![]() |
Kartal'da rota Jo http://www.fotomac.com.tr/2008/04/13...5A2DB0211b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifKartal'da rota Jo BEŞİKTAŞ'ta yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden başladı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sağlam Çek Cumhuriyeti'ne, menajer Sinan Engin Rusya'ya, yardımcı antrenör Mutlu Topçu da Fransa'ya gitti. Topçu'nun buradan Almanya'ya geçeceği öğrenildi. Bu üçlüden ilk olarak Engin dün akşam CSKA Moskova- Spartak Nalchik maçında genç forvet Jo Alves de Assis Silva'yı seyrettiği öğrenildi. CSKA'nın 1-0 yenildiği karşılaşmada görev yapan Jo'yu beğenen Engin, bugün ve yarın iki maç daha izleyecek. ENGİN'İN izlediği 21 yaşındaki Jo, 1.91 boyunda. 2003- 05 sezonlarında Corinthians formasını giyen ve 81 maçta 13 gol atan Jo, 2006'dan bu yana görev yaptığı CSKA'da 49 karşılaşmada rakip filelere tam 29 gol gönderdi. Ertuğrul Sağlam'ın ise, daha önce Mutlu Topçu'nun izleyerek hakkında olumlu rapor verdiği Prag'ın 23 yaşındaki Çek stoperi Kadlec'i, bugün deplasmanda oynanacak Kladno maçında çıplak gözle seyredeceği belirtildi. Topçu'nun elinde ise 4 kişilik bir liste olduğu belirtildi. |
bu Jo iyi bir adam feneri de baya hırpalamı$tı hatırladığım kadarıyla. |
iyi adamlar alında...bari oynayan aLın |
Yaa Jo'nun neyini izleyeceksiniz,adam 10 numara adam.Hadi bilinmeyen bir oyuncu olur,ileriye dönük bir oyuncu alırsınız gider izlersiniz.Bu adamı herkes tanıyor,izleseniz ne olur izlemeseniz ne olur,o maçta kötü oynasa almayacakmısınız sanki?Bu adamı veya aynı takımdan arkadaşı Vagner'i alırsak süper bir iş yapmış oluruz,ama çok zor açıkçası...Bide durmadan forvet geliyor gündemimize,Bobo yolcu demekki seneye.Gözden çıkarmışlar,belli... |
bide lokomotif moskovanın stoperi bosnak bir adam var onu izliyoruz spahic mi ne!bu haber de yalan bence spahicleri kadlecleri izleyen adamlar jo yu alamaz. |
umarım alırlar jo iyi adam...1 tane sağlam stpoer şart... |
hahahaha jo demek:D ertuğrul nasıl beenmi,ş bunu onun kriterlerine uymaz bu adam:D |
jo çok iyi adam aynı zamanda brezilya milli takımınada çağırılıyo ama ben bizimkilerin öyle bi transfer yapacağına pek inanmıyorum onlar ancak milan janoviç veya mehmet yıldızı alırlar. |
cok pahali bu adam ...hayatta alamayizz...!!Ispanya yada inglitereye gider...!!hepsi balon ya...!!! |
Jo'yu izlemeye giderler , Gordon'u izlemeden alırlar. Pess yahu! Forvet baktıklarına göre Bobo'yu göndermeyi koydular kafalarına. Bobo'yu da satın takımda 1.sınıf futbolcuya ihtiyaç yok! |
Alıntı:
neyse yeni döneme daha ii giricez inanıyorum |
12mioa ancak aliriz. Sampiyonlar ligine gitmedigimize göre parayi verirsek bile gelmez bu adam. |
hersey futbolcuyu ikna etmeye bakar ama bizde o ikna kabiliyetinde yonetici varmi ondan supheliyim |
baba ne jo su ne vagner love ı bizim ihtiyacımız olan mevki başka bu haber de yalan.herkes stoper diye tutturmuş ama beşiktaşa bek lazım sağve sola hadi sola tello olsun sağa kesin lazım. |
jo ile avarel ile olmayacak bu transfer..Bence Beşiktaşın aradığı adam bu diil. |
gelmez jo.. ama iyi cocuk gelse müthis olur ama hic umudunuz olmassin |
Alıntı:
|
Keşke alabilseler ama alamazlar.! Kim gelirki böyle istikrarsız ve kimin ne yaptığı belli olmayan takım ruhunu oluşturamamış bir teknik heyete kim gelir çalışmaya ? |
wagner love ile birlikte alınsın hayal kurmakda mı yasak :) tüpçü lütfen istifa et be kardeşim ne olur |
Alıntı:
|
bu adamı alamyaız |
orta sahayada adam alınmalı hemde saglam bir 10 numara |
Eger bu haber dogruysa tek söyleyeceğim beşiktaş teknik heyeti aklını yitirmiştir. Bu takıma iki tane yabancı stoper ve iki tane önlibero mevkiinde oynayacak dinamik adam lazımdır. Bu takıma en son gerekli olan zaten mücadele gücü düşük olan takımımıza hiçbir katkısı olamayacak brazilyalılardır. avrupalı brasilyalılardan kurtulmak istiyor biz tam tersine.... BOBO nun delgado nun gordon nun kötü futbolcu olduğunu göremeyen bir taraftar topluluğumuz var gelecek sezondan bu yüzden umutlu değilim.. |
Bobonun kötü futbolcu olduğu mu güldürme ya onun için delgadoyla bobonun herkes pe$inde zaten... |
kolpa haber |
Alıntı:
Birde ben inanmıyorum böyle oyuncuların bizde başarılı olacağına, ya akıl var mantık var Fatih Tekke gidiyor Zenith'e takımda inanılmaz işler yapıyor leblebi gibi gol atıyor v.s. v.s. Gökdeniz gidiyor 2 maçtada harikalar yaratıyor, ilkinde 2 gol 1 asist ikincisinde 2 gol.. şaka gibi tamam bu adamlar iyi kaliteli futbolcu ama bu kadar da değil Gökdeniz Türkiye de kaç tane böyle maçlar çıkartmış? Demek istediğim Rus liginden futbolcu alınmaz bana göre, 4. 5. sınıf bir lig zaten dediğiniz gibi o kadar iyi bir futbolcuysa niye avrupaya gitmezde bize gelir??? |
Jo nun oyununu görmedim.Sadece ismini biliorm. Ama bence 1. kalitede 1 dünya yıldızı alınmalı. |
Alıntı:
Bobo mu kötü futbolcu... Geçelim şaka mısın sen ya :D:D Luis Fabiano Sevilla'da oynayan ciddi söylüyorum Bobo'dan iyi değil... |
Alıntı:
Gençler ayıp olmuyor mu? Bu şekilde birbirinize laf sokacağınıza özelden konuşun ne konuşacaksanız! Gayse ve ezikler ancak bu tip konuşmaları forumlarında yaparlar, bize yakışmaz kendinize gelin lütfen... Yaşlarınız genç ama bir karakartala yakışır şekilde konuşmanız gerekiyor, yanılıyor muyum??? |
zor transfer,yine bonservisi elinde olan adam bulurlar bence |
Ya bosverseniz hedef saptirmaktan baska bisey degil bu!! Ruslarda para cuvalla böyle iyi bir oyuncuyu bize kaptiracaklarina inanmam. |
Günah çıkarma çabası bence. |
süper bi adam ama bizim tüpçünün çoq tüp satması lasım gelmez istanbula kolay kolay o adam !!! |
Iyi oyuncu,ruslar niye satsinlar ki,Paraya zaten ihtiyaclari yok!! |
jo yu izlerler bole iyi bi adamı kaçrıp başka bi adamı alırlar aynıı takımdan :D Jo cok uzak bi ihtimal gelmesi |
aynı takımda werner love var bu adamla ilgilenseler bare |
ya bu tüpcünün ne zaman hayirli bi is yaptini gördünüz? gelecek sezon daha kötü olacaz bak görün yaziyorum buraya |
Beşiktaş'ın JO harekatı Beşiktaş CSKA Moskova'nın genç golcüsünü transfer etmek için harekete geçti http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş, CSKA Moskova'nın 21 yaşındaki golcüsü Jo'nun peşinde. Türkiye'nin 2007'de Brezilya ile oynadığı maçta ilk kez milli olan futbolcu, 2006'dan bu yana 48 maçta formasını giydiği CSKA ile 29 gole imzasını attı. 2006'da Rusya Ligi şampiyonluğu yaşayan 1.89 boyundaki oyuncu, bu sezona çok kötü başlayan takımından ayrılacağını açıklamasının ardından Arsenal ve Milan tarafından da yakın takibe alınmış durumda. |
almazlar imzaları görelim hep yaLan bizimkiler mahalle takımında oynayamıcak adamları alır yeter..!...ya adam gibi adam alırsınız bu takıma yada defolup gidersiniz..! demirören..! |
Transferle gözümüzü boyamasınlar defolup gitsinler yetti para akladıkları bize zarar vermesinler daha fazla |
Türkiye`de Saat: 02:44 . |