![]() |
huguain in diğer gollerine bir bakin derim, adama takımında yeni maradona diyolarmış bizde ise yeni amele diyorlar... |
Ne kadar açılırsa açılsın,hala diyorum bize göre bir oyuncu değil.Holoskoyu aldık işte,daha onun gibi oyuncuya gerek yok.Seneye Boboyu gönderirsek,onun yerine kafa toplarına hakim,boylu poslu iyi bir golcü almalıyız.Hücum hattıda şekillenir böylece,Higuainede gerek yok bence bu hücum hattında... |
inş bu sezon yararllanırız ... |
Bu adam geldiğinden beri diyorum iyi topçu diye.! Hocamız sağolsun adamı doğru düzgün oynatmadı . Oynadığı her maçta ya gol attı yada golün asistini yaptı ama yine de Ertuğrul hocaya ve Sinan engin e yaranamadı.! Yolu açık olsun valla Higuain'in.! |
tebrik ediyoruz onu |
hoca oynatmazsa bol eolur :D bu adam tam beşiktaşına damıdır dıye soledim hep bu adamı kacırdılar hocamız maşallah bu işleri cok iyi bildiği için transferleri bu hale geldik diatta newcastlke de banko 11 de ounuyor her hafta ingiltere ligi haftanın takımında yer alıyor higuen zaten ayrı adam ortalıgı dagtıyor bole adamları sen godnerıyorsan hele de hıc kullanamıyorsan gonderiyorsan vai haline HİGUEN 1 numara futbolcudur her zman bunu solerim halada sozumun arkasındayım .. |
1 milyon gerçektan komik bir rakam adamlar bastırır alır biz de kör gordona veririz o paryı açmış karnını doyursun |
gelecek sezon higuain dusunulebilir. bizde fazla şans bulamadı. yabancı kontenjanı acılacagı için sorun olmaz |
bekleneni veremedi ve yollandı bu kadar basit |
abicim isterse 250 gol atsin bir sezonda besiktasin topcusu degil holosko diye bi adam geldi daha ilk macinda anlasildi ne oldugu ama bu adam kotu demiyorum ama bizim topcumuz degil transferi yanlisti zaten |
Türkiye`de Saat: 23:46 . |