![]() |
Çarşı'dan ilginç fikir! Beşiktaşımızda gelecek sezonun planları şimdiden yapılmaya başlandı... Anıtlar Kurulu’ndan büyük ölçüde izinleri alan ve 19 Mayıs tarihinde yeni stat için İnönü’yü yıkmaya hazırlanan Kartalımız, gelecek sezon maçlarını Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı’nda oynamayı planlıyordu. Kapasitesi küçük ve şehrin içindeki bu statlara sıcak bakmayan Siyah-Beyazlı taraftarlarımız, yönetimimize orijinal ve cazip bir fikir sundu. Kâr elde edilecek Siyah-Beyazlılarımızın önde gelen taraftar grubu Çarşı’nın forumlarında ortaya çıkan düşünce şu: Beşiktaşımız, gelecek sezon iç saha maçlarını farklı Anadolu kentlerinde oynamalı. Böylece hem Anadolu’da takımı bulunmayan şehirlerdeki futbolseverler, Süper Lig mücadelesine tanıklık edecek, hem de Beşiktaşımız bir ilke imza atacak. Ayrıca kulüp de, yapacağı lisanslı ürün satışlarıyla büyük kâr sağlamış olacak. |
mantıklı ama her hafta seyehat biraz zor olur |
bence fikir güzel |
desene seneye heryer bize deplasman ohoo yine gitti şimdiden 1.lik ve 2.lik yine seneye ertuğrul hoca hedeflerimiz doğrultusunda 3. yada 4. yapar bizi:D:D:D:D |
güzrl fikir ama sürekli seyahat yorucu olabilir..oturulup ince düşünülmesi lazım .. |
bence süper bir fikir,sonuna kadar destekliyorum. |
yorucu olur bence |
Mükemmel olurr |
yorucu olur çok ya... yoksa güzel fikir yani... niye bizim forumdan çıkmadı bu fikir... |
bencede yorucu olur ama her yere gideriz ya:D |
Stad falan yıkamazlar yha,hikaye bunlar... seneye lig başlar inönüye tek çivi bile çakılmadan :) |
iyi fikir.. |
bence çok zor olur.her hafta değişik ilde. |
güzel fikir |
ne yorucu olacak ya...her tarafa uçakla zırt diye giderler :D...bizde maç izlemiş oluruz canlı canlı...:D |
bence de fiziksel olmasa da kafa olarak yorar insanı bu kadar yolculuk bi de işin içine avrupa falan girerse içinden çıkılmaz hal alır... |
yorucu olur ama guzel fıkır |
mükemmel bir fikir anadoludaki futbol severler süperligden uzak kalmamış olur |
zehir gibi beyinler var bizde yeni yeni şeyler üretiyoruz brawo bize :) |
valla bence güzel ama cok yorucu olur ama birde söyle düşünün beşiktaş deplasmanda en cok puan toplayan takım ise 34 mac biizm için deplasman olduguna göre şampiyonuz şimididen :D |
Olmaz abicim!! Her hafta degisik bir Stad demek futbolcularin tanimadiklari sahada top oynamalari demek.Unutmayalim ki Anadolu nun stadlarinin zeminleri Istanbuldakiler gibi degil.Bence cok sakatlik ve cok yorucu olur.. |
Bencede iyi bir fikir en azından kLube geLir acısından bayagı yararLı oLur...Besiktasımız nereye biz oraya ozman :proud: |
bence çok güzel bir fikir.başka illerden maça gitmeye imkanları olmayanlar da BEŞİKTAŞIMIZIN maçlarını izleme fırsatı bulabilirler |
çok ii bir fikri bence.Şampiyonluk |
Çok güzel bir fikir.Destekliyorum.seneye şampiyon olmamız önemli deyil bence.Önemli olan geleceğe güçlü bir yatırım yapabilmek.Bence bu güzel bir yol.Bir yandan stadımız yenilenecek bir yandanda diğer şehirlerdeki kardeşlerimiz Beşiktaşımıza destek verme ve ürün alma şansına sahip olucak.Bu güne kadar yapılmamış bir şey.Orjinal bir fikir bence. |
tek istanbulda ankarada izmirde yok beşiktaş taraftarı yok heryere gitsinLer ya süper olur adana macı size örnek olsun.... yorucu olmaz atLıcaklar uca 1 saat ne olmus bundan hem bizde güzeLim Türkiyemizi gezmiş oluruz:) |
yorucu olur ama güzel fikir sonuna kadar arkasındayız derbiler hariç takide:) |
bence cok sacma bir fikir.carsidan bu fikirler cikacagina yonetimden nasil kurtuluruz onunla ilgili fikir one sursun.ses yok tepki yok sanki hersey oluruna birakilmis gibi bir hava var.ne oldu yoksa carsi da mi bozuldu. |
bu is olmaz bu isi yapmak demek en az 5 maci oynamadan kaybetmek demek bukadar seyahat eden takim perisan olur |
COK IYI BIR FIKIR CÜNKÜ - BU YÖNETIM VARKEN ZATEN SAMPIYON OLAMAYIZ BÖYLELIKLE BU KENTLERDE YENI YETISEN COCUKLAR BESIKTASLI OLMA IHTIMALI ARTAR - SAGLAM BELKI KOVULMAKTAN KURTARIR PACAYI SECIMLERE KADAR (HERGÜN YENI BIR TEKNIK DIREKTÖRE KARSIYIM) - YÖNETIME, FUTBOLCULARA BAHANE ÜSTÜNE BAHANE IMKANI |
Kimsenin sürekli seyehat yapmasına gerek yok çünkü orada olan tarftar yeter örnek adana millet zaten özlemiş daha güzel olur destekliyorum |
süper fikir bence ;) |
güzel bir fikir aslında. olabilir. |
Sadece taraftar açısından bakmayın, futbolcuların her maçı farklı sahalarda oynaması çok çok saçma. Her oyuncu alıştığı sahada etkili oynar. Bir Adana'da Bursa maçı kazandık diye her maç o atmosferde mi oynanacak? Öyle olursa futbolcular açısından 34 maçta deplesman maçı olacak. |
çok beğendım bu fıkrı valla inş olurrr |
aslında ara yol bulunabilir şehir şehir gezmek yerine bir kaç şehirde oynanabilir. Örneğin maçların bir kısmı İzmir Atatürk stadında oynanabilir oradaki taraftar potansiyelimiz yüksek hatta avrupa maçları da oynanabilir izmirde. Bununla beraber Adanada , Antalyada , Eskişehirde, Kocaeli'de de oynanabilr. Daha fazlası hem yorar hemde futbolcular statlara alışamaz. |
inşallah olur. turkiyenin butun illerinde benim gibi super lig maclarına hasret kalmıs vatandaşlar var. şimdiye kadar izmirdeki butun maclarda takımımın yanında oldum. bu proje uygulamaya gecerse benim gibi binlerce insan macları izleme şansı bulabilir. |
belki burayada gelirler elmalar cennetine:D:D güsel fikir ama uygulanacağını sanmam.hem stadın yıkılacağıda meçhul... |
Alıntı:
|
mantıklı dğil bence tamam anadolu için güzel olue,rda sonuçta oynayanlar insan yani her hafta deplasmana gidilirmi yani adamların çoluk çocuğu var bir kaç haftada isyan çıkar benden söylemesi ayrıca ben gecen gün şaka yollu demiştim anadoluda oynayalim maçlarımızı diye dememin sebebi deplasman performansımızın iyiliğiydi ama şakaydı |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |