![]() |
Alıntı:
2. sağlam, mevcut şartlarda getirilebilecek en doğru teknik adamdı, 3. kulübü biz yönetmiyoruz, bu sorunun cevabını bir zahmet demirören'e sor, 4. 17 numara miyopi sorunum yok, puntonu gönül rahatlığıyla küçültebilirsin... |
yaa Sinan Engin falan Rusyaya İspanyaya futbolcu izlemeye gidiyolarmıs demekki bırakıcak gibi degiller bence salağa yatıcaklar 1 sezon daha katlancagız bu yönetime ... |
Alıntı:
|
kadroya bakarmısınız yalnız..bu kadroyla gerçekten başarıdan başarıya koşarız ki kimsenin gözü başkanlıkta değil..bi nevi hepsi başkan hepsi paralı hepsi bilgili ve usta isimler..biz hazırız ! |
tüpçü son maca gelmez zati:Do adam yüzsüzün teki 2010 sonuna kadar duracak gibi duruo ama bende son maca gelicem sırf o adama olan kinimi bosaltmak için gidecegini düsündgmden deil |
bende son maça gidicem inşallah yeeeeeeeeterrrrrrrrr yıldırım demirören |
bırakacağını sanmıyorum son maça kadar bu ortam yatışır üstelik maça gelmez ve aynen devam ederiz seneyede |
Biz Hazırız..! DEFOOOOOOOOOL YILDIRIM DEMIROREN DEFOOOOOOOOOOLLLLLLLLL |
eyer manisa macindan sonra burakmasa. her inönüde oynanan macta istifa tehurazat yapilirsa bak bakalim nasil edecek. yeterki susmayalim önemli olan bu. demirören gidene kadar onu protesto etmek lazim |
kardesim yazindan bal damliyor insallah diyorum artık bizde bir gun olsun gulelim nedir bu kotu kaderimiz anlamıyorum. Inonude o stadı dar ederiz yonetime, ama seneye için birşey diyemem cunku bizde o kadar cok cikari olan insanlar ve o kadar cok BEŞİKTAŞ dusmani var ki 8-0 ile dunya tarihine geçtikten sonra bile hala utanmadan hep destek tam destek diyip herseyi unutup utanmadan Ertuğrul'a takıma arkasındayiz dediler diyorlar... yarali_kartal a katiliyorum dedigi gibi seneye de aynen devam ederiz ilk iki macida kazanirsak gorme bak Ertuğrul dan takimdan iyisi olmaz hatta sezon ortasinda lider kapatirsak Demiroren'e bile buyuk baskan derler.. |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |