![]() |
Önder Turacı sesleri Fenerbahçe’de kadroya giremeyen Önder Turacı’nın bir süre önce Beşiktaş’a önerildiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi’nin bu teklifi “Artık ezeli rakiplerimizden futbolcu almayacağız. Fenerbahçe’den aldığımız futbolcular yüzünden taraftarlarımız bize küstü. Bir daha Fenerbahçe veya Galatasa ray’dan futbolcu almamaya dikkat edeceğiz” diyerek geri çevirdiği öğrenildi. Sezon başında Fenerbahçe’den büyük ümitlerle transfer edilen Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı, Beşiktaş tribünleri tarafından “Fenerli topçu istemiyoruz” tezahüratlarıyla istenmeyen adam ilan edilmişlerdi. |
febeli futbolcu İSTEMİYORUZ.dertören İSTİFAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! |
bende bu adamın adı nezaman bizleanılacak diyordum yakında aurello kemal vb türevlerde çıkar haberin |
Alsalardı zaten isyan çıkardı. |
bırakın alsınlar ya başkan yeni bi fener kurmak istiyo zaten |
bizi küçük düşürdüğün yeter başkan doğru karar vermişsin |
al al onu da alda bak noluyo adamı İnönüye sokmazlar ha... Akıllı ol bAşkAn sAkın hA....... |
aman sakin ha,eziklerden gelenleri gördük!! |
tabi 18 yasindaki ibrahim kas i bedavaya getafeye satin sonra gidin ezik önderi alin sizdende baska bisey beklenmez zaten....beyin ve takim yönetme özürlüsü yönetim |
Alıntı:
|
sanki fb'nin artıklarına kaldık yeterince düştük yeter artık başkan sonunu düşünerek hareket et......... |
Başkan yeter artık yav ne önderi . Başkan yeter al ertuğruluda git artık . YETEEEEEERRR. |
tabiki eziklerden adam isteriz ama kimi al bakalım Alexi al bakalım Gökhan gönülü alabiliyormusun hem rakibini çökert hem kendin güçlen gidip artıklları toplama YÖNETİM İSTİFA |
can arat'ı da unutma başkan!! |
almayalım ya ... |
gereksiz |
artık yeter yaaa fenerden ayrılanı neden bu yöntim kucak açıyor fenerli oyuncu görmek istemiyoruz yakında azizeyide başkan olarak trasfer edersiniz artık yapmayın yazık.......Azıcık saygı istiyoruz yönetimden ....... |
Onu da alın, Olmadı Febenin tüm yedeklerini getirin ş e r e f s i z l e r.! |
ayıp etmişsin başkanım yaa o adam gerimi çevrilir. :):):):):):):):...sabır yarabbim sabır daha neler duyacağız yaa yakında semihi falanda alırız sonda selçuğu... |
ulan bi fb li daha alin burakirim besiktasi yeter ya bu ne rezilik |
ii taraftarı dinlemek ii birşey yoksa sonunu biliyolar . |
Allah belanızı versin diorum baska bir sey demiyorum.!! bu seneki yıldız topcularımız; önder can kemal selcuk kezman semih ali bilgin ilhan parlak!! |
bi bu ezik eksikti alın da junyır fb olalım.allah allaaahh çıldırtır bunlar adamı yaa |
Önderi bilmem de uğur boral olsa iyi olurdu. |
bunların beyınıe sokmamız ıcın napmamız gerekıo acaba fenerlı topcu ıstemıyorussssssss |
ortada kalmış futbolcuların artık bizile işi yok yeter yıldırım demirören |
zaten adamlar geri çevirmiş de hangi mal beyinli menajerdir o teklif getiren DEFOL git anana GÖTÜR o teklifi işiniz gücünüz yok bizi kazıklamaya çalışıyosunuz eskici dükkanıydı bu da zaten DEFOLUN |
hala adamlardan futbolcu alıyoruz onlar bizden hangi futbolcuyu aldılar gelip isteyipte bu kadar neden düşüyoruz anlamış degilim |
Bu Böyle Olmayacak feney Yollayacağı Adamları Demirören e Sölesin Hangisi Uygun sa Alalım Nasıl Olsa Alıştık... |
fenerin artıklarını istemiyoruz biz çöplük değiliz |
eger bu transfer gerçekleşırse bızde taraftar olarak yonetımı kesınlıkle kınamamız lazımmm |
önderden kat kat iyi kaş bedavaya elimizden gider eziklerde 18 zor giren adamı bizim yönetim alır bide sampionluk kozu olrak gösterir hiç sasırmam dorusu...yzıklar olsunya bırakıp gidin artık rezillll ettiniz rezil oldukkkk yeterrrrr |
ya bırkın bu işleri başkan istifa et len |
toplaaa ezikleri toplaaa verdiğin milyon dolarlara yazık.... |
istemiyoruzz yaa febelii futbocuu |
benim anlamadığım biz bu febe'den her sezon oyuncu almak zorunda mıyız?:hmmmm2: |
ezik futbolcu istemiyoruz!!!!! |
Alın Alın Alında bidaha İnönüye nasıl giriceksiniz onu düşünün Alayına isyan ... ----------------------------- DERTÖREN İSTİFA!!! |
ya yeter artık ne ezıklerın nede cınconların futbolcularını ıstemıyoruz |
Ben de ne zaman gündemimize bi febeli oyuncu gelcek diodum. Aslında kezmanı alacaklar sanıodum :D |
Türkiye`de Saat: 04:35 . |