![]() |
Sağlam ,sağlam durmalı |
Alıntı:
|
Gitsin artık destek çıkmakta ir yere kadar takım beraberliğe dahi oynamıyor be abicim.Lucescu gelsin. |
ya hocada da çok proqlem var..saçma saçma oyuncular aldırttıyo |
dertören gidecek sağlama teşekkür edilecek yeni yönetim tecrübeli türkiyeyi ve türk futbolunu tanıyan yabancı hoca getirecek (tercihim MIRCEA LUCESCU)bana göre kurtuluş reçetesi budur! |
yha ne arkdasında durucam bu adamın ben yha !!! batuhan baki sevdalısı bı adam bu ... takımı mahvettı yha !!! bu dahıl tum yonetım defolup gıtsın lutfen!!! |
Ertuğrul hocanın adamlığına beyefendiğine sözümüz yok ANCAK AŞIRI DERECEDE AMATÖR YANİ İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖR YETİŞTİRME KULÜBÜ DEĞİL . ERTUĞRUL HOCAYA BEŞİKTAŞ 3 GÖMLEK FAZLA BÜYÜK .DERHAL YILDIRIM DEMİRÖREN VE ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETMELİDİR . |
biri gider biri gelir...ama her zmn gelen gideni aratır..onada aynı şeyleri yazacağız.tmm bnde ertuğrul hocayı severim ama beşiktaş sevgim ondan daha yüksek...takıma taktik anlamda biş yok ...biraz düşünelim...eskiler hep aynı..yeni futbolcular serdar...aydın vs. topu hep ayaklarında tutuyorlar..onlarda kenilerini göstermek için bu yola başvuruyorlar...tabi bu bnm düşüncem...saygı duyun...bu malzeme ile bu kdaar arkdaşlar sen gordonu ndn alırsın ki al işte elimizde patladı...hoca ne yapsın hoca gitse iyi olur ama bn yinede kalmasından yanayımm....birilerinin gitmesi lazımsa oda d.ö. ve yöneticiler ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM....... |
hoca oyuncu aldırtmıyor arkadaşlar .... sinan engin alıyor... bi bildigimiz warki yazıyorz buraya hoca degil sinan engin yapıyor transferleri.... |
Vizyonsuz ve Türk Hoca Artık İS-TE-Mİ-YO-RUZ.! |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |