![]() |
yalçın sabancı BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞINA ADAY Eğer demirören istifa ederse sayın yalçın sabancı bjk başkanlığına adaymış ilk etapta kulüp için 25 milyon dolar ayırmış , kongre üyelerindende yoğun baskı varmış aday olması için . Kaynak : fox tv verkaç programı . |
herkes demirören istifa etsede aday olsak diye bekliyor ama kimse çıkıpta kardeşim yeter artık çekil git demiyor bu adam başkanlığı bırakmjaz biraz üstüne gidilmesi gerek |
Sabancı bombası http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...anci1404bb.jpg 5 yıllık şampiyonluk hasreti, Beşiktaş'ta muhalefeti ayağa kaldırdı. Yalçın Sabancı'nın başkanlığa adaylığını koyacağı iddia edildi 14.4.2008 100 milyon $’lık bütçe Beşiktaş'ta bu sezonun da fiyaskoya dönüşmesiyle gelen başarısızlık, muhalefeti atağa kaldırdı. Kulislerde konuşulan isim, Siyah-Beyazlı camiayı heyecanlandıracak cinsten: Yalçın Sabancı... Beşiktaş kongre üyesi olan Sabancı’nın, başkanlık için kolları sıvadığı öne sürüldü. Listesine sanayi dünyasının önde gelen isimleriyle oluşturmayı planlayan Sabancı’nın 25 milyon Dolar’ı kendi cebinden olmak üzere 100 milyon Dolar’lık bütçe oluşturduğu bildirildi. Genel Kurul için imza... Siyah-Beyazlı kulüpte 2010 yılının Mart ayında yapılacak genel kurula kadar beklemek istemeyen Sabancı ve ekibinin özel bir planlama yaptığı da belirtildi. Sabancı’nın adaylığını açıklaması durumunda listedeki isimlerin genel kurulu toplamak için hemen imza toplama çalışmalarına başlayacağı ifade edildi. Yalçın Sabancı’nın, Beşiktaş Başkanlığı’na gelip, kulübü düzlüğe çıkarmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı bildirildi. kaynak : Sabancı bombası - Beşiktaş Haber Detay - www.fanatik.com.tr |
İnşallah haber doğrudur da kurtuluruz şu tüpçüden. |
gelirse çok iyi olacaktır... |
Alıntı:
İstifasını niye bekliyor ki. Açıkça çıkar, ben aday olacağım, benim ekibim bu, projelerim bu der. fox tv de yapılan açıklamalarla olmaz bu iş. Ekibi önemli? |
Bırakmaz bu adam yönetimi tatlı geliyor başkan olmak |
gercek beşiktaşlı gelısnde kım olursa olsun |
ya insanda biraz gurur olur ne gurursuz biriya allah başımızdan gitsin ya bizi hastalıga yakalandık bu nasıl hırs yapamıyorsun çek gitt ilam küfürlemi gitmek istiyor yani zorla küfür ettirecek kendine bakın bir sanabcı gelsin şirketin başına görelim bakalım doğan şerefriz medyası yazabiliyormu beşiktaş alehine yazı biraz sıkar |
ne bekliyolar ya çıksınlar adayız desinler bu dedikodulardan bıktık bu yonetimin yerine gelebilecek her yonetimi herkes destekliyor zaten isim o kadar onemli değil |
aynı haber milliyette de var hadi hayırlısı insallah futbolu bilen bir baskan olur |
gelsinde kurtarsın bizi şundan |
Pek yakında KartalSA SİYAH-Beyazlı takımın maçlarını kaçırmayan Cem Sabancı `nın vefatı ile bu düşünceyi hayata geçirmeyi kafasına koyduğunu belirten Yalçın Sabancı , şöyle devam etti: `Cem aramızdaki en hasta Beşiktaşlıydı. Mezarında rahat yatması için uygun bir zamanda aday olacağım. Tabutunun üzerinde Türk bayrağı ve Beşiktaş bayrağını birlikte görünce düşündüm bu çocuk yağmurda, karda çamurda her maça gitti. Hem de locada değil, taraftarlar arasında maçı seyretti`. Beş yıldız getirecek BEŞİKTAŞ `A flaş transferler yapmayı planladığını kaydeden Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı, `Benle beraber gelen, dışarıdan bu işi bilen kişilere `Avrupa `nın en iyi on futbolcusu şunlar. Beşini alacağım, hangilerini alalım` diye danışacağım. O beş adamı alacak maddi gücüm var` dedi. Güçlü bir yönetim kurmayı hedefleyen Yalçın Sabancı , `Benimle birlikte olacak arkadaşların da maddi gücü var. Zaten olmazsa başkanlığa soyunmam` ifadesini kullandı. Demokles `in kılıcı YALÇIN Sabancı , yeni yönetimin üzerinde Demokles `in kılıcı gibi duracağını söyledi. Sabancı , `Bu kongreye soyunamazsam bir dahakine mutlaka varım . Beşiktaş `ı hiçbir zaman kötü durumda görmek istemiyorum. Yeni seçilecek arkadaş kim olur bilemem, ama ona da şu mesajım var, kusura bakmasınlar Demokles `in kılıcı gibi duracağım. Eğer iyi yapamıyorlarsa lütfen bıraksınlar. Ben de bir adayım. Takipçileri olacağım. Başarılı olmak zorundalar. Olamazlarsa ben geleceğim. |
gel kurtarıcımız ol yalçın sabancı ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
daha yazmak istemiyorum herkesin bildiği konular sonuc olarak 2012 ye kadar bjk mizin gelirlerinin yarısı temlikli kasaya girmeden gidecek bu yüzden 4 tane kaliteli oyuncu alıcaz diyor demirören yönetimi, herneyse baskı yapılması lazım bıraktırmak için muhalefetin içinde bizde varız bizimden taraftarda klübe msj ve mail yoluyla düşüncemizi iletmeliyiz istifa et artık yeter demirören |
arkadaşlar destek e-postası çekelim desteğimizi beli edelim yalçın sabancının e-postası yasa.ship@yasahold.com.tr yeter artık kurtarsın bizi |
Sabancı başkanlığa aday Yalçın Sabancı Beşiktaş'ta başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sabancı,“Olağanüstü kongre kararı alınsın, 100 milyon $’lık kaynakla hemen başkan adayı olurum.” http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Son Oftaş yenilgisiyle şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan, hatta Şampiyonlar Ligi hedefini bile tehlikeye sokan Beşiktaş'ta sürpriz bir başkan adayı ortaya çıktı. Daha önceki seçimde de adı geçen Yalçın Sabancı, olağanüstü kongre kararı alınması halinde göreve talip olduğunu söyledi. Demirören ve ekibinin Ocak 2010'a kadar görev süresi olmasına rağmen transferde izlenen politika, Del Bosque krizi, takımın başarısızlığı ve herşeyin de yönetime mal edilmesi kongre muhaliflerini harekete geçirdi. ÜNLÜ işadamı Yalçın Sabancı, kötü gidişe son vermek adına göreve talip olduğunu ve olağanüstü kongre kararı alınması halinde hemen adaylığını açıklayacağını dün açıkladı. Sabancı bu göreve gelirse 100 milyon $'lık kaynağının da hazır olduğunu söyledi. Muhelefetin yanı sıra taraftarın da tepkisini çeken Yıldırım Demirören ve ekibinin Sabancı'nın bu tavrı karşısında nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor. Camianın önde gelenlerinin de Sabancı ismine sıcak baktığı biliniyor. |
Alıntı:
Muhalefet yapmak demek sadece icraatleri eleştirmek demek değil ayrıca. Beşiktaş yönetimine aday olmak tv de açıklama ile olmaz ki, süreç 1 yıla yakın hazırlık ister. O hazırlık sürecine başlaması bile yeterli. Bir planınız, bir programınız vardır. Bunları şimdiden açıklamazsınız herkese, seçime doğru açıklarsınız ancak bu plana uymak için çalışırsınız. Çalışmalara başlama yeri tv ler değildir. Ekibi kurup bu konuda çalışmalara başlamak için kongrenin ne zaman yapılacağı önemli değildir. |
dün fox ta duyunca çok heyecanlandım.gece gece uykum kaçtı. hayırlısı olsun, haber doğrudur inşallah. |
insallah dogrudur |
kim gelirse gelsin bukadar kötü yöneteciğini ve bukadar gurursuz olduğunu sanmıyorum.. |
hadii hayırlısı ne diyelim umarımolur adam nede olsa sabancıyı yönetmiş 40 bin çalışanı var yani bi beşiktaşımı yonetemiycek |
Listesine Hüsnü Güreli Nevzat Demir İbrahim Altınsay Mete Düren gibi ağırlığı ve deneyimi olan kişileri de alsın. |
gitmez bu adam inŞ haber dogrudur. |
sabancı ailesi işlerini iyi yapan kişilerdir genelde neden olmasın |
kim gelirse gelsin tüpcüden daha kötü olamaz zaten. insallah dorudur |
ben inanmıyorum.ama inşallah yanılırım.güçlü bi yönetim kurulması gerekiyo.bu taraftarın dayanacak gücü kalmadı.yeter artık demirören.istifa. |
önemli olan o 100 milyon doları kulübe hibe edip etmeyeceğidir, yoksa haber ayrıntılarıyla birlikte doğruysa demirören'den farklı birşey göremedim ben bu sabancı olayında, adam icraatlarından projelerinden bahsedip bir planlama ürünü olacak kulübünün ve takımının gelişiminden değil de "avrupa'daki en iyi 10 oyuncuyu söyleyin 5'ini alayım" gibi gayet ciddiyetsiz, yöneticilikten uzak, futboldan bihaber abramovich tarzı parayı basarım, işime bakarım tarzını yansıtıyor, bir kulübün geleceği başkan'ın parasından bağımsız ayakta kalabileceği yönetim modelinden geçer, beni hiç heyecanlandırmıyor bu gelişme, tabi gelir, kulübe o milyon dolarları hibe eder ve birkaç yıl sürecek güzedl günler yaşayabiliriz orası başka... |
Tüpçü tüpün Patlar İşalla :@ |
hralde böle şeyler olcak sahipsiz değil bu takım çek git demirören..!! |
demirören istifaaaaaa hayali bile güzel |
İnşallah olur :) |
Sabancılar gelsin beşiktaşımızın başına chealse gibi takım oluruz valla.Bu adamlar finans yönetiminide bildiklerinden klübüde olmadık borçlara sokmaz hatta kara geçer borsadada uçarız.İşte böyle bir yönetim gerek bize |
yıldırım demirören gitsinde kim gelirse gelsin |
valla arkadaşlar adamlar zaten 2010 daki genel kurulu beklemeyi düşünmüyomuş işte belli listeyi yapar ve 100 milyon bütçe yaparsa adam hemen indirecek tüpçüyü. Tek iş listede ondan sonra imza toplandığı anda seçilirler inşallah bir an önce güçlü bir yönetm kadrosu oluşturur sabancı |
benım tek korktugum seyy demıroren ıstıfaya yanasmaması gecen senede secımle geldım secımle gıderım dedı bu mantıkla bırakmaz bu baskanlıgı |
YALCIN SABANCI YENI BASKAN ADAYIMIS,% YILDIZ FUTBOLCU ALIRIM DIYOR ARKADASLAR SESIMIZI DUYURMANIN ZAMANI GELDI VE GECTIDE,BASKANI ISTIFAYA CAGRALIM ARTIK SAMPIYON GÖRMEK ISTIYORUZ 5 SENEDEN BERI HASRETIZ SIRADAN TAKIM OLDUK BEN INANIYORIM KI YALCIN SABANCI BASKAN OLURSA BESIKTAS COK FARLI OLACAK BEN SIZE SÖZ 5 YILDIZ GETIRECEGIM DEMIS O YÜZDEN YETER YILDIRIM DEMIRÖREN YETER YILDIRIM SANA SESLENIYORUM SENIN YÜZÜNDEN SAMPIYONLUGA HASRET KALDIK ARTIK EMEKLI OL OTUR OTUDUGUN YERDE, BESIKTAS BÜYÜK CAMIYADIR SEN BUNU KALDIRAMADIN VE BIZI ZARARA SOKTUN UCUZ UCUZ OYUNCULAR YOK DEL BOSQI YOK TIGANA YETER ARTIK YETER BIRAK SU KOLTU,SEN AZIZ YILDIRIMIN TIRNAGI OLAMASIN YENI BASKANIMIZ YALCIN SABANCI OLMALI |
önce bir demirörenin borcunu kapatmaları gerekiyor heralde,parasını çatır çatır alır bizim başkan |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:32 . |