![]() |
kesinlilke 1) ibrahim toraman, cok hirsli, mucadeleci ve kazanma arzusuyla kaptanligi hak ediyor * 2) serdar kurtulus, sorumlulklari ustlenecek bir kapasitesi var 3) delgado, belki kaptanlik verilirse biraz daha cesur olup, daha iyi bir performans saglayip takimi daha iyi yerlere getirebilecegini dusunuyorum. en cok kaptanligi hak eden cesurluluyla, hirsiyla, kazanma arzusuyla ve azmiyle benim listemde ilk olarak IBRAHIM TORAMAN bulunuyor. |
1.İBRAHİM TORAMAN 2.TELLO 3.CİSSE |
1-İbrahim Toraman = Açıklamaya yapmaya gerek yok :D 2-İbrahim Kaş tabi gitmezse. Diğerleri uyurken o takım arkadaşını koruyordu. Çok etkilenmiştim... 3-Serdar Kurtuluş- Pazubandın yakışacağına inanıyorum. Ben Türk olmasından yanayım , yabancı olacaksa da Bobo... |
bence BOBO (L)! |
toraman tello holosko |
Toraman DeLqado Cisse |
bence en güçlü aday İbrahim Toraman, ikincisi bana göre Rüştü, fenerden gelmiş olabilir, ama tecrübesinden bütün futbolcular faydalanabilir diye düşünüyorum. üçüncüsü de eğer yabancı olacaksa delgado olmalı bence. onun da sorumluluk sahibi olduğunu ve arkadaşlarını iyi yönlendirebileceğini düşünüyorum. |
1-Toraman 2-Tello 3-Delgado |
bence ibrahim toroman keinlikle kaptan olmalı ibrahim üzülmezin bu sene kaptanlıgı sayesınde maf olduk takım lıderlıgı nedır futbol nedir bilmezzzz!!!! |
1 toraman 2 tello 3 delgado CARSI HERKESE KARSI... |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |