![]() |
Bobo el salladı Brezilyalı futbolcuya gelen transfer talepleri artınca menajeri İstanbul’a çağırıldı BeŞiktaŞ’In tarihine, “En çok gol atan yabancı” olarak geçen Brezilyalı için Marsilya, Rubin Kazan, CSKA Moskova, Bordeaux ve St. Etienne gibi kulüplerin Kartal’ın kapsını çalması üzerine yönetim, Brezilyalı oyuncunun menajeri Marcello’yu İstanbul’a getirdi. Yönetim, Bobo için en iyi teklifle gelen kuyübe görüşme için kapılarını ardına kadar açacak... Bu arada 31 Mayıs 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bobo ise gelen bu önerilerden, Fransız kulüplerine daha sıcak baktığı ve bunu menajerlerine ilettiği vurgulandı. |
yapmayın ya yapmayın göndermeyin boboyu ya yerine kimi alacaksınız kardeşim ya göndermeyin boboyu :( |
Kolpa medya kaale almıyor bu taraftar seni hadi başka kapıya. |
Gitmek için yanıp tutuşuyor bence bobo kalmasının faydası olmaz aklı avrupada. |
bobo gitmesinn... |
yalan haber...bobo burda mutluyum diye açıklama yapıp duruyo... |
valla medya zaten yalanci boboda ben besiktasta mutluyum diyor ortada tek sey kaliyor yonetimdeki acizler kafaya koymus boboyu satacaklar bu haberler bilincli yaptiriliyor bence bizim yonetim tarafindan gitmek istemeyen futbolcuyu ne diye satiyorsunuz dicekler bize diye |
bobo "ben burda iyiyim" diyo adamı zorla göndercek bu tüpçü... |
Yalan haber |
Offf ßoßo\'mm qitMeSn yha lAzmm bize O..! |
Türkiye`de Saat: 01:44 . |