![]() |
Başkan Demirören İstifa Mutlaka izleyin İSTİLA ETME İSTİFA ET!!! |
Sözler; Kaybolan bu yılların tek sorumlusu, Uçup giden değerlerimizin de suçlusu. Dön bak arkaya, ne kaldı zarar görmeyen. Sözünü yiyen başkan istemem (istemem) "Rıza'yı yollamam, paf takımla çıkıyoruz" Başkan Bey, senin yüzünden rezil oluyoruz. Beceremiyorsun, topla artık bavulunu. Sorun paraysa bizler ödeyeceğiz borcunu. 93 yılından unuttuğun olaylar var. Kankin Adnan orda Malatya'yla Zalad'larla Ortak bildiriyle cevap vermekmiş neden? Bizim için cimbom eşittir fener. Durup dururken giden Gültiken'ler de oldu. Sinan geldi Beşiktaşım şampiyon oldu (!) 3-5 ******** hakem emeklerden çalarken. Şampiyonluk gider, siz yumruk atarken. ******* Sen zarar verdikçe biz daha çok seveceğiz, Karakartalı, Sayın başkan. Başarı gelsin diye yaptığın tek hareket, Yer değiştirmek, SAyın Başkan. Şerefinle git, gelen hakkıyla gelsin. Sen kim oluyosun da takımın adını satıyosun. 3 hece 8 harf onun adı sadece Beşiktaş. ******* Bütün amatör branşlar bitti gitti seninle. Sporcular maaşlar deplasmanda belki de. 20 saatlik yolları otobüslerle giderler. Fenerden aldığın topçuların yatarlarken. İkinci ligden selam eder voleybolcular. Del bosque yüzünden uğrattığın zararlar. Yaptığınız gafların da haddi hesabı yok ya. Haydi bana da verin 6 ay ceza. Sen hiç şampiyon olmasan da Beşiktaşım, Ne istersen iste benden. Bak donattık işte dört bir yanı bayraklarla. Ama sayın başkan, 4 yılda 4 hoca 60 tane futbolcu Bunların hepsi görevini kötü yapıyordu da , Bir tek sen iyi yapıyorsun değil mi? İSTİLA ETME, İSTİFA ET. ****** Nakarat ****** Özür dileriz, takımı ondan koruyamadık |
super olmus elıne saglık. |
tek kelime ile harika,sağol handancım... |
yapanların eline diline emeğine sağlık,başkan beşiktaş için en faydalısı gitmen artık |
videoyu yapanında şarkıyı söyleyeninde eline gönlüne sağlık. |
çok güzel...İSTİLA ETME, İSTİFA ET!!!....demirören DEFOL!!!... |
helal olsun güzel olmuş inşallah istifa eder |
çok güzel bi şarkı olmuş..sesi beni yanıltmıyorusa söyleyen arkadaş yusuf ..emeği geçenlerin yüreğine sağlık.. |
Alıntı:
|
çok güzel olmuş buda benden |
Daha önce 'demirorenistifa.com' adlı internet sitesi açan siyah-beyazlı taraftarlar, şimdi de Demirören için video klip hazırladı. haber türk sesimizi duyan birileri varmış:D |
çok güzel olmuş emeğinize sağlık |
elinize saglık güsel olmuş chelsea,liverpool gibi takımı yenen BEŞİKTAŞIMIZ durumu hiç iyi degil eski futbolcuları arar olduk.ofofofofofffffffffff:( |
Harıka olmus gercekten... Özür Dileriz büyüklerimiz takımı ondan koruyamadık . . . aFFeDİn bizi Güzel Günler Gelecek Elbet... Vestal manısa macı Bu bAskanın son macı olacak inönüye geldıgı... Söz Verioruz ... |
Yıldırım Demirören'e yazılan rap şarkısı çok konuşulacağa benziyor. (Video) http://img.haber3.com/icon_textsize.gif http://img.haber3.com/icon_textsize_minus.gif http://img.haber3.com/icon_textsize_plus.gif 14 Nisan 2008 14:32 Beşiktaş'ta yaşanan kötü gidiş taraftarın sabrını taşırmaya başlarken, başkan Yıldırım Demirören hedefteki isim oldu! Demirören'in istifasını isteyen bazı siyah beyazlı taraftarların kurduğu sitede, şimdi de başkan için yapılan bir şarkıya yer verildi! Beşiktaş'ta başarısız geçen sezonlarla birlikte siyah beyazlı taraftarın isyanı artarken, en son G.Birliği OFTAŞSpor yenilgisi ile camiada artan tansiyonu daha da yükseletecek bir şarkı ortaya çıktı! Siyah beyazlı bazı taraftarlar, başarısızlıktan sorumlu tuttukları başkan Yıldırım Demirören'in istifa etmesi için açtıkları internet sitesinde bir şarkı ile tepkilerini ortaya koymaya devam ediyorlar! Demirören'in ağır biçimde eleştirildiği ve bazı argo kelimelerin de yer aldığı rap tarzı şarkı için, bazı video sitelerinde klip de yayınlanmaya başladı. |
HELAL OLSUN EVET YILDIRIM SEREFINLE ISTIFA ET,KIMSE SIZI SEVMIYOR ARKANDA DURMUYORLAR BESIKTAS HALKI,SEREFINLE ISTIFA ET,YETER ARTIK YILDIRIM YETER,BIZ SENIN GIBI BASKAN ISTEMIYORUZ, TAKIMI BATIRDINN BE, YOK DEL BOSKI YOK TIGANA UCUZ UCUZ OYUNCULAR YETER; ISTIFA ISTIFA ISTIFA BASKAN |
süper bir video her seyi özetliyor acayip duygulandım aglıyorum su anda |
yow yow yowwwwww hadi elleri görelim...cok güzel yapanın eline saglık |
Güzel olmuş..Duy artık bizleri.. |
arkadaşlar duydunuz mu demirören perşembe günü saat 14 de yapacağı bi basın toplantısında görevi bırakacağını açıklayacakmış.kurtuluyoz demirörenden |
istifa baskann yeter artıkk bırakkkkkkk |
Yapanlarin agzina yüregine saglik. Demirören yönetiminin özeti.... |
çok güzel bi çalışma olmuş tebrikler |
Özür Dileriz Takımı ondan Koruyamadık... Bu videoyu yapan bizim tribünden Yusuf araba Lütfen sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum Şu ana kadar olan herşeyi cok iyi anlatıyor... |
harika bir video.Demirörenin ne yaptiklarini cok iyi anlatan video!!! ISTILA ETME! ISTIFA ET SAYIN BASKAN!!! |
ellerinize saglık kardesm harika olmus..inş. bu videoyu bizim gibi yetkililerde izler.. Syn ßaskan istifa etmek için 4 yıLda 4teknik direktör 60 futolcu yetmezmi..137 hafta sonra lider olduk 137 haftada bir..Syn ßaskanım eger içinde zerre kadar bESiKTAS sevgisi varsa istifa et.. |
yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaa daha ne olsun kardeş süper olmuş tşk. |
başkan şerefinle git !!!!!!!! |
Düşüncelerimize hislerimize tercüman olmuş |
yapana yazana soyleyene helal olsun duygularımıza tercüman olmuşsunuz helal sizlere YILDIRIM DEMİRÖREN YETER SİNANIDA ALGİT SİNANINDA SİNANIDA REZİL ETTİN BİZİ REZİL ETTİN |
Hiç mi onurun yokkk be Demirören. Soyadını yazarken bile tiksiniyorum . Ellerim varmıyor. Bak şu emeğe, bak da utannn . Bu Beşiktaş sevdasının %1 i sende olsaydı bu durumda olmazdık. DEFOLLLLLLLL |
Bu arada emeğine, yüreğine sağlık dostum... |
3 hece 8 harf sadece ve her zaman beşiktaAŞK... diyecek bişey bulamıyorum,süper olmuş,teşekkürler..., |
super olmus ellerınıze saglık |
çok duygulandım... |
DEF OL.! |
Bu gün haber kanalında izledim gerçekten güzel olmuş eline, diline sağlık |
çok süper ya:) |
Muhteşem olmuş...Ellerinize sağlık...Ama video yetmez...Başka birşeyler yapmamız lazım...Artık dayanamıyorum bu adamın dengesiz hareketlerine... |
Türkiye`de Saat: 04:25 . |