inspekta | 22-04-2008 14:32 | Alıntı: CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 654207)
Bizde sizden bıktık artık düşün yakamızdan söyleyin açıkca febeli misiniz? Adamın yaptıkları ortada rezilliği ortada takımı getiridi durum ortada kalkmış konuştuğun lafa bak! Para mı alıyorsun Ertuğruldan ya da yönetimden? İyi adammış da düzgün adammışda banane kardeşim yeter ulan artık evet sevinmek için sevmedik ama rezil olmak için de sevmiyoruz. Madem bu kadar delikanlısın lucescu, del bosque, tigana zamanlarında nerdeydin? Bu beceriksize, sıfır futbol zekasına bu kadar sahip çıkıyorsunuzda onların günahı neydi en azından biri şampiyon yaptı biri şampiyonlar ligine gönderdi bunun gibi bizi dünyaya rezil etmedi 8-0 ile inter toto ile bir tane bile derbi galibiyetsizliği ile ve daha sayamadığım sürüsüne bereket!!!
Evde işyerinde kimsenin yüzüne bakamıyorum gık diyemiyorum herkesin alay konusu olduk, utanmadan hala çıkıp aptal aptal demeçler veriyor
Ayıptır artık ya! Hala Ertuğrul diyenler artık şüphe etmiyorum BEŞİKTAŞ düşmanı olduklarından kesinlikle eminim.. | 1-bir kere ben yönetimin kesin istifa etmesi gerektigini düsünüyorum. onlari korudugum yok.ertugrul un iyi adam olmasi falan da beni baglamaz.
2- benim delikanliligimi sen degerlendirmessin.
3- ben su veya bu teknik direktör gelsin demiyorum. ben istikrar dan yanayim. her sene antrenör degistirerek nerelere geldigimizi sen kendin zaten yeterince aciklamissin.
seneye de x ismi gitsin diyecegine eminim cünkü sabirsissiniz. bak bi manchester united veya arsenal in teknik direktörleri kac sene görevde ve ilk senelerinde neyi basarmislar.
4- kimse ye fenerli diye hakaret edemessin terbiyeli ol. |