![]() |
Medyanın yalan dolanlarına inanmayın Medyada Diattanın Newcastle da banko oynadığı haftanın kadrosuna secildiği seklinde yalan dolan haberler cıktı inanmayın bunlara Diatta Newcastle da sadece 1 kez yedek olarak kadroda yer aldı ve 8 dk oynadı buyrun bu de newcastle ın resmi sitesinden link Lamine Diatta | Newcastle United | Squad | Profiles Lamine Diatta |
ÇARŞI MEDYAYA KARŞI ....... DÜNYADA BU KADAR ŞEREFSİZ Bİ MEDYA YOKK.. KUPONA ...... VEREN BASIN BUNUDA BASIN :D |
Ertuğrul Sağlamın geçen basın toplantısındaki sözleri: "çok sabırsız ve hoşgörüsüz bir toplumuz bakın Diatta Newcastle'da oynuyor" Ertugrul Hocam, dünyadan haberin yok malesef.. |
Alıntı:
|
aslında diatta'nın bir suçu yok asıl suçlu onu bu kulübe getiren zihniyette. |
Alıntı:
|
kardeşim en azından adam newcastlede sen git diattayı gönder gordonu getir az aptallıgın bölesi görülmedmiştir heralde..bizim takımda doğru giden hiçbişi yooook artık .çekip gitmezlerse önümüzdeki senelerde farksız olcak |
yeter artik lan. kim geldiyse elestirdiniz. simdi de sira ertugrul hoca da mi? bir de kendinizi översiniz sevinmek icin sevmedik diye filan. bizde herkes teknik direktör manager olmus masallah. oyuncu alanlar. oyuncu satanlar. oyuncu önerenler.....birakin artik bu isleri. iki spor yazarin yazilarini okudum diye futbol dan anlayip ertugrul saglam a elestiri yapabilirim diye düsünenlere sesleniyorum. belki hayatinda bir defa maca bile cikmamis adamlarin böyle hoca elestirmeye hakkinin olmadigini düsünüyorum. disardan tabi kolay görünüyor: onu niye oynatmadin. onu niye burda oynatmadin. öyle yapsa baskasi cikiyor yok bu niye orda oynamadi diyor. biktim artik vallahi biktim sizden. birakin bi adami ya. asil siz oldugunuz sürece besiktas basarili olamaz...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:06 . |