![]() |
inadina ertugrul saglam evet inadina ertugrul saglam diyorum zamaninda delboskeye dedigim gibi tiganaya dedigim gibi simdide inadina ertugrul saglam diyorum besiktastaki herkez sucsuz tek suclu hocalarmis gibi davranilmasindan biktim artik delboske gibi dunya capinda bir hocaya tigana sabredemeyen bu taraftar ertugrulu yollasinlar gelene sabredelim diyorsa kusura bakmayinda onlara ancak hadi ordan sabir kim siz kim diyorum besiktas istikrarini besiktasla ozdeslesmis insanlarla kurmalidir yonetim ertugrulun dedigi coloccini yada melberg transferini gerceklestirebilseydi bugun cok daha degisik seyler soyleyecektik millet inandirmis kendini ertugrul istemedi kimi istemedi kardesim hangi hoca arjantin milli takiminin stoperini istemez melberg gibi bir oyuncuyu istemez coloccini melberg meite gardner mastrovic gibi isimleri istedi bunlari alamayan yonetim tuttu drpic dedi bukadar acik olan seyi bile nasil gormezden gelipte hocayi suclayabiliyorsunuz ilginc ertugrul hoca 3 ay antalyadaki adami almak icinmi bekledi sanki beceriksiz yonetim adamin istedigi hicbir kaliteli stoperi alamadi en son antalyadakini dayattilar holoskoyu aldik bunuda arada idare edeceksin dediler etmek zorunda kaldi belki birakip gidebilirdi bu durumda ama buda olamazdi sampiyonluk yarisinin tam ortasinda ben gidiyorum demek yakismazdi donelim sezon basina yillarca tv karsisindan demir oreni elestiren besiktasin adini kirli islerine karistiran sinan engini ne diye goreve getiripte takimin ahengini bozarki bi yonetim bunu yapmak icin ancak salak olmasi gerekiyor ali gidene kadar takim icindeki olaylar daha dengeliydi sinan geldikten sonra her futbolcuya karisti ayrica riconun parasini odemeyen yonetim zorla kagit imzalatmaya kalkarsa sonrada kagidi imzalamadigi icin bunu kadro disi birakacaksin derse ertugrulun yapacagi birsey yok kaldiki ricoda hicbirsey oynamiyordu zaten tigana doneminde beridir oynamiyor sezon basinda sorunlari yokkende oynamiyordu bana rico deyip durmayin ayrica gordon konusuna bi insan nasil inanir nasil ertugrul tuttuda gordunu aldirtti der anlamakta gucluk cekiyorum 2 saatte kararmi verdi yani yonetimin butun nanelerini yukledigi ertugrul hocaya herkez sucun en buyugunu veriyor bende INADINA ERTUGRUL SAGLAM DIYORUM EKSIK OLSUN IMPARATORLAR EKSIK OLSUN KRALLAR SAGLAM DURSUN SAGLAM KALSIN KACINCI OLURSA OLSUN istikrarin olmadigi yerde basarisizliga mahkumiyet vardir |
lütfen körükörüne bağlı kalmayalım,maçları izlemiyor musun arkadaşım... |
haklısın başarı istikrardan gelir. savunduğumuz şey bu zaten İSTİKRAR . |
Anlatmak istediklerimi çok iyi yazıya dökmüşsün klavyene sağlık renktaş ;) |
1 - Bir teknik direktör kulübede oturtamam diye yapılan bir transferi red edebilirmi . 2 -Delgado gibi bir usta oyuncuyu, "Sakatlıktan yeni çıktı" diyerek yedek oturtmak ne demek. O zaman "Sakatlıktan yeni çıkan" Mehmet Yozgatlı'nın sahada işi ne? 3 - Ricardinho gibi son Dünya Kupası'nın yıldızını cezalandırılan kim? Sahada ölü top ustası yok. Maç çevirecek oyuncu yok. Peki sormazlar mı Ricardinho'nun suçu ne ? 4 - -Savunmaya bakıp gülüyoruz. Gordon Schildenfeld çakılı oynadı. İleri çıkmayı bırakın her topu ya taca attı ya da savunmaya dönük ve geri pas olarak kullandı. Kadir Bekmezci'nin golünde refakatçiydi. (Bu adamı almak için kovulan Diatta, Premier Lig'de Belezoğlu'nun yedek olduğu Newcastle takımında 90 dakika oynadı!) 5 -Beşiktaş'ın 100. yılında sağ tarafta oynayan Kaan Dobra'yı hatırlayan yok. Ama solda oynayan Üzülmez hâlâ sahada. O da kontenjan senatörü gibi!.. 6 - İlk 45 dakika sadece Holosko'nun çaprazdan auta giden şutu. İkinci yarı Beşiktaş golü yiyince, Sağlam iki tane affedilmez antrenörlük hatası yaptı. Bunun adı teknik direktör iflasıydı. Birincisi (Delgado/Yozgatlı değişikliği) geç kalmış bir doğruydu. İkincisi ise komikti. Beşiktaş yenikti ve oyundan Holosko çıktı. Kurtarıcı olarak Batuhan Karadeniz'in girmesinin yorumu bile yapılamaz. DEMİRÖREN ERTUĞRULUDA AL GİT !!!!!!! LUCESCU İLK GELDİĞİ SENE BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI !!!!!! HALA İSTİKRAR MASALI OKUMAYIN !!!!!! YETER ARTIK İSTİFAAAA !!!!!! AMATÖR BAŞKAN VE AMATÖR HOCA İSTEMİYORUM !!!!!!! |
artık anlayın son 5 yıldır başarısızlığımızın tek ortak yanı i.üzülmez(yanlış anlaşılmasın adam elinden geleni yapıyo) ve demirören yönetimi hocalar hep mi suçlu |
Forza Saglam |
Siz herkesi Lucescumu zannediyorsunuz yahu.Bi tutturmuşunuz Lucescuda Lucescu.Anasının karnından imparator olarak doğmadı herhalde!..Nasıl gittiğinide unutmayın Lucenin.13 puandan şampiyonluğu vermiştik hani,tamam hakemler yüzünden belki kaybetmiştik şampiyonluğu ama bu senede öyle.Hatta bu sene daha bariz hatalar var dikkatli bakarsanız...O adam kaç yaşında Ertuğlul Sağlam kaç yaşında.Biri kaç takım çalıştırmış diğeri kaç takım çalıştırmış,durup durup aynı kıyaslamayı yapmayın.Sabırlan belki o da Luce gibi bir kurt hoca olacak.Neymiş,sabredeceksekde doğru kişide sabredelimmiş.Kimmiş yaf bu doğru kişi,göndermediğimiz teknikdirektör mü kaldı?5 sene önceki Fb'nin durumundayız,adamlar bir sezonda 3 teknikdirektör değiştiriyordu hani.Ama ne oldu,anladılar başarının istikrardan,sabırdan geldiğini.Biz ne zaman anlayacağız,bi 10 yıl daha şampiyon olamayınca mı???Kısacası ben;Ertuğlul hocanın,iyi bir başkan ve yönetim kuruluylan,iyi bir kadroylan başarılı olacağını düşünüyorum.Şu anda öyle bir şansı var mı Ertuğlul hocanın,yok.Eeee o zaman... |
Alıntı:
|
erturulu destekleyen bjk lıları anlamıyorum ya maç izlemiyolar yada gereksiz konu açıyolar bu adamdan bir yol olmaz yazık olan büyük bjk taraftarına oluyor suç aslında hocada değil onu getiren ş..... lerde |
Alıntı:
|
NEYE İNAD KİME İNAD? ben anlamadım arkadaşlar biz beşiktaşın başarısı için i yoksa birbirimizle s... yarıştırmak için mi tartışıyoruz. Ertuğrulun başarılı olacağına beşiktaşı ileriye taşıyacağına inanan arkadaşlar sonuna kadar anlatsınlar açıklasınlar fikirlerini ama birbirimize İNAD olsun diye 3 laf yapıp üste çıkalım diye kendi zamnımızı harcarız o kadar |
Alıntı:
1-Yönetim: Yıldırım Demirören’in saçma sapan kulüp yönetme politikası yüzünden ve futbolcu alımı yüzünden takım bugün bu halde. Hıguen, Diaata, vb. örnekler verebiliriz. Ayrıca hocamıza adam gibi bir tane topçu alamadılar. Demesinler ki delgado,richardinho ikiside beş para etmez. Bizde taraftar olarak beceriksiz yönetimin hataları yüzünden hocamızı kırmamalıyız. Yönetimde bana göre iş bitirebilecek kişiler yok. Siz hangi yöneticiyi gördünüz yendiğimiz Liverpool maçı hariç. Hepsi Beşiktaş yendiği zaman var. Bu adamlardan bize iş çıkmayacak. 2- Taraftar: Beşiktaş taraftarının takımına çok fazla destek vermesi bazen fazlaca zararımıza neden olmakta. Benim görüşüm Beşiktaş taraftarı 10 sene önceki fener taraftarına benzemeye başladı. Hani o rüştü’yü felan dövdükleri yılki. Ayrıca takım üzerindeki aşırı baskısı ve sabırsız davranışıda takım üzerinde olumsuz etki yaratmakta. Veee en önemlisi şampiyonluk bana göre Fenerbahçe maçında 70. dakikada taraftar tarafından kaybedildi. Yanlış bir hareketti. Biz bunu bu sezon devamlı yaptık. Ayrıca kaç maç seyircisiz oynadığımızı hatırlamıyorum. Kimsecikler hocaya bilmem neye kabahat bulmasın şampiyonluğun gitmesindeki en büyük suçlulardan bir taneside taraftardır.Bana kızacaksınız belki ama ben bir Beşiktaş taraftarı olarak çok sevdiğim çarşı gurubu hakkındaki görüşlerim değişmeye başladı. Sonuç olarak taraftar olarak bu sezon öfkeyle oturup zararla kalktık. 3- Futbolcular: Takımda doğru dürüst maç kurtaracak tecrübeli bir yıldız yok. Olan adaylarda bir sezonu kaldırabilecek kapasitede olamayan genç oyuncular. Ayrıca adamların üzerinde ayrı bir seyirci baskısı var. Ben öyle zannediyorum Burak Yılmaz bu yüzden iyi bir performans sergileyemedi. Adama top geldim ayakları titriyodu kaybedersem seyirci bana ne tepki verecek diye. Bu şekilde kim olursa olsun oynayamaz. Her zaman aklıma gelir Nihat kahveci neden bizde bukadar istikrarlı değildide ispanyada 5 yıldır böyle diye ve bunun cevabınıda röportajlarda kendisinden duyuyorum. ‘Türkiye de şampiyonluk harici başarı değildir seyirci için ve aşırı derecedeki baskı performası etkilemekte’ diye söylüyor ve haklıda. 4- Ertuğrul SAĞLAM: işte bu adama acıyorum. Çünkü Beşiktaş başkalarının hatası yüzünden takımdan gönderilebilir. Elindeki kadro kesinlikle fenerle yarışabilecek bir kadro değil. Ona iyi bir oyuncu alamadılar. O ise yoksulluğun içinde rico ve delgado arasında gitti geldi. Gökhan,serdar sakat arıca kart cezalıları vs.. sebeplerlerden suçlandı. Haa oyuncu değiştirme hataları var diyecekler bazı arkadaşlar olabilir. Fenerbahçede zico da aynı tepkiyi aldı ama şimdi sorun bakalım fenerlilere ‘’zico der’’ başka bir şey demezler.bu yüzden sabretmeyi öğrenmeliyiz. Bu takıma Sir Alex FERGUSSON gelsin bu mantıkla yine birşey değişmezzzzzz.. 5- Hakemler: Onlar zaten hiç bizden olmadılar. Atılan nizami gollerin iptali. Sarı kart bile olmayacak pozisyonda verilen kırmızı kartlar. Rakiplere verilen hediye gibi 3 puanlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar kabul edelım kı bu takımın basına capello gelse degısen bısı olmaz bu yönetım bu taratar toplulugu ve futbolcularla basarı cok zor Tek sansımız ertugrul hocaya guvenıp ıstıkrarla bıseyler yapmak.Yada yenı hoca alıp ya olursa dıyecez,olmayan paramızla elımızdekılerden daha kotu futbolcular alıp yenıden takım kurucaz.gelen hoca takım yenı bu yıl bıse beklemeyın dıyecek buyuk ıhtımalle, sonra oda kovulacak artık bu kısır döngunun bı yerde kesılmesı gerek yeter artık |
Ertugrul hocanın taktıklerın de cok buyuk hatalar olduguna katılmıyorum.futbolda kazanıyosan taktıgın dogrudur kaybedıyosan yanlıstır.mesela dun akasam cok etkısız bı holoskonun cıkarılamsı dogruydu rakıp zaten 10 kısıyle defans yapıcaktı bızde doldur bosat yapıcagımıza göre kafa hakımıyetı olan bı oyuncunun oyuna gırmesı gayet dogal |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaaa arkadaş sen hiç mi maç izlemıyorsun hiç mi oyuncularda yapılan taktıkte yapılan oyuncu değişikliklerınde yapılan transferlere bakmıyorsun halen çıkmışsın inadına sağlam dıosun.... yuru git işine allahaşkına daha savundugunuz şeyi bilmeden yorum yapıyorsunuz... |
Alıntı:
|
aman devam edin hayrını görün |
Alıntı:
|
çok sağlam batıyoruz:):)..ertuğrul istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Mılyar dolarlarımzı var ama bız ekonomık olsun dıye alyoz gordonu dıattayı telloyu.Ertugrul hoca gıdınce shevcenkoyu nestayımı alcaz.herkes bılyo bunlar son transferlerımız artık satacak bısey kalmadı önumuzdekı senelerde hıc transfer olmayacak bu gıdısle |
Alıntı:
başarı yakalayana kadar hoca değişecek.. madem bu kadar ısrarcıydınız ozaman luceycu da rızahocada ısrar etseydınız arkadaş...peki sana tek bir soru soracağım neden ertugrul hocada ısrar edelım ????????????cevaplarsan sevınırım |
Alıntı:
çok guzel yorum valla :):):) |
Alıntı:
|
bende olacak olacak diyordum.. sabret , sabret , sabret... dün çıkardığı kadro ile BİTTİ! ES , YD ve tayfası lütfen gidin! |
Alıntı:
|
Helal olsun hala inadına Ertuğrul Sağlam diyebilenlere. İnat la minatla klüp yada kişiler sevilmez,yada yönetilmez :( |
hala ertuğrulu destekleyen varsa onun futbol zevkinden $üphe ederim...bir kere takım 3 pası yanyana yapamıyor nasıl ba$arı gelsin. |
Alıntı:
4 yıldır aynı seyi yapyoruzz zaten, herkesı kovuyozz peki sonuc ne..... demekkı hata yapyoruz birkezde ıstıkrar dıyelım |
inatlaşmaya kurban gidecek takım:( |
sezonluk işçi değil t.direktörden bahsediyoruz...zico çok mu iyi t.direktör????sadece İSTİKRAR... |
Alıntı:
|
ya bıraıkn bu işleri İNADINA TİGANA DEDİĞİMİZDE İSTİKRAR DEDİĞİMİZDE NEDEYDİNİZ EN AZINDAN BU KADAR KOMİK GOLLER YEMİYORDUK |
ERTUĞRUL HOCA mıza güvenmeliyiz başarı kolay elde edilen birşey değil ama başarısızlık aksine kolay elde edilir sabır herşey sabır . |
Alıntı:
Yane bu yazdıklarını biz soylemıyoruz bu yazıları yazan KAZIM KANATIR hade biz futboldan hocadan anlamıyoruz demkki kazım kanatla diğer yazarlar da anlamıyor ama malesef bazı arkadaşlar tuturmuş gidiyor .Hala anlamış değiller ki ertugrul hoca şu anda yeterli değil diye :D |
1 SENEDE BIR TANE MAC SOYLEYIN GUZEL OYNADIGIMIZ SISTEMIMIZI ANLADIGINIZ BIR MAC ERTUĞRULU BENDE SEVIYORUM EFENDİ DURUST SAGLAM AMA SEN BEŞİKTAŞ TAKIMININ HOCASISIN BIZIM HALA UMUDUMUZ VARKEN BU MACA CIKARDIGIN KADRO RESMEN BIZ BIRAKTIK BU ISI ONUMUZDEKI SENEYI DUSUNUYORUZ DEMEK FENERBAHCE MACINDA OYNATIIGIN SISTEM SACMALIK BAKİ MERCİMEK SOL BEK OYUNCU DEGISTIRMEK ICIN 65 - 75 - 80.DK.LAR HEP AYNI HERKES ACIKCA SUNU KABUL ETSIN BIZ ERTUĞRUL SAĞLAMLA 1 ADIM ONE GIDEMEMISIZDIR RAKIPLERIMIZDEN SADECE GALATASARAYI 1-0 YENMISIZDIR BUNA HEPINIZIN DIKKATINI CEKIYORUM!!! |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |