoca alalım sonra transferi düşünürüz |
inadına Ertuğrul diyorum.... |
Bencede hocada cok fazla suc aramamak lazim.Oyuncular her mac sakatlanirsa, mal gibi oynarsa hoca ne yapsin. Diger yandan bakarsan hocanin gitmesi belki daha hayirli olur, daha iyi futbolcular transfer edebilirsin. Yabanci futbolcu Ertugrulun ismini duyarsa hemen gelecek mi zannediyorsunuz???!!! |
Demirören Ertuğrul u da al ve git. |
Alıntı:
|
Alıntı:
şikayetler üzerine mesajımı düzelttim . DEMİRÖREN ERTUĞRULU AL VE GİT . |
ertuğrul sağlama laf yok arkadaşlar ADAM GİBİ ADAM DIR ERTUĞRUL SAĞLAM ACİLENNNNNNNNNNNNN YÖNETİMMMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAAAA BAŞKA SÖZE GEREK YOKKKKKKKK |
Alıntı:
Adamlığına sözümüz yok ama kibar adam olmak maç kazandırmıyor , amatör hocaya ihtiyacımız yooook ... acilen ertuğrul ve başkan istifaaaaa... |
Türkiye`de Saat: 09:10 . |