![]() |
Evet bi takım daha başka ayağa nasıl düşürülebilirki |
bu kadar da olmaz ya. rezillik diz boyu!! |
hemen gaza gelmek istemiyorum ama harbiden oha yani:) |
valla ben inanırım.zaten tersiola şaşardım.bu adam tüp dükkanını nası yürütüyo onu anlamadım. |
istifa baskann yeter artıkk bırakkkkkkk |
şaka mı bu ya? |
yuh artık :D:D:D demir ören istifa..!.. |
bu kadar olmaz inanmıyorum bu habere kolpadır. |
ya inanmak veya inanmak değilde biz topcumuza sahip çıkmayan yönetimle çalıştığımız da doğru 1. ricardinnio dayak yiyor yönetimden tık yok alade bir anadolu takımında olsa bile ortalığı karıştırılacak bir durumda 2 maç cezaya razı olup oyuncumuzu bitiriyorlar ricoya kızmıştım fb maçında iyi oynayıpta intikam almadı diye sonra düşündüm ben olsam oynarmıydım kimse sahip çıkmamış yalandan bile olsa 2, serdar özkan egemenden tokat yedi ses yok 3, bursa bize yapmadığını bırakmadı ses yok 4, oyuncularımız haksız yere atılırlar ses yok 5,bobo haksız kırmızı kart gördü bide adamı suçladılar 6. adamlar parasını alamaz kadro dışı 7, ş.l. paralarını bosque alır bizimkiler bakar 8, hakemler bizi biçerler her maç aleyhimize çalışırlar ses yok 9. yanarım yanarımda 7 hafta önce yendiğimiz t.d. süz gsnin 6 puan gerisinde olduğuma yanarım ama şaşmamamk lazım ruhsuz diyoruzda hangi topcumuza bu yönetim sahip çıktı allah aşkına |
Bu kadar da değildir medya nın abartması koskaca camia nın oyuncusu bu hale düşmez başkanı demirören bile olsa. |
Türkiye`de Saat: 07:16 . |