![]() |
Bursa maçı Adana'da Kritik maç nerede oynanacak? Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmesi nedeniyle evinde oynayamayacağı karşılaşmanın yeri belli oldu. TFF'den yapılan açıklama şöyle: "Beşiktaş ile Bursaspor arasında önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Turkcell Süper Lig maçı Adana 5 Ocak Stadı’nda yapılacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün ve saat daha sonra açıklanacak." Bilindiği gibi Beşiktaş’a, Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmişti. |
Neden böyle bir stada verme gereği duymuşlar,anlamadım...Bütün tarafsız saha maçları İzmir'de oluyordu genellikle,iyide oluyordu aslında.Şimdi niye değiştirme gereği duymuşlar,illa bi gıcıklık yapacaklar diye mi? |
bence kesinlikle bursa taraftarı için yapılmıştır |
off yaa antalya da olsaydı keşke zaten bursaspora antalyalılarda gıcık :( Antalya da yaşayan birisi olarak.Antalya taraftarı da gelicekdi. |
ilginç . hiç önemli değil her halükarda yenmemiz lazım bursa yı ayrıca inönü olmadıktan sonra hangi stad olsa fark etmez. |
GELSIN DEYUZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR |
en güzeli izmir sakattı ve kocaelide sakkatı ama kocaelide olmasını istedim :) |
Ezikler yada 5 saray olsaydı maç hemen İzmir deydi.! yazık.! |
yönetim istifa sesleri insallah adanadada 90 dakika inletir stadi! |
oldu olcak şırnağa verseydiniz macı bee yazıkkk... |
ADANA MAÇINA GİDEYİM BARİ GÜZEL OLDU ASLINDA ADANADA OTURUYORUM BU HABERE SEVİNDİM |
Beşiktaş ım memleketime geliyor..Ne güzel haber bu..Siz merak etmeyin burayı inönüye çeviririz,en azından benzetiriz.. |
bursaya verselerdı |
adana da olmasini yonetim istemistir emin olun.korkmustur simdi yakin bir yer olur.taraftar gelir bize tepki verir diye.ama manisa macinda bakalim nereye kacacaklar bizden. |
manisa macını nerde oyanatacaksın baskan? |
izmir in nesi vardı ya... |
antalya olur gibime geliyordu ama olmadı. neyse, adanada ki kardeşlerimiz yalnız bırakmazlar, ordaki Beşiktaşlılar içinde iyi olur. |
Sağlık olsun |
adana size geveniyoruz bizim sesimiz olacaksın, adanalı beşiktaşlılar görev istila etme istifa et...y.d |
10 sene Adana da kaldım bi maç gelmediler.Şimdi beşiktaştayım Adanaya maça gidiolar pehhhh |
adanadaki besiktasli kardeslerimiz ilk mesaji demirörene orda versinler. istifa sesleriyle inletsinler tribünleri. hadi kolay gelsin |
şu maçı alalımda, diğer maçları almasakta olur.nasıl olsa 4. olacaz |
Adanalıyım adanadayım İstila etme istifa et diye pankart yaptırıp gidcem maça umarım lig tv gösterir. Adanada da inanın bana hatrı sayılır sayıda beşiktaşlı var hiç merak etmeyin gerekli ilgi alakayı biz bursalılara gösteririz Adananın psikopatı çoktur bursa gelsede sağ salim çııkamaz... |
adanada ne işi var yaa. |
maçın skoru 3-1..bjk..alacak..tahmınen...yaff oynayalımda ..fark yapmaz..neresı olursa olsun... |
Federasyon beşiktaşın başarısını istemiyor acaba neden istemiyor bunu anlamak gerekir. Bole şikeli bir ligde yer almak istemıyoruzzz |
Adana olsa ne; Ağrı ol ne, Biz her yerdeyiz!!!!!!!!!! bursaya kıyak .. |
hadi Adana sesimize ses ver. İstila etme, İstifa Et!! |
adanada olmasına sevindim yaa. bende gidecemmmm :) |
Gözün aydın jasmin:D senin adına sevindim. |
saol handancım.. ya hep maclar adanada olsun :D |
babam ist.a bile gönderir bu maça göndermez:D:Dşu durumda zor:D bu puanlar yüzünden aile facia sı yaşamak istemiyorum:D |
arkadaşlar bursa yönetimi adanaya taraftar götürüyomuş bizde durumlar nedir adanalı arkadaşlar maça gerekli ilgiyi gösteriyor mu ? |
adana da olmasın asevindim bn de gidecem... |
evt maça cok fazla bursa taraftarı gelecek diye bn de duydum.ama merak etmeyin yeteri kadar beşiktaşlı var burda |
tşk ederim federesyondan adanayı terccih ettikleri içinn saolsunnlarr çok mutlu oldumm ;) |
valla gitmeyi çok istiyorum ama tek başıma gidemem eşimi kandırmam lazım malum çoluk çocuk var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olsun ne farkeder ya İnönü olmazsa hangisi olursa olsun..... |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |