![]() |
Bunların haricinde birde transfer düşünmeye başladık ama nasıl? elalem etoo ların peşinde biz? kadlec miş bumu kurtaracak takımı bumu getirecek başarıyı çok doluyum artık yeter ya! Hiçbirşey değişmez ne Yıldırım Demirören gider ki gitse bile gelen kim olacak ne yapabilecek belli değil ne de Ertuğrul hoca gider ne de adam gibi transfer yapılır Artık elimizde kalan sadece dua etmek Allah'ım sen sonumuzu hayır eyle.. |
Alıntı:
ali rıza nerenle okudun yazıyı bilmiyorum . dai iyice oku yada gözlük tak oku defolsun gitsin diyorum ulan gitsin diyorum ama şerefi ile birşey söylemeyim diyorum vallahi yazıklar olsun size ya demirören konularına hep aleyhte konuştum doğru hala da öyle değişen birşey yok düzgün oku istersen arapçaya çeviriyim öyle oku bide durmada gülen bi arkadaş var pascal mıdır nedir klavyediki D harfin bozulur umarım daha ne diyim sana ben düzgün yorum yapacaksan yap yoksa yol al ! |
kötü olan baskanın transfer sistemi.Bizi ne hallere düşürüyor farkında değil. sacma sapan onlarca adama birer ikişer milyon vereceğine bi adam al iyi olsun tam olsun. ayrıca bu kadar sözünü yyen bir baskan görmedim.rezil kepaze etti bizi elalem içine cıkamıyoruz ya bi baskan gs sampiyon olun bi<de kupayı alalım dermi?gs yalamalığından baska bir sey bildiği yok. |
Türkiye`de Saat: 23:29 . |