![]() |
bence oylama şu şekilde olması gerkirdi ezikbahçe ( FeDerasyonun takımı) %50 2250 kişi Gayse (Mhknin takımı) %50 2250 kişi Beşiktaş (Şererfli 2,liklerin takımı ) %0 şerefimizle oynadık, ********lerin haksızlığına uğradık |
ben böyle işin bizim sınıfta bi arki var fenerli olmasına karşın en çok beşiktaşa hata yapılıo dio nası bi iş bu anamadım |
yemişim anketinizi:D %12 ne ya ne zaman olmuş acaba %2 bile değil.ayrıca ankete gerek mi vardı eskilerden bir atamız derki:Dgörünen köy klavuz istemez:D |
herkes beşiktaşa karşı bir tavır alındığının farkında ama söylemek işlerine gelmiyor |
Ya bu güne kadar maraton programından erman toroğlu yaratığından ne hayır gördükki anketine itimat gösterelim... sizin matematiğinize ben..... ulan gs-fb %44 nasıl oluyor.?? Gs 2370 , Fb 2361 Adet oy almış... bunlar eşit değilki aynı yüzdelere sahip olsunlar... Bizde bunlara yorum yapıyoruz işte burada... |
Alıntı:
BEŞİKTAŞ ımıza yönetimi, teknik kadrosu, başkanı, futbolcusu sahip çıkmadıktan sonra elalem niye tırmalasın.. YETER ULAN! başkanından futbolcusuna antrenöründen masörüne hepiniz bırakın gidin düşün yakamızdan asalaklar YETER ULAN! |
Bize oy verenlerde Delikanlılığın 'D'si yok!..Utanmadan bizide oylamaya katmışlar,onuda geçtim utanmadan bize oy vermişler gururdan yoksun herifler!..En çok hakemlerle kazanan takımda şüphesiz şaibesaraydır...Ezikler yine onlar kadar kazanmadı bu sene... |
türkiyede 600 mal var galiba ancak bu oyu taraflı bile olsa salaklaR VERİR |
Alıntı:
gs tam olarak % 44,39........... fb % 44.22 bjk % 11,38 yuvarlamadan doğan sonuç bizim %12 olmamızda gs ve fbnin fazla kısmını bize vermişler yüzde hesabında bu küçük farklar dikkate alınmaz çünke yüzde kavramı genellemedir ve türkiyenin bu kadarı böyle düşünüyor demektir sonuçta istatistiktir |
abi o zmanm tam yüzdwsni koysanıza.. burada şaşırıyoruz işte.. ben maraton dene o lanet siteyide progamıda takip etmiyorum.. burda şaşırdım bak..:) |
Türkiye`de Saat: 18:56 . |