![]() |
sağlama sahip çıkalım ben karşıyım hoca değişimine değiştirince ne oluyor yeni hoca yeni futbolcular yeni sistem kaynaşmaları 5_6 ayı bulur ligin yarısı öyle geçer ondan sonra şampiyonluk gene gelemez başkan istifa etse tam zamanıdır. |
ben böyle düsünmiyorum...!!Yeni Baskan gelirse daha belli degil..ozaman yeni Td gelmeli hemde iyi bi yabanci hoca gelmele...ama DEmirören kaliyorsa Saglamda kalsin...zaten Y.D. döneminde ne Td geldi hic birsey yaramadi...!!ama Yeni Baskan gelirse KEsinlike yeni hoca lazim...!! |
Türk HOCA İSTEMİYORUZ |
ertugrul hojaya karakterıne kısılıgıne soylıcek sozumuz yok ama kabul edelımkı bızde hoca porblemı cok cıddı ya adam gıbı bırısıyle uzun sure calısılmalı yada ertgrul hoca kalmalı bencede |
türk hoca olurda abi böle vizyonsuzunu hiç görmedm yani sonuçta hocamız ama adam her maçta mı hata yapar tam bir fiyaskooooooooo..ertuğrul istifaaaaaaa |
saglama bundan sonraki hayatında basarılar dilemek lazım.besiktasa teknik direktor olmak icin yeterli donanımı olmayan birisiyle vakit kaybetmege gerek yok |
HOCA KALMALI ARKADAŞLARRRRRR |
bende turk hoca istemiyorum baskilari kaldiramiyorlar ve basin cok uzerlerine oynuyor lucescu ilk senede buyuk isler yapmisti hatirlatirim sana (mesaji acan arkadas)ikinci sezonun ortasindan sonra ise hepimizin bildigi bir hakem ortaya cikti ve fitili atesledi bilemiyorum simdi ne yapiyor o hala yasiyor mu oldu mu bir fikrim yok. Yeni yonetim icin yalcin sabanci ,tuncay ozilhan,husnu ozyegin,nevzat demirin isimleri geciyor umarim en hayirlisi olur besiktasimiz icin |
Şu anda ertugrul sağlam yeterince donanımlı değil beşiktaş için beşiktaşın beklentilerini şu anda kaldıramicak gucte ama bi kaç sene sonra kaldıracaktır ama şu anda değil kaldırabilmesi için de en az 8 10 sene pişmesi lazım ..Hocalığı iyidir bundan şuphem yok ama beşiktaşa konu gelince cok yetersiz 100 fırın ekmek yedikten sonra beşiiktaşa gelir başarılı olur . |
Artık hoca değişmesini istemyorum. bizden luce, daum gibi başarılı olduğu zaman iyi başarısız olduğu zaman kötü değiştirin mantığına karşıyım. istikrar lazım bize başka birşey değil. arkadaşlar bu sene ne yönetim ne hoca nede taraftar iyiydi. Bu üç unsurun birleştiği yerde ertuğrul hoca elindeki kısıtlı kadroyla yinede iyi yerlere geldi. şampiyon bile olabilirdik. |
bencede kalsınnnnnnnnnnn |
yapılıcak tek şey war lucescu gelecek sinan gidecek |
Ertuğrul Sağlam dan bırak teknik direktörü yardımcı antrenör bile olmaz.. Ne otorite ne futbol zekası ne de oyun planı var. Hala Ertuğrul kalsın diyenlerin BEŞİKTAŞ ın iyiliğini istediğiniz zannetmiyorum |
Alıntı:
Ertuğrul hoca iyi yerleremi getirdi? Yapma lütfen, başarılı hocanın birkaç başarısızlıktan sonra gönderilmesine bende karşıyım ama Ertuğrul'un başarısı nedir Allah aşkına, takımda ne bileyim belirli bir baremde değişiklik olsa anlarım ama bazı maçlarda çok iyi diğerlerinde rezalet ötesi bir takım (takım demeye bin şahit) varsa bu sadece oyuncular maçlarda kendini göstermeye çalışıyor demektir herkes kaçma peşinde sen liverpool u 2-1 yen gel oftaş'a belediyeye yenil hadi futbolda her sonuç var diyelim ama ortada futbol da yok ki köy takımı gibi. Şimdi birde tutturmuşlar Kayserispor lu futbolcular diye hadi bakalım Ertuğrul Sağlam at son kazıklarınıda topla orayıda BEŞİKTAŞ ımıza bir onlar gelmedi zaten |
takımın adını kayserispor olarak değiştirelim, hedefleri küçültelim, anadolu takımına dönüşelim. o zaman daha iyisine gerek yok! |
yha ben anlamıyorum tmm bende duygusal bi insanım ama sanki olanları görmüypmuş gibi hoca kalmalı diyosunuz hoca bjk için yeterli değil değişikleri en olmadık yerlerde en olmadık oyuncularla yapıyor Ertuğrul Sağlamı seviyoruz ama BEŞİKTAŞ'ı daha çok seviyoruz... |
Ya şu takıma Sir Alex ferguson, maurinho, trapattoni gelse ne yapabilir arkadaşlar..Adamdaki malzeme bu..Bu vizyonsuz futbolcularla daha iyisi olamaz.. |
baskan gıtt artık gıt gıtt gıtt yeter yaaa gıttttttt |
kararsız kaldığım tek konu bu, hangisi Beşiktaş için hayırlı olur, çözemiyorum. ama futbolcular üzerinde ağırlığının olmadığını düşünüyorum. tek.dir. gençse, otoriter olmalı, lucescu yumuşak başlı adamdı ama, belki yaşının da etkisiyle,bilgisiyle adam saydırdı sevdirdi kendini topçulara. ertuğrulun efendiliği, pasif kalıyor topçular üstünde diye hissediyorum, çünkü İNANAN 1 TANE BİLE OYUNCU GÖREMEDİM LİDERKEN BİLE.benmi motive edicem. |
besiktasin basina geldinde cok ümitliydim ondan, iyi isler yapar diye düsünüyordum. transferleri fos cikti takim iyi futbol oynamiyor. sampiyonlugu kacirdigimiz neysede iyi futbol oynamiyor takim. hele su oftas macida gördügüm kötü futbol beni ertugruldan tamamen sogutu. hani iyi futbol oynayip kaybetsek bu kadar üzülmez insan. bence bu saaten sonra faydali olmaz besiktasa |
ben ertuğrul sağlamın kesinlikle yetersiz olduğunu düşünüyorum. |
yaa ben anlamıyorum sizi arkadaşlar kusura bakmayın....ya bu kadar kolay satılır mı bi adam!? iki gün önce ertuğrul hocamıza "dahi" diyenler şimdi yetersiz buluyolar...kusura bakmayın ama bi sezonla teknik direktör değerlendirmesi yapmak futbol katliamıdır. Şahsen ben Ertuğrul Sağlam hocamızı sonuna kadar destekliyorum, uzun vadede istikrar ve başarı getireceğinden de zerre kadar şüphem yok. Yıllardır birileri gelip gidiyo ne değişti??? Hiç istikrar olmadı ki başarı olsun! Bi rahat bırakmak lazım bi arkasında durmak lazım...Ayrıca yine kusura bakmayın ama yiyeyim başarısını!!! Gönülden Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz ve sırf bu yüzden bile -ki ben yeteneğinden de şüphe etmiyorum- bugüne kadar gelen hocalardan fazla şans tanınmayı hak ediyo.... İnadına Çarşı. İnadına Beşiktaş. İnadına Ertuğrul. |
Alıntı:
|
vallahi çok acayip bişey bu ya....hani başarı için sevmemiştik??? çekmeyin hemen desteğinizi arkadaşlar, yazıktır!! herkes genç ve yetersiz olduğunu söylüyor hocamızın...monaco mucizesini yaratan tigana da mı yetersizdi???? Bence Ertuğrul Sağlam yetenekli bi hoca arkadaşlar...ama insanların yeteneklerini etüd etmeleri ve geliştirmeleri için zamana ihtiyaçları vardır....bırakın bu zamanı takımımızda geçirsin ve sonrasında bizi başarılara taşısın...en kötü ihtimalle bikaç sezon daha çile çekeriz...çok mu takımımızın geleceği için?? şimdi giderse nolucak?? başkası gelicek e hadi olmadı onu da göndericez...böyle mi gidicek hep?...Ertuğrul Sağlam takımızdan ayrılır da bi anadolu kulübüne giderse harcanıcak arkadaşlar...önceki örneklere bakalım...bütün yetenekleri törpülenicek....zaman dostlarım, biraz zaman.... |
Alıntı:
En son Slomka, Schalke teknik direktörü sırf Werder Bremenden 5 yedikleri için kovuldu. Bunu yapan Alman takımı. Daha önce defalarca sadece başarı olarak demiyorum yanlış anlamayın, her yönü ile neden ertuğrul sağlam'ı istemediğimi, neden yetersiz bulduğumu yazdım. Ertuğrul Sağlam teknik, taktik, idari anlamda başarısız, oyuncu seçmede başarısız, oyuncu transferinde başarısız, oyuncu yetiştirme de başarısız, taktik verme de başarısız, oyuncuları kazandırmada başarısız, oyuncularla iletişimde başarısız, oyunculara antreman vermede bile başarısız. Bu başarısız dediğim her konuyu size somut örnekleri ile açıklayabilirim de isterseniz. |
Alıntı:
|
Baxter bence de Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktör olması için en az 3-4 seneye ihtiyacı var ama şunu unuturyorsun bizim artık 3-4 senemiz yok. Dünya tarihine geçtik herkese rezil olduk ya yapma lütfen Ertuğrul'u yetiştireceğiz aman anadolu klübüne giderse harcanır diye BEŞİKTAŞ ımızı mı, 4 sezonumuzumu harcıyacağız? |
Ben size söyleyeyim hocamız yolcu ya kendisi istifa eder yada faturayı ona keserler görürsünüz yazık olacak ama elden ne gelir |
artık Beşiktaştan ümidimi gerçekten kesmeye başladım taraftar paramparça ne doğru ne yanlış ayırt bile edemiyoruz son beş altı yılda her sene hoca değiştirdik kimseyi beğenmedik değiştirmede bir keramet olmadığını bile göremedik kim ne derse desin boş istikrar olmadıkça sağlam bir yönetim olmadıkça herşey boş Anadolu takımlarına döndük her yıl yeni hoca bu mantıkla biz devre arası bile hoca değştirmeye başlarız haberiniz ola |
bence sorun tamamen yönetimde, hoca türk olduğu için kafası daha çok karışıyor halbuki tigana yeri geldiğinde resti çekiyordu.benim düşüncem ertuğrul sağlam ın kendini tam anlamı ile takıma konstantre olamadığı yönünde. birde sinan engin faktörü var tabii. |
Sağlam ,sağlam durmalı |
Alıntı:
|
Gitsin artık destek çıkmakta ir yere kadar takım beraberliğe dahi oynamıyor be abicim.Lucescu gelsin. |
ya hocada da çok proqlem var..saçma saçma oyuncular aldırttıyo |
dertören gidecek sağlama teşekkür edilecek yeni yönetim tecrübeli türkiyeyi ve türk futbolunu tanıyan yabancı hoca getirecek (tercihim MIRCEA LUCESCU)bana göre kurtuluş reçetesi budur! |
yha ne arkdasında durucam bu adamın ben yha !!! batuhan baki sevdalısı bı adam bu ... takımı mahvettı yha !!! bu dahıl tum yonetım defolup gıtsın lutfen!!! |
Ertuğrul hocanın adamlığına beyefendiğine sözümüz yok ANCAK AŞIRI DERECEDE AMATÖR YANİ İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖR YETİŞTİRME KULÜBÜ DEĞİL . ERTUĞRUL HOCAYA BEŞİKTAŞ 3 GÖMLEK FAZLA BÜYÜK .DERHAL YILDIRIM DEMİRÖREN VE ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETMELİDİR . |
biri gider biri gelir...ama her zmn gelen gideni aratır..onada aynı şeyleri yazacağız.tmm bnde ertuğrul hocayı severim ama beşiktaş sevgim ondan daha yüksek...takıma taktik anlamda biş yok ...biraz düşünelim...eskiler hep aynı..yeni futbolcular serdar...aydın vs. topu hep ayaklarında tutuyorlar..onlarda kenilerini göstermek için bu yola başvuruyorlar...tabi bu bnm düşüncem...saygı duyun...bu malzeme ile bu kdaar arkdaşlar sen gordonu ndn alırsın ki al işte elimizde patladı...hoca ne yapsın hoca gitse iyi olur ama bn yinede kalmasından yanayımm....birilerinin gitmesi lazımsa oda d.ö. ve yöneticiler ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM....... |
hoca oyuncu aldırtmıyor arkadaşlar .... sinan engin alıyor... bi bildigimiz warki yazıyorz buraya hoca degil sinan engin yapıyor transferleri.... |
Vizyonsuz ve Türk Hoca Artık İS-TE-Mİ-YO-RUZ.! |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |