![]() |
'Cebimde 200 YTL var ! Açım !' http://image.haber3.com/haber/145628.jpgBeşiktaş'ta formsuzluğu nedeniyle eleştrilen Gordon Schildenfeld'in bazı sıkıntıları varmış.. Beşiktaş'ın devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Gordon Schildenfeld, takıma geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemezken, ağır eleştirilere maruz kaldı. Genç oyuncunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadığı iddia edilirken, bu transferi gerçekleştiren yönetim de yeni bir yanlış yapmakla suçlandı. Oysa ki sahadaki görüntünün ardında, Gordon Schildenfeld'in yaşadığı sıkıntılar vardı... 'CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR' Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!" ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi. Kanal D |
yok canım okadar da diildir artık |
yuhh yaa buda dogruysa istifa demirorennnnnnnn |
ohaa çüşşşş yok artık madara olmayalım be artık |
hergün bi rezillik haberi çıkıyor yeter demirören defolllllllll gitttt |
Transfer'de peşin para verilmemiş mi hiç, nasıl oluyor bu iş. Gerçi artık hiçbir habere inanmıyoruz o kadar çok uydurma haber var ki.. |
Alıntı:
Veysel supersın:D eger bu haber dogruysa bız bosuna konusyoz buralarda,hersey ortada |
Alıntı:
arkadaşlarım duymasın bu haberi rezil ederler beni :D |
Yok canım yuh ya olabilirmi böyle bişey |
ya ENGİN neyine küplere biniyo olaydan haberi yokmuş sen nasıl menejersin eğer böyle bir olay varsa NASIL haberin olmaz yaaaaa arkadaşlar doğrudur geçen sene hatırlarsanız runjede ağlıo du ailemi getiremedim evim yok hala diye adam sene ortasında evine yerleşti getirdi ailesini sonra nasıl açıldı . BEN böyle YÖNETİMİN taaaaaa . Ulan bakkal bile adamı aç mı tok mu bilir nasıl profesyonellersiniz siz ? |
Evet bi takım daha başka ayağa nasıl düşürülebilirki |
bu kadar da olmaz ya. rezillik diz boyu!! |
hemen gaza gelmek istemiyorum ama harbiden oha yani:) |
valla ben inanırım.zaten tersiola şaşardım.bu adam tüp dükkanını nası yürütüyo onu anlamadım. |
istifa baskann yeter artıkk bırakkkkkkk |
şaka mı bu ya? |
yuh artık :D:D:D demir ören istifa..!.. |
bu kadar olmaz inanmıyorum bu habere kolpadır. |
ya inanmak veya inanmak değilde biz topcumuza sahip çıkmayan yönetimle çalıştığımız da doğru 1. ricardinnio dayak yiyor yönetimden tık yok alade bir anadolu takımında olsa bile ortalığı karıştırılacak bir durumda 2 maç cezaya razı olup oyuncumuzu bitiriyorlar ricoya kızmıştım fb maçında iyi oynayıpta intikam almadı diye sonra düşündüm ben olsam oynarmıydım kimse sahip çıkmamış yalandan bile olsa 2, serdar özkan egemenden tokat yedi ses yok 3, bursa bize yapmadığını bırakmadı ses yok 4, oyuncularımız haksız yere atılırlar ses yok 5,bobo haksız kırmızı kart gördü bide adamı suçladılar 6. adamlar parasını alamaz kadro dışı 7, ş.l. paralarını bosque alır bizimkiler bakar 8, hakemler bizi biçerler her maç aleyhimize çalışırlar ses yok 9. yanarım yanarımda 7 hafta önce yendiğimiz t.d. süz gsnin 6 puan gerisinde olduğuma yanarım ama şaşmamamk lazım ruhsuz diyoruzda hangi topcumuza bu yönetim sahip çıktı allah aşkına |
Bu kadar da değildir medya nın abartması koskaca camia nın oyuncusu bu hale düşmez başkanı demirören bile olsa. |
haberi mynet te geçmiş rezillik ya |
sadece mynet deil bütün haber siteleri gecmis |
ja cüs be nedir bu be yaziklar olsun osamam bende besiktas külübüne gidim benim tek 50 ytl var osaman bana da versinler para |
Alıntı:
|
herşeyede inanmayın arkadaşlar olurmu böyle bişey ya |
bürrrrrrrssssssssssssssss.!!! tüpçüüü.!!! işler iy gitmiyor sanırım oyuncunu aç bırakm haysiyetsiz adam.!!!!! |
Son mac dolduralım su stadı... bjk taratarı neler yapabılıo herkes gorsun... ıstıfa ettırelım su serefsızlerı ... cekelım ısyan bayraklarını... hatırlasanıza bjk-sıvas macını... bız olmadan bu futbolcular bu yoneytım bı hıc... Vestel macında isyan bayraklarını cekelım... herkes sıyah gıysın ... aldırma kartal aldırma diyelim.. İstila ettirmeyelım... istifa ettırelım !!! |
Alıntı:
|
ben bu konuda bi yorum yapmıyorum |
yalan yaaaaaaaa acmis, futbolcu ve ac hemde istanbulda. gordonmusun nemisin zaten tipin ofsayt, biran once git sana kanim isinmadi isinmazda |
hale bak,boşuna kafa yoruyoruz.. |
bunun doğru olacagnı pek düşünmüyorum ama bole bir olay varsada yazıklar olsun !! |
Yuh bu nedir ya böyle.. Bakkal mı işletiyor bu herifler.! Bu kadar da olmaz ya Rico paşanın haklılığı birkez daha kanıtlandı adam aylardır paramı alamıyorum diyordu :( |
aç kal :D |
ya olamaz böyle bi rezalet,adamı getirirken ne de olsa göndercez diye ilgilenmedmişlerdir,rezalet bu, bu arada sinan enginin yoğn çabaları 5 bin ytl içinmiymiş.... demirören git artık,küfredicem :) |
bence ricoyla bunu kıyaslamayalım rico nun alamsı gereken para 1 milyon 400 bin dolarlı bi rakamdı ve aylardır alamadığını söylediği rakamda 78 bin dolar. bu adamın cebinde 200 ytl varmış:( |
yok artık daha neler yaa küçük emrahmıyız lan biz |
Alıntı:
tam film ya sallamışlar |
yuh yani |
Ben pek inanamadım bu habere..Göndeileceğini anladı çamura yatıo..Yoldaki herhangi bir dilenciyi soysan en az 500YTL çıkar.. |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |