![]() |
saçma sapan bi topic ... önce besiktasın menfaatleri geliyorsa kusura bakma ama güle güle ertugrul |
EKSIK OLSUN IMPARATORLAR EKSIK OLSUN KRALLAR SAGLAM DURSUN SAGLAM KALSIN KACINCI OLURSA OLSUN |
Hala Ertuğrul diyenler var ya....gerçekten BRAVO.Sözün bittiği yerdir.Ne desem boş. |
Alıntı:
senin açtığın topicleride gördük güvenimiz sonsuz hocaya ! |
adam gibi adam baska söze gerek yok |
valla istemeyenleride anliyorum hoca degissin diyenleride anliyorum ama 4 senedir siz her hoca icin degissin dediniz degisti birsey olmadi bikerede benim gibi dusunenleri dinleyip hocayi degil kendini degistirsinler bakalim belki daha iyi olur |
Alıntı:
:):):):):):):) en guzel lafı soyledın valla tebrıkler... dediğin gibi istemıyoruz demeyenıde... yok hayır yola devam dıyenıde anlamak lazım cunku hepimizin ortak gayesı beşiktaşımızı iyi yerlerde gormek kiiiiiiiiiiii görmesek bile bişey farketmez ama olsun birazda göğüsümüz kabarsın yaaa.... |
ertuğrul istifaaaaaaaaaaaaaaaaa:D |
bosverin gitsin kaldiramadi besiktasimizin agirligini sezon basindan bu yana bir rahat mac izleyemedik besiktas sahaya ciktiginda herkes korkmali 3-4 tane rahat atabilmeli yemeden |
ya bikere herkez sunu anlamali bisi dicem barselonanin kadrosu dunyada kac takimda var ama adamlar bu sene yoklari oynuyor sampiyonluk sanslari bitti bugun yone huelva denen takimla berabere kaldilar yani anlatabilecekmiyim ve ben anlatsamda bazi arkadaslar anlayabilecekmi onu bilemiyorum tabi ama anlatiyim boyle bir kadro bile istikrarsiz sonuclar alabiliyorsa o zaman besiktasin daha 1 senelik kadrosu ve herseyden onemlisi nerdeyse yarisi paf takim olan kadrosunun istikrarsiz sonuclar almasi kadar dogal ne olabilir sen icerdeki huzuru saglamadiktan sonra ronaldinho olsun etoon olsun henryn olsun gordugunuz gibi birsey degismiyor bide bazi arkadaslar istiyorki besiktas sahaya cikinca mac baslar baslamaz onune gelene 5 yapsin ondan sonra sirtimizi yaslayip mac izleyelim yahu bunlar bitti arkadaslar gecin bu ruyalari artik hickimse oyle cikipta zart zurt edemiyor artik rakibine yeneceksin nasil olursa olsun yeneceksin bukadar basit oyle hermac skoru 4 0 5 0 onlar 1980 de kaldi futbol gelisti sizlerde az biraz gelisseniz iyi olacak gibime geliyor |
Ertuğrul hala takımın başında mı? Ne yüzle duruyor hala?! |
Alıntı:
|
inadına ertugrul saglamsa,inadına sampiyon olamama derim |
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam 1 yıldır takımın başında. Bu takımın oyun sistemi nedir ? Kim söyleyebilir bunu? Buraya kadar kişisel becerilerle geldik zaten...Seneye de aynen devam ederiz ES ile 8 de yeriz 10 da. O beğenmediğimiz Mösyö Tigana'yı çok arıyorum. Gittikten sonra bu takıma katkıları anlaşıldı... En azından takımdık. Çağ dışı futbol oynamayan bir takım! |
Alıntı:
demekki varki birşeyler konuşuyorsun böyle ? |
bence bazı arkadaşlar tükürdüğünü yalamamak için halen ertugrul hocanın arkasındalar yoksa onlarda neyın ne oldugunu çok iyi biliyolar.NEYSE :.. |
Alıntı:
imza , ağzına sağlık. |
Alıntı:
imzaaaaaaaaaaaaaaaa |
bizmiyiz fenerli hey allahim sasarm ben sizin akliniza yahu ben iyi hoca olduguna karar verdim ve kalmasindan yanayim siz daha iyi biliyorsunuzya bu isi simdiye kadar gitsin dediniz bizde kalsin dedik ama yonetim hep sizin dediginizi yapip gonderdi bikerede bizim gibi istikrar diyenleri dinlesin bakalim nasil olacak o zaman goruruz hangimizin daha cok futboldan anladigini bos yorumlar yazmayin bana bu adam kayserideyken bu ulkenin en iyi futbol oynayan takimi diyordu bu ulkenin yarisida besiktasami iyi futbol oynatamayacak demekki ne oluyor kadro kayseri kadar bile yetenekli degil |
Alıntı:
ertugrul hocanın arkasında durmak intihar gibi birseydir ondan .. zamanında geliyoruz sampiyonuz SAGLAM geliyoruz ertugrul hoca cok iyi dediginiz icin simdi geri vites yapmamak icn ertugrul diyorusnz harbiden herkes neyin ne oldugunu biliyor ertugrulunda ne hatalar yaptıgını ve hatalarından dönmediginide biliyor ! .. istikrar istikrar diye atıp tutuyo bazıları KÖTÜYE İSTİKRAR OLMAZ ! |
Alıntı:
sen yorumunu yap çek git daha ne konuşuyorsun ya inanıyoruz hocamıza ya hep yanındayım var mı ötesi |
Alıntı:
tmm inan sen ;) :) |
ertuğrul beyyyyy istifaaaaaaaaa:D |
2004-2008(daha 4 yıl dolmadı)---4. teknik adamın da gitmesi konuşuluyor, bu yönde istek var, hepsi mi kötü teknik adamdı, sorunu başka yerlerde aramayı bırakın, bu takımın sorunu kötü yönetilmek, bi teknik adamın takıma katkısı nedir ki, iyi bir yönetim oluşturulup oyuncuların sadece saha içini düşünecekleri bir disiplin ve şartlar sağlanabildikten sonra böyle şeyleri konuşmayız bile, bu yönetimin bundan sonra beşiktaş'a sağlayabileceği en büyük yarar, 2010'a kadar mevcut yönetimin kalacağını düşünürsek transfere para harcamayıp, elindekilerle birşeyler yapabilmek, buradaki amaç kendilerinin becerebilmesinin mümkün olmadığı beşiktaş'ın iyi geleceğinin zeminini hazırlamaktır, şu anda borcumuz çoğalsa da kısa vadede kapatılabilecek makul bir borcumuz var, ama bu yönetim anlayışıyla kaostan kurtulmak için yapılacak yüksek maliyetli transferler ve yeni hocalar ve ödenmesi muhtemel tazminatlarla bu borç geri dönüşü olmayan yerlere gidebilir, o zaman kimse bu enkazı devralmaz, asıl o zaman geleceğimiz yok olur... |
inadina Istifa...!!! |
Alıntı:
yönetime iyi diyen yok ztn basta onlar geliyor gitmesi gereken ama hocanında hataları var ve vazgecmiyor bunlardan .. tribünlerden bile kac defa bagrıldı üzülmezi kes aydını oynat yeter diye ama yıl boyunca ne duydu ne umursadı olan cocuga besiktasa oldu .. |
Alıntı:
|
ARKADAŞIM BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUN ERTUGRUL SAGLAMDA YÖNETİMDE GİTMELİ BİZİM 90 DAKKA BOYUNCA TİYATRO İZLER GİBİ KULÜBEDE OTURCAK HOCAYA İHTİYACIMIZ YOK.. BEN BEŞİKTAŞ FENER MAÇINDAYDIM COLİN KAZIM I HER POZİSYONDA ZİCO YANINA ÇAGIRIO BAGIRIO BİŞİLER DİO AMA ERTUGRULUN TEK YAPTIGI MAÇ İZLEMEK BUNLARIDA DÜŞÜN... YÖNETİMDE ANTİRENÖR DE FUTBOLCULARDA BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞMIYOR BUNLARI BİLİN.... |
[quote=samet1903;646021]ertugrul hocanın arkasında durmak intihar gibi birseydir ondan .. zamanında geliyoruz sampiyonuz SAGLAM geliyoruz ertugrul hoca cok iyi dediginiz icin simdi geri vites yapmamak icn ertugrul diyorusnz harbiden herkes neyin ne oldugunu biliyor ertugrulunda ne hatalar yaptıgını ve hatalarından dönmediginide biliyor ! .. istikrar istikrar diye atıp tutuyo bazıları KÖTÜYE İSTİKRAR OLMAZ ! kim iyi onu soyleyin o zaman bizde bilelim sizmisiniz gercekten iyi madem bukadar iyisiniz gidin teknik drektorluk yapin size hangi hocayi begendirecegiz merak ediyorum ben sana diyimmi bi insanda sabir olmadiktan sonra morinhoyu getirsen tras ulan siz delboskeye tiganaya toschaka scalaya hatta ve hatta suleyman sebaya istifa diye bagiran adamsiniz sizmi ogreteceksiniz bize istikrarin iyiye yada kotuye yapilacagini malmiyiz biz kotu olduguna inandigimiz adamin arkasinda duralim |
[quote=once_biz_vardik1903;646054] Alıntı:
|
[quote=once_biz_vardik1903;646054] Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=PascaL_NoumA_21;646056] Alıntı:
GİT SEN CIKAR SESİNİ O ZMN NİYE CARSIDAN BEKLİOSUN ! CARSI BAGIRDIGINDA TRİBUN ŞOV YAPTIGINDA ÖVÜNEN SİZLER DEGİLMİSİNİZ TARAFTARMIZLA ÖVÜNEN SİZLER DEGİLMİSİNİZ .. CARSI İYİ İŞ YAPTIGINDA BRAVO KRAL CARSI HEPİMİZ CARSIYIZ SESİNİ CIKARMADIGINDA SATILMIS CARSI YOK YAAAA.. SİZİN NE HADDİNİZE .. 25 YIL TARİHİ OLAN CARSIYA BU HİTAMLAR SİZEMİ KALDI .. EMİN OL CARSI GEREKENİ YAPTIGINDA BURAYA YAZICAK YÜZÜN OLMAYACAK |
[quote=PascaL_NoumA_21;646056] Alıntı:
en basta senin zihniyetinin degismesi lazim oldugu kesin carsiyi severim ama su demir orene olan suskunluklarini anlamiyorum anlamayacagim artik kimse kusura kalmasin ama resmen supelenmeye basladim ben bu isten carsi sebaya git seba istifa et diyen carsi bu adama nasil sessiz kalir ben yonetimdede istikrardan yanayim ama bu adami 5 senedir deniyoruz belki kalsa ilerde ogrendikce iyi olabilir ama ogrenene kadar donusu olmayan yollarada girebilir klup o yuzden bu demir orenin artik gitmesi lazim bu adamla istikrar zaten olmaz bu yonetim kalacaksada hoca kesinlikle gitmeli bu yonetimle basarili olmasi cok zor |
[quote=samet1903;646060] Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=PascaL_NoumA_21;646062] Alıntı:
bak güzel kardesim senin bunları anlaman icin carsının icinde olman gerekir ama yazık aynı fenerin carsıyı karalaması medyanın carsıyı karalaması gibi yorum yazıosnz yazık günah siz degilmisiniz ses rekoru kırdıgında carsıyla övünen arkadaslarınıza anlatan yazıktır yapmayn yaa ! PROTESTO EDİLDİ DEMİRORENE COK UZAGA GİTMEYE GEREK YOK BU SENE İLK YARIDAKİ SİVAS MACI AMA PROTESTO ABİLERİMİZ TARAFINDAN DURDURULDU TAKIM SAMPİYONLUGA OYNUYO Bİ BİTSİN LİG SONRA OLUCAK DİYE AMA SİZİN BUNU GÖRMENİZ İMKANSIZ ! |
hocalara istifa diye bagirdigi kadar demir orene istifa diye bagirsaydi belkide simdiye kadar 1 2 sampiyonluk yasardik delboske kalsaydi su an en az 2 sampiyonlugumuz vardi belkide ama kimse sabredemedi tigana kalsaydi belkide yine sampiyonduk bu sene ama onuda kovdular istikrar haric herturlu olay serbest bu takimda istikrari korusalardi belkide bugun baska turlu seylerden bahsediyorduk ama demir oren her seferinde kendini kurtarmak icin hoca asti kesti herkez bunu yedi ilk defa besiktas tribunleri carsi bu sezon basinda hayirli bir is yapti ve yeni hocanin daha ligin ilk karsilasmasinda arkasinda durdugunu ve bu senede basarisizlik olursa gitmesi gereken tarafin yonetim oldugunu gosterdi aslinda ama okadar yuzsuzler ve okadar utanmazlarki bunu bile anlayamadilar hala dun tv ye cikmis biz bunlarin altinda kalmayacagiz diyorlar ulan gucun var madem en basindan olaylarin onune gecipte bu durumlara dusurmesene kendini |
[quote=samet1903;646068] Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:49 . |