shawnodese | 15-04-2008 07:48 | Alıntı: Baxter Stockman´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 647610)
yaa ben anlamıyorum sizi arkadaşlar kusura bakmayın....ya bu kadar kolay satılır mı bi adam!? iki gün önce ertuğrul hocamıza "dahi" diyenler şimdi yetersiz buluyolar...kusura bakmayın ama bi sezonla teknik direktör değerlendirmesi yapmak futbol katliamıdır. Şahsen ben Ertuğrul Sağlam hocamızı sonuna kadar destekliyorum, uzun vadede istikrar ve başarı getireceğinden de zerre kadar şüphem yok. Yıllardır birileri gelip gidiyo ne değişti??? Hiç istikrar olmadı ki başarı olsun! Bi rahat bırakmak lazım bi arkasında durmak lazım...Ayrıca yine kusura bakmayın ama yiyeyim başarısını!!! Gönülden Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz ve sırf bu yüzden bile -ki ben yeteneğinden de şüphe etmiyorum- bugüne kadar gelen hocalardan fazla şans tanınmayı hak ediyo....
İnadına Çarşı. İnadına Beşiktaş. İnadına Ertuğrul. | Bu mantıkla gidersek seneye 5. ondan sonraki sene 7. oluruz. Eruğrul Sağlam şimdiye kadar 10 defa gitmeliydi. Bunu göremedikleri için bu durumdayız. Kabul edin etmeyin futbolun gerçekleri vardır. Gelecekle ilgili bir umut vermiyorsa, hiç bir artısı yoksa, hiç bir kazandırdığı yoksa ne gerek var o antrenöre.
En son Slomka, Schalke teknik direktörü sırf Werder Bremenden 5 yedikleri için kovuldu. Bunu yapan Alman takımı.
Daha önce defalarca sadece başarı olarak demiyorum yanlış anlamayın, her yönü ile neden ertuğrul sağlam'ı istemediğimi, neden yetersiz bulduğumu yazdım. Ertuğrul Sağlam teknik, taktik, idari anlamda başarısız, oyuncu seçmede başarısız, oyuncu transferinde başarısız, oyuncu yetiştirme de başarısız, taktik verme de başarısız, oyuncuları kazandırmada başarısız, oyuncularla iletişimde başarısız, oyunculara antreman vermede bile başarısız.
Bu başarısız dediğim her konuyu size somut örnekleri ile açıklayabilirim de isterseniz. |