![]() |
Sevinmek İçin Sevmedik . . . Mi ? Sardık Başa ; Sıkıldım Bende Aslında Hep Benzer Konuyla Karşınıza Çıkmayı . Neyse başlayalım : forumdaki dengesiz insanlar gs maçından sonra SEVİNDİ Kimsenin hatırlamak istemediği takım olan LİVERPOOL u 2-1 yendik ve sevinç gözyaşlarına boğulduk 3 hafta lider kaldık lider olan takımın nasıl stres içinde olduğunu bilirsiniz herhalde öyle klavyede bilip bilmeden sallamak ile dedem bile yazar işin içini biliyormusunuz HAYIR Camiamızda neler döndüğünü biliyormusunuz HAYIR niye sallıyorsunuz takıma , hocamıza , yönetime , başkana bildiğiniz bir sır varsa buyrun söyleyin Amatör ertuğrul ( hoca) biri böyle bir laf kullanmış yaw birader sen hocamızın amatör olup olmadığını maçlara göre mi değerlendiriyorsun yoksa adamı yaşamında beri t.direktörlüğe adaylığından beri geçirdiği süreçte mi beraberdin yoksa hocamızlan ki diyorsun amatör ertuğrul ( hoca) salla anam salla , Q klavye elinde değil mi yaz anam yaz BAŞARI KOLAY KAZANILMAZ AKSİNE BAŞARISIZLIK KOLAY KAZANILIR Arkadaşlar sabır diyorum sabır united buna en iyi örenk 26 yıl t. direktörlük yapan hocaları var HER SENE ŞAMPİYON MU OLDULAR ? hayır 5. 6. 4. oldular adamı yolladılar mı ? Dün küfür ettiğiniz SÜLEYMAN SEBA yı , SERDAR BİLGİLİ yi siz ne hakla geri istiyorsunuz ? analarına küfür ettiniz yetmedi yüzsüzlük yaptınız şimdi geri istiyorsunuz işte BEŞİKTAŞ lılık anlayışı bu olsa gerek . Şimdi başkanı istifaya davet ediyorsunuz verecekmisin 40 milyon euro hadi ver hemen gitsin . Bende istiyorum gitsin ama adamı tanımıyorsunuz onu savunmuyorum örnek ; başkanın abisi yada babası izleyenler olmuştur 100 .yıl belgeselimizi ,adam ne diyor BEŞİKTAŞ batmak üzere idi ama BEŞİKTAŞIN TÜM BORCUNU hiç karşılık beklemeden Ödedi Ne başkan Adayı idi ne başka birşey kim : Demirörenin Ailesinden Biri adam ŞEREFLİ bir aileden geliyor sallamayın atıp tutmayın araştırın öyle gelin he gitsin hatta defolsun iyi işler yapmadı , ama sadece işiyle ilgili konuşun . Şimdi herkesi gönderelim hatta koltuğada taraftarlardan birin koyalım hadi yapın büyük beşiktaş projesini sevinmek için sevmiyorsunuz ya başkanın koltuğunda gözünüz var sevinmek için sevmiyorsunuz ya 1 senesi dolmamış hocayı göndermeye hakaret etmeye çalışıyorsunuz sevinmek için sevmedik ya bela okuyorsunuz TEŞEKKÜRLER EYVALLAH SAĞOLUN SİZ sevinmek için sevin sevinmek için sevmeyenler belli zaten size gerek yok Son sözüm : ERTUĞRUL HOCA İLE 3 - 4- 5- YIL DURMAK YOK YOLA DEVAM BAŞARI YAKINDIR . ! Sabırlılar ile devam . . . |
:D :D:D |
afedersin de manutd nin ba$ına gelen fergusonla ertuğrul(HOCAN) birmi?futbol bilgisi olur insanda o zaman kalsın derim sen 1 yıl boyunca takıma FUTBOL oynatamadın.liverpool maçındada oynamadık marsilya maçında da.ne ertuğruldan ne yıldırımdan ne de sinandan mutlu değilim hepsi defolsun gitsin! sevinmek için sevmedik olayının da bir sınırı var sen Türkiye'nin en köklü 3 klubünden birisin.ba$arı lazım bu taraftar bunu hak etmiyor. en basitinden $öyle söyleyeyim ben '91 Aralık doğumluyum 16mı bitirdim.benim doğumumdan beri Be$ikta$ sadece 3 $ampiyonluk görmü$ ve ben sadece 1 tanesini hatırlıyorum oda 100.yıl $ampiyonluğumuz. Avrupada ba$arımız var mı_? Yok. e ben biraz da mutlu olmak istiyorum. Ha vazgeçersem bu sevdadan da Allah Belamı Versin! |
Alıntı:
Alıntı:
madem bir değiller niye destek çıkmıyorsun . |
DOĞRU SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK AMA RAKİPLERİMİZ İLERİ GİDERKEN BİZİM GERİDE KALMAMIZ KANIMA DOKUNUYO BU BAŞKAN BU YÖNETİM GELDİĞİ GUNDEN BERİ BEŞİKTAŞIMIZI 1 ADIM ÖNE GÖTÜREMEMİŞTİR 5 SENEDE 3 HAFTA LİDER KALDIK BENIM KIZIDIGM NOKTA EVET BU SENE CNMIZI HAKEMLER COK YAKTI DOGRU DIRAYETLI BIR BASKAN BUNA NASIL ENGEL OLAMAZ BEŞİKTAŞIN HAKLARINI MENFAATLERİNİ SAVUNAMAYACAKSA O KOLTUKTA OTURMASIN BIRAKSIN GİTSİN YETER ARTIK BIZIMDE BIR SABRIMIZ VAR 8-0 I BİLE YUTTURDULAR BIZE BU BASARISIZLIKLAR BENIM BESIKTASA OLAN SEVDAM DAHDA KUVVETLENIR BIR SEVGILIDEN DAHA ONEMLI AMA BASINDAKI YILDIRIM EFENDI ARTIK HUZUR VERSIN BIRAKSIN O KOLTUGU SERDAR BİLGİLİYİ ÖZLETTİ BİZE!! |
Alıntı:
Yok veysel kardeşim sorun oldugnu kim soyledi sadece artık bu hoca olayına guluyorum cunku başka bişi dicek bulamıyorum :D |
!'' hayat 3,5 ila 4 arasındadır ya üçbuçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın''! biz malesef tüpçü ve ekibi tarafından hergün üçbuçuk atıyoruz:) |
sevinmek için sevmedik ama tükendik resmen |
Alıntı:
serdar bilgili geri gelir mi bak o lafıma cevap yukarda bizim hoca var üni de yakın arkadaşı serdar bilgilinin ,anasına küfür ettiler gelir mi diyor ( kongre üyesi ) 30 bin ailene küfür ediyor biraz vicdanınız olsun da bu adamları geri istemeyin he istedin o zaman yalvaracaksın özür dileyeceksin belki duymaz görmez yazdıklarını ama pişman olacaksın ettiğin küfürlerden sana demiyorum küfür eden herkese diyorum . |
Ağlattın anamı tüpçü yitirdin sevdamı Sen aldın canımı öldüm lan tüpçü Alevlerde yan tüpçü dayan gönlüm dayan Gittiğin o an bayram ilan ettim lan tüpçü benim yeni bestem nasıl olmuş arkadaşlar:) bakırköy 1-2 |
Bugüne kadar birçok hocaya eyvallah ettik ERTUĞRUL hoca onlardan daha fazla toleransı hak ediyor... ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM... |
Daha antrenörük kursunu bitirmiş bir adamın rahat 10 yıla ihtiyacı vardır ama Beşiktaşın hibe edicek bir 10 yılı yok alsın bavulunu gitsin. |
Alıntı:
Ertuğrul Teknik Direktörlük yapıcak bir insan değil Be$ikta$ta. Transfer yapmayı bilmiyor. Belli bir oyun stili yok. Takım pas yapamaz halde. Savunma diye bir $eyden eser yok kimse adamını tutamıyor. 1 gol atıp geriye yaslanıyor. Kondisyondan eser yok. eğer ki takımın ba$ına tecrübeli gençlere önem veren gerekli yıldızları transfer eden bir teknik adam gelirse her zaman arkasında olurum del bosque hiç bir zaman gitsin dememi$tim aynı $ekilde tigana ama ertuğrul ı-ıh.lucescu gelsin amenna. |
Alıntı:
lucescunun futbol anlayışı nasıldı ? 1 gol atıp geriye yaslanmaktı . 100 yıl kadrosunu kim dağıttı SÖYLİYİM Mİ ? TARAFTAR HATTA AŞIĞI OLDUĞUM DÜNYANIN TARAFTAR KİTLESİ ÇARŞI nasıl dağıtıı serdar hocamıza küfür ederek küfürleri başlatan stadta gerçek beşiktaşlı kesin değil bundan eminim . süper bir kadro varken sen baştakini düşür takım dağılır öyle de oldu sağ çıkan kim i.üzülmez. he o zaman baştan getirmiyecektin ertuğrul hocamızı umutlandırıp utandırmayın lafı buna güzel uydu ama şimdi destek zamanıdır . sorularına cevap verdim sanırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
hocamızı getirdiysen sonuna kadar arkasında durmak ta bize düşer . ! |
Valla sevinmek için sevmiyoruz ama bunlar bizi kahretmek için,Beşiktaştan soğutmak için,futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar!..Ben bundan başka şey çıkaramıyorum çünkü,cidden yazık bize artık.Sevinmek için sevmedik ama bi kerelikde bizi sevindirsinler yahu,bi kezde sevinmek için sevelim şu takımı.Hep mi sevinmek için sevmedik diyeceğiz biz,10 senedir bunu diyoruz zaten.Seneye bu yönetimle gidilirse eminimki yine bu lafları diyeceğiz,onun için bir şeyler yapmalıyız...Bunlar gitmezse 4-5 yıl içinde başarı falan gelmez,ona değil kurunun yanında yaş olanlarda yanıyor ona üzülüyorum ben!.. |
sevindirmesinler sadece utandrmasınlar elalemin eziklerinin diline düşürmesinler. |
katılmamak mümkün değil çok haklısın bence arkadaşım tebrikler |
Bende istikrardan yanayim, her sene hoca degistirilmez... Ama bîr$ey dikkatimi çekti... Deplasmanda oynadigimiz her büyük maçta çok kötü futbol sergiledik hele $ampiyonlar liginde 3 maç var ki hiç unutamiyorum : liverpool, porto ve marsiyla maçlari 1 tane pozisyonumuz bile yoktu... Bence bunun tek sebebi Ertugrul hocanin korkak futbol oynatmasidir... artik Besiktas'in t.direktörüsûn, kayserispor degil.... Ama suçlu Ertugrul hoca degil, yônetimdir çünkü Ertugrul hoca'yi bize erken getirdikleri için.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu ister istemez takımdaki moralleri bozuyor 8-0 lık maçın eseride hakemlerdir . ve başkanın salakça yapmış olduğu açıklamadır oyuncuların hangi moralle gittiklerini biliyorsunuz ingiltereye futbol ayak oyunu değil aslında herkes yanlış biliyor futbol psikolojik bir savaştır.. |
Artık olan oldu biz artık beklemekten başka bişi yapamayız otrup beklicez başkada bişi yapamayız.. |
weysel kardeş bence çok iyi niyetlisin..madem kulübün içinde olanları bilmiyoruz anlat o zaman bilelim. bütün herkez demirören gitsin konusunda hem fikirken,adam newzat demir tesislerini hakkari jandarma karakoluna çewirmişken herşeyden önce FUTBOL TARİHİNDE İLK DEFA beşiktaş taraftarına silah çekilirken,bizi siyah we beyaz sewgimizden ayırmak isterlerken ben bu kadar iyi niyetli olamam... go home demirören go home |
Alıntı:
bende bilmiyorum kulupte olanları bilmiş gibi konuşanlar var diyorum ama adamın şerefliliği ile denetlemesinler konuda buna cevabım var . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sabredin bakalim seneye de sabredin.hatta ondan sonra ki sene de sabredin.ortada BESIKTAS kalmayana kadar sabredin.herkesin samar oglani olduk kimin sayesinde bu yonetimin sayesinde.siz hala sabredin bakalim.sabredersiniz insan yuzune cikamazsiniz.sabredersiniz liverpoldan 8 yersiniz.sabredersiniz 4 haftada 3 yenilgi alip lige havlu atarsiniz.sabredersiniz hakemler sizi maymuna cevirir.sabredersiniz ezikleri 3 yildir evinizde yenemezsiniz.siz hala sabredin.VE SABREDIN SEREFSIZ RUHSUZ FUTBOLCULARI STAJER TEKNIK DIREKTORLERI IZLERSINIZ.SONRA DA SUCLU BIZ SABRI TASANLAR OLUR.NIYE SABRETMIYORSUNUZ DIYE FIRCA ATARLAR BIZLERE...... |
ertuğrul kim ferguson kim kıyaslamalara bak:D:D komik ötesiiiiii:D..ertuğrul bu sene giderrrrr başka yolu yok burası hoca yetiştirme yeri değil gitsn başka yerde ders alsın:D |
yonetime sabredilecek birsey kalmadi 5 sene duzelirler diye sabrettik en ufak duzelme yok adamlara susun dedik bu seferde kabuklarina cekilip hicbirseye ses cikartmaz oldular besiktasin baskanligini yapamiyor ve artik umidi kestik yapamazda o yuzden yildirim demir oren gitmeli ama yerine kim gelecek iste mesele burda buyuk besiktas taraftar projesi bir an once hayata gecmeli klubun parali baskanlara degil profosyonel yoneticilere ihtiyaci var buyuk besiktas taraftar projesiyle parali baskanlarin elinden kurtulup profosyonellerle calisabiliriz |
veysel arkadaş yine celallenmiş anlaşılan :D bu topic e msj bile yazma gereği duymuyorum... çünkü savunduğu yıldırım demirörenin aleyhine yazdığı onlarca mesajını çıkartabilirm bu forumda |
Alıntı:
|
Alıntı:
adam savunmuyorki zaten demir oreni ama gercekleri gormek gerekiyor diyor sadece cok dogru yazmis zaten oda savunmadigini ve demir oreni istemedigini belirtiyor ama besiktas baskanligi icin su anda hickimsenin kilini kipirdatmadigini kipirdatamadigini anlatmiski sonuna kadar hakli nerde bu camianin onde gelenleri hicbirinden cit ses cikmiyor |
eski başkanları geri isteyenler mi var yaw ? kimmiş onlar? kara bir leke olarak kapandı o işler. 4-5 yıl bunca başarısızlık içinde demirören ve yönetimine gösterilen sabır, kimseye gösterilmedi. ne olursa olsun aynı hataları bunda da yapmayalım.küfürsüz,taşsız sopasız gönderelim. ve yine söylüyorum son maçtada büyük bir seba posteri...ve şarkılı türkülü protesto.. akıllandık ama 5 yılımız oldu heba, senin gibisi gelmedi, duruşun yeter büyük başkan SEBA |
Alıntı:
ahhh seba baskan ahh sen olsan besiktas böyle mi olurdu ... besiktası ne hale getirdiler .. |
Alıntı:
peki ' ŞİMDİDE DEMİRÖRENİN İSTİFASINI İSTİYORSUNUZ ' derken kimden bahsediyor ve sence onun bu konuda düşünceleri neler bu cümleye bakarsak ??? |
pas yardımlaşma sahaya yayılma futbol zekası baskı kurabilme takım oyunu en önemlisi tabiiki bunları yapabilecek bir ideal bir beyin ve o üstündeki BÜYÜK formayı taşıyabilecek yürek. BU TAKIMDA VE HOCADA BUNU GÖREBİLİYORMUSUNUZ. |
Futbolda başarı istikrar ile gelir bu takımda öyle bir şey yok gereken yerlere takviye yapılsaydı şuan liderdik sadece tecrübe eksikliği ustalığın sırrı hatalardan geçer ERTUĞRUL Hoca büyük bir hoca olur ama neyazık bu formayı haketmeyen oyuncular yüzünden eminimki sezon sonu yollarını ayıracak yönetim tutup ünlü bir hoca getirecek ayıplarını örtmek adına ama bir futbol cinayeti işlemiş olacak hocam iyi niyetinden kaybetti birde yönetime karşı zayıf kaldı çünkü takımdan yine uzaklaştırılmak işin içinde elbette ERTUĞRUL Hocanın yumruğu masaya vurma vakiti gelecek ama şimdi değil Yönetime gelince bir şey yazmak anlamsız ben adam çıktı kız gibi oynuyorlar dedi adama hurra nasıl dersin bu basın varya yönetimi bile bölüyor beyler adam kendi oyuncularına müdahale edemekten sonra ne kıymeti var BIRAKIN ARTIK YAKAMIZI BİZ BUNLARI HEP SİNEMİZE ÇEKTİK BOŞ VERİN HERSENE SEVİNECEĞİME 100. YILDAKİ GİBİ ŞAMPİYONLUKLARLA ŞAİBESİZ DESTEKSİZ ŞAMPİYON OLUNCA SEVİNİRİM TAKIM BİZİM KİMENE HOCAM SENİ ÇOK SEVİYORUZ GERİSİ YALAN KİM AĞLADI SENİN İÇİN BU TAKIMDAN SUÇSUZ YERE GÖNDERİLİRKEN SENDE ACIMA HAKETMEYENE YOL VER GİTSİN ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM!!! |
Ya arkadaşlar hala Ertuğrul hocayı savunduğunuza inanamıyorum! Kişiliğine, karakterine kimse bişey diyemez alnını karışlarım ama takımın durumu ortada maalesef BEŞİKTAŞ' ımızı taşıyabilecek durumda değil ha belki dediğiniz gibi 5 yıl 6 yıl sonra çok iyi bir hoca olabilir ama artık bizim 5-6 yıl bekliyecek ne sabrımız ne de sinirimiz kaldı... Madem istikrar diyorkduk o zaman takımı şampiyon yapan avrupa kupalarında alnının akıyla oynatan Lucescu yu niye gönderdik??? Aldığı oyuncular ortada, oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbol ortada ki futbol demeye bin şahit gerek, takım üzerinde en ufak bir otoritesi yok Kimse kalkıpta vay efendim siz sevinmek için seviyorsunuz demesin artık bunu diyenler eğer hala sokakta, işyerinde, arkadaş ortamında hiç canı yanmadan hiç sıkılmadan hiç sinirinden ağlamadan o fb lileri o gs lileri dinleyebiliyor insanların yüzüne bakabiliyorsa zaten dicek bir sözüm olmaz gurur olur insanda, BEŞİKTAŞ lıda da bu herşeydir zaten.. Biz bunca senedir herşeye göğüs gerdik stadı doldurduk, heryerde göğsümüzü gere gere haykırdık asla başımızı eğmedik peki ne oldu bu forma bu takım bu halemi gelecekti 30 senedir böyle rezillik görmedim dünya tarihine geçtik be 8-0 kimileri unutmuş olabilir ama aklıma geldikçe hala ağlıyasım geliyor artık kimseye gık diyemiyorum yapıştırıveriyorlar suratıma!!! |
Geçen gün efsane üçlümüz Metin-Ali-Feyyaz ın bir röportajını okudum gazete de aynen şöyle diyorlar "Biz 11 sene bu formayı giydik fb ye 2 sefer yenildik şimdi 4 senede 1 galibiyetimiz var" şaka gibi dimi bulun okuyun o röportajı arkadaslar |
Türkiye`de Saat: 03:59 . |