![]() |
Ertuğrul hala takımın başında mı? Ne yüzle duruyor hala?! |
Alıntı:
|
inadına ertugrul saglamsa,inadına sampiyon olamama derim |
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam 1 yıldır takımın başında. Bu takımın oyun sistemi nedir ? Kim söyleyebilir bunu? Buraya kadar kişisel becerilerle geldik zaten...Seneye de aynen devam ederiz ES ile 8 de yeriz 10 da. O beğenmediğimiz Mösyö Tigana'yı çok arıyorum. Gittikten sonra bu takıma katkıları anlaşıldı... En azından takımdık. Çağ dışı futbol oynamayan bir takım! |
Alıntı:
demekki varki birşeyler konuşuyorsun böyle ? |
bence bazı arkadaşlar tükürdüğünü yalamamak için halen ertugrul hocanın arkasındalar yoksa onlarda neyın ne oldugunu çok iyi biliyolar.NEYSE :.. |
Alıntı:
imza , ağzına sağlık. |
Alıntı:
imzaaaaaaaaaaaaaaaa |
bizmiyiz fenerli hey allahim sasarm ben sizin akliniza yahu ben iyi hoca olduguna karar verdim ve kalmasindan yanayim siz daha iyi biliyorsunuzya bu isi simdiye kadar gitsin dediniz bizde kalsin dedik ama yonetim hep sizin dediginizi yapip gonderdi bikerede bizim gibi istikrar diyenleri dinlesin bakalim nasil olacak o zaman goruruz hangimizin daha cok futboldan anladigini bos yorumlar yazmayin bana bu adam kayserideyken bu ulkenin en iyi futbol oynayan takimi diyordu bu ulkenin yarisida besiktasami iyi futbol oynatamayacak demekki ne oluyor kadro kayseri kadar bile yetenekli degil |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |