![]() |
insallah dogrudur |
kim gelirse gelsin bukadar kötü yöneteciğini ve bukadar gurursuz olduğunu sanmıyorum.. |
hadii hayırlısı ne diyelim umarımolur adam nede olsa sabancıyı yönetmiş 40 bin çalışanı var yani bi beşiktaşımı yonetemiycek |
Listesine Hüsnü Güreli Nevzat Demir İbrahim Altınsay Mete Düren gibi ağırlığı ve deneyimi olan kişileri de alsın. |
gitmez bu adam inŞ haber dogrudur. |
sabancı ailesi işlerini iyi yapan kişilerdir genelde neden olmasın |
kim gelirse gelsin tüpcüden daha kötü olamaz zaten. insallah dorudur |
ben inanmıyorum.ama inşallah yanılırım.güçlü bi yönetim kurulması gerekiyo.bu taraftarın dayanacak gücü kalmadı.yeter artık demirören.istifa. |
önemli olan o 100 milyon doları kulübe hibe edip etmeyeceğidir, yoksa haber ayrıntılarıyla birlikte doğruysa demirören'den farklı birşey göremedim ben bu sabancı olayında, adam icraatlarından projelerinden bahsedip bir planlama ürünü olacak kulübünün ve takımının gelişiminden değil de "avrupa'daki en iyi 10 oyuncuyu söyleyin 5'ini alayım" gibi gayet ciddiyetsiz, yöneticilikten uzak, futboldan bihaber abramovich tarzı parayı basarım, işime bakarım tarzını yansıtıyor, bir kulübün geleceği başkan'ın parasından bağımsız ayakta kalabileceği yönetim modelinden geçer, beni hiç heyecanlandırmıyor bu gelişme, tabi gelir, kulübe o milyon dolarları hibe eder ve birkaç yıl sürecek güzedl günler yaşayabiliriz orası başka... |
Tüpçü tüpün Patlar İşalla :@ |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |