![]() |
oyuncular açısından yorucu olur yaa taraftarı da düşünmek lazım tabii bence zor.. :( |
bence çok süper olur her maçta tribünler dolar türkiyenin her yerindeki taraftarın maça gitme şansı olur. kar da elde edlir |
bence harıka bır fıkır mukemmel olur tam bize yakısan bı kara olur |
Alıntı:
ayrıca çok güzel bir fikir mesela kocaeliye gelse tribünler dolar bizde takımımız görmüş oluruz en azından . çok güzel bir fikir . uygulanmalı da yönetim engelimiz var lanet olasıcılar . |
futbolcular açısından yorucu olabilir ancak $öyle bir $ey var taraftar bakımından her maçta tribünler dolacaktır.her ilde be$ikta$ımızı izlemek isteyen binlerce insan var.. |
çoğu kişi stadınız yok der ama her ne olursa olsun süper bi fikir bence hem ben o kdr beşiktaş hayranıyımki anlatamam çok seviyorum beşiktaşı ama nasıp olmadı şuana kdr bi maçına gitmek bence böyle bi proje eğer oyuncuları yormassa çok iyi olur |
bencede süper fikir.pascal arkadaşın dediği de doğru heryer artık bize deplasman |
guzel fikir.. ingilterede adamlar macları değişik ulkelerde yapmayı planlıyorlar. bizde pek ala değişik illerde yapabiliriz. |
Alıntı:
-ŞAMPİYON OLAMIYACAN DA YENİ YETİŞEN ÇOCUKLARI NASIL BEŞİKTAŞLI YAPICAN. -BÜTÜN OYUNCULAR DAHİL SAĞLAMDA BU TEMPODAN ÖTÜRÜ YORULUR, YIPRANIR, KONSANTRASYONU BOZULUR,BAKARSIN KENDİSİ İSTİFAYI VERMİŞ SEZON ORTASINDA. -ONA BUNA BAHANE BULMAKTAN ZATEN 4.SIRADAYIZ. |
BJKMİZ AÇISINDAN HAYIRLISI NE OLURSA OLSUN AMA YİNEDE HAYIRLI OLSUN |
güsel olur olmasınada biz ne zman bjk yi izleyecez bide onları düişünmeliyiz :S bide her hafta başka bi şehir kötü olur ne kadar para kazansada çok para harcaması lazım |
güzel bişi bencede olsunn |
Türkiye`de Saat: 23:44 . |