![]() |
Bursa maçı Adana'da Kritik maç nerede oynanacak? Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmesi nedeniyle evinde oynayamayacağı karşılaşmanın yeri belli oldu. TFF'den yapılan açıklama şöyle: "Beşiktaş ile Bursaspor arasında önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Turkcell Süper Lig maçı Adana 5 Ocak Stadı’nda yapılacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün ve saat daha sonra açıklanacak." Bilindiği gibi Beşiktaş’a, Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmişti. |
Neden böyle bir stada verme gereği duymuşlar,anlamadım...Bütün tarafsız saha maçları İzmir'de oluyordu genellikle,iyide oluyordu aslında.Şimdi niye değiştirme gereği duymuşlar,illa bi gıcıklık yapacaklar diye mi? |
bence kesinlikle bursa taraftarı için yapılmıştır |
off yaa antalya da olsaydı keşke zaten bursaspora antalyalılarda gıcık :( Antalya da yaşayan birisi olarak.Antalya taraftarı da gelicekdi. |
ilginç . hiç önemli değil her halükarda yenmemiz lazım bursa yı ayrıca inönü olmadıktan sonra hangi stad olsa fark etmez. |
GELSIN DEYUZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR |
en güzeli izmir sakattı ve kocaelide sakkatı ama kocaelide olmasını istedim :) |
Ezikler yada 5 saray olsaydı maç hemen İzmir deydi.! yazık.! |
yönetim istifa sesleri insallah adanadada 90 dakika inletir stadi! |
oldu olcak şırnağa verseydiniz macı bee yazıkkk... |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |