adamların konuşmalarını okudum, bir daha umutlandım ve böyle bir vasfa sahip insanların başarısız olmalarının mümkün olmadığı kanısına vardım, adamlar çok rahat bir şekilde yönetimi ağır bir dille eleştririp artık gitmeleri gerektiğini tüm camiaya aşılayıp kendi reklamlarını da cilalı bir şekilde yaparak daha yarın olağanüstü kongre kararı aldırabilirler ama ileride aksi yönde kullanılıp etik davranış sergilemedikleri ve beşiktaş ilkelerine ters düştükleri söylenir diyerekten geleceği düşünerek şimdilik arkanızdayız ama nefesimizi de hissedin mesajı veriyorlar, bu hakikaten bu oluşumun gerçekten temelinin sağlam olduğunu gösteriyor...
şimdi asıl sorun, demirören'in istifa edip etmeyeceğidir, bence böyle birşey şimdilik söz konusu değil ama 2010'daki kongrede herbiri yöneticilik zekasına sahip, servetlerini bu yeteneklerinden dolayı elde eden, profesyonellerden oluşan çok sağlam bir yönetim geliyor, bunu bilmek bile mutluluk verici, işin diğer bir tarafı da 2010'a kadar yaşanacaklar, umarım demirören 4 yıllık hırsına yine kurban olup daha da kötü bir beiktaş devretmez... |